Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 13, 2010

SaLuSa, October 13, 2010

Внезапно се случват неща, които ясно показват как Светлината разкрива истината на целия свят. Тя идва от всякакви източници, а смели хора пренебрегват последиците и казват истината. Не беше толкова отдавна, когато страхът би надделял и би се усетило нежелание при мисълта за последиците. Не се съмнявайте, че тъмните сили няма да спрат пред нищо, за да предотвратят разкриването на истината. Но всички тези опити сега са безсмислени, тъй като движещата сила на по-високите енергии е твърде мощна. Затова можете да очаквате прилив на информация, тъй като все повече и повече хора са подготвени да разкрият това, което знаят. Истината е много по-невероятна, отколкото повечето от вас осъзнават и наистина може да бъде също така доста шокираща. Старата парадигма изчезва и новата просто ще се промъкне на нейно място. Мнозина вече знаят в каква посока отива всичко и има още много какво да правите преди да можете да говорите наистина за Издигане. Но всичко, което се случва води към това събитие, в един процес на еволюция, който все повече напредва. Царствата на Светлината очакват вашето пристигане и това ще бъде най-радостното и щастливо събитие.

През следващите седмици и месеци ще стане ясно, че промените са за доброто на човечеството, дори ако понякога са хаотични. Тези от вас, които вече са просветени, ще имате успокояващо влияние, тъй като ще реагирате позитивно. Съмняващите се ще се нуждаят от доказателство преди да излязат от своя скован начин на мислене и Светлината ще сломи съпротивата им. Много е трудно да обърнете гръб на Светлината, тъй като тя носи мир, който се усеща силно и за повечето души е наслада да я внесат в живота си. Това е като да включите осветлението в тъмна стая и осветяването е внезапно проявление. Светлината е също така ваша защита, поради което е препоръчително често да уплътнявате аурата си, така че тя да обвива напълно физическото ви тяло. Вие никога не сте имали такава чудесна възможност, каквато имате сега, да преживеете извисяване.

Материалната страна на живота ще стане по-малко важна, защото потребностите ви ще бъдат задоволени и ще прекарвате времето си, наслаждавайки се на новооткритото си свободно време. Ще имате достатъчно време да се занимавате с вашите хобита и развлечения, и работата, каквато я познавате сега, в крайна сметка ще стане ненужна. Времето също така ще ви даде възможност за самоусъвършенстване и духовно развитие.

Разколът, който съществува сега, ще изчезне и истината ще формира бъдещите вярвания в общото приемане на новото разбиране. Много факти ще бъдат излагани пред вас и доказателствата ще придружават истината, така че няма да има съмнения в нейната достоверност. Това означава, че религиозните групи ще определят ученията си според тези стандарти. Обединението ще бъде неизбежно и желано. В момента тези групи се страхуват от истината, но тя няма да разруши разбиранията им, а вместо това ще ги разшири, така че да могат да напреднат. В противен случай тези групи ще се разпаднат, тъй като не могат да очакват да станат част от новата вълна на истината, ако стоят на едно място. Ще бъде предоставена много помощ, за да се гарантира, че ще се осъществи напредък.

Цялото време, което е останало и води към Издигането, ще бъде използвано, за да се накарат колкото се може повече души да преминат към по-високите измерения. Все още ще бъде ваш избор какво да приемете, но никой няма да може да твърди, че му е била отказана същата възможност като на другите. Ако някои души не са готови да продължат напред, те очевидно ще продължат да изпитват това, което е нормално за сегашното измерение. Те, обаче, може да не правят избор съзнателно, а като се чувстват удобно и против промените в сегашните условия, това да е глас да останат, където са. Ние често коментираме такива души и ви молим да им позволите да продължат напред, както те желаят. Дайте им техните моменти на щастие без да ги притискате да се променят, тъй като те не трябва да се чувстват виновни или различни заради това. Може да нямате жив спомен да сте били самите вие в тяхното положение, но бъдете сигурни, че несъмнено сте имали подобни преживявания.

Вие наистина се разгорещявате, тъй като нещата достигат точката на кипене и нещо трябва бързо да се промени. Ние настояваме съюзниците ни да приключат усилията си в тази връзка, тъй като предпочитаме хода да бъде направен от тяхна страна. Но крайният срок наближава бързо и ние ще бъдем длъжни да окажем натиск, ако е необходимо. Искаме разкриването да настъпи бързо, тъй като програмите за изобилие също наближават своето проявление. Ние, обаче, сме изключително доволни от продължаващото повишаване в нивата на съзнанието и това показва как всички усилия на Служителите на Светлината си струват. Имайте предвид, че планът за вашето просветление е започнал преди много време. Необходими са били все повече напреднали души, често директно от други планети, за да се създадат подходящите условия. Нивата на тъмнината на моменти бяха толкова силни и наситени, че задачата далеч не изглеждаше лесна.

Най-трудната работа е свършена и сега командва Светлината. Тя е стабилно установена на Земята и ще продължава да нараства бързо. Закоравелите сърца започват да се размекват и в резултат на това се пробуждат повече души. Потенциалът да се открият съществува във всяко едно от тях и веднъж след като обявят намерението си да следват Светлината, ще им бъде предоставена помощ. Няма абсолютни никакъв недостиг на души, които са готови да напуснат красотата и радостта на живота в по-високите царства, за да служат на Земята. Вие никога не сте били оставяни да водите своите битки сами и други души са ви придружавали през много животи. Понякога те са ваши спътници, които някога са били ваше семейство или приятели и които просто са си отишли преди вас. Любовта между душите поддържа връзка между тях, която се пренася напред в много животи. Така че, моля, не се притеснявайте за бъдещето на тези, които са ви близки, вие винаги ще се срещнете отново. Всъщност в по-високите измерения ние можем да кажем честно, че те са само на една мисъл разстояние.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние сме толкова окуражени от вашата решителност да излезете победители и да осъществите промените. Точно това е, което искаме да видим, тъй като то ускорява целия процес и обединяването ни наближава. Поддържайте фокуса си както винаги върху това, което виждате като ваш път към бъдещето и разпространете своята Светлина и Любов колкото е възможно повече надлъж и нашир.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.