Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 18, 2010

SaLuSa, October 18, 2010

Мили Мои, пред очите ви е падането на голямата капиталистическа империя, която е управлявала вашия свят в продължение на много години. От първите дни, когато Конституцията влезе в сила, вашите права са постепенно отнемани и днес вие сте почти под пълния контрол на Илюминатите. След като достигат такъв етап от плана си за световно господство, те са преминали отвъд способността си да поддържат своята власт и сега тя се разпада. Преди планът за вашето бъдеще да бъде разкрит и въведен, времената ще са потискащи и хаотични. Можете да бъдете сигурни, че изходът вече е решен и следва плана за вашето извисяване. Както винаги, опитайте се да гледате отвъд непосредствените събития и знайте, че те няма да продължат много дълго.

Нашите съюзници са инструктирани и готови да поемат контрола по много начини. Това ще доведе не само до вашето „спасяване”, но също така до промяна в посоката, която ще ви постави твърдо по пътя към Издигането. Хаосът и последните следи на старото ще бъдат постепенно отстранени и вие ще научите повече за вашето Космическо семейство и как сте свързани с тях. Заедно вие ще напредвате много по-бързо, отколкото бихте го направили иначе, и животът ще се превърне в радост и удоволствие, тъй като Любовта и Светлината водят до големи промени. Опитайте се да не позволите на материалните проблеми да вземат превес, тъй като отговорите са известни и решенията ще бъдат намерени навреме. Голяма част от първия кръг промени включва поставянето на правилните хора в местата на властта. Това до голяма степен е приоритет що се отнася до политиката и нещата несъмнено ще напредват по-бързо, когато тези, които управляват, работят за доброто на всички хора.

Скритата истина, засягащи много важни за вас неща, излиза на повърхността и има още толкова много, което трябва да стане обществено достояние. Важно е да разберете как сте били заблуждавани в продължение на векове, тъй като тогава ще приемете промените, които ще донесат много нови идеи в живота ви. Вие несъмнено няма да искате да се върнете към старите порядки, но това няма да остави вакуум, тъй като новите програми ще включват голям скок напред. Ще бъдете повече от успокоени за всичко, което може да сте загубили в процеса и ще бъдете доволни от резултата. Веднъж след като можем да работим открито заедно, новите технологии ще ускорят промените и ще бъдат фокусирани върху осигуряването на щастлив и комфортен живот за вас. Своевременно ще има още промени, които ще ви издигнат дори повече, тъй като навлизате в по-високите измерения. Тогава животът ще стане по-блажен и спокоен, с красота и хармония навсякъде около вас. Дотогава вие също така ще сте се превърнали в Галактически Същества, със значителна сила да създавате това, което желаете.

Индивидуално вие имате да изчиствате карма и това, което излезе наяве, ще бъде онова, което не можете да вземете със себе си в по-високите вибрации. Понякога това ще е просто посоката, в която отиват мислите ви, подтикнати от ниските вибрации, които са се привързали към вас. Това е само един урок, за да поддържате вниманието си съсредоточено върху всичко, което е от Светлина и да премахнете начина на мислене, който вече не е във ваш интерес. Има много малко от вас, които понякога нямат тъмни мисли, дори ако не им давате енергия да се проявят в живота ви. Мислете за всичко, което е благотворно и красиво, и отпратете всичко друго с любовта си, така че то да не се върне.

Всички вие се променяте, независимо дали съзнателно го знаете и редица от вас имат симптоми на дисбаланс в резултат на това. Такива признаци са чувството на неразположение или летаргия и те скоро ще отминат. Това, от което се нуждаете, е почивка, за да не се претоварвате и е важно да спите достатъчно. Вашите физически тела се променят и процесът се ускорява, но след като свикнете с промените, те ще се окажат много полезни. Ще се почувствате обновени и много по-енергични от преди и ще бъдете стъпили с единия крак в по-високото измерение. Вие сте самоизцеляващи се и физическите проблеми постепенно ще изчезнат, а вие ще се радвате на добро здраве. Най-после тялото ви ще бъде отвъд болестите и проблемите, които изпитвате в момента.

Хората стават по-активни, защото съзнанието им е отворено от по-високите енергии, достигащи до вас от далечния космос. В резултат на това вие започвате да осъзнавате, че имате силата да търсите правата си и това оказва натиск върху сегашните ви правителства да извършат промените. Те вероятно няма да стигнат далеч до настъпване на разкриването, когато нашата помощ ще гарантира, че сте представени както трябва. Тъмните сили все още продължават да причиняват страх и те вярват много във възможността за извършване на терористични атаки, а те са тези, които стоят зад повечето инциденти. Но ние няма да толерираме друг голям инцидент и опитите на онези, които са замесени, няма да успеят. Ние искаме да се чувствате достатъчно силни, за да се противопоставите на всякакви тактики за всяване на страх и да не им давате власт над себе си. Разпространете Светлината си, където можете и ако откриете области, където липсва Светлина, изпратете своята там. Когато много от вас правят това, се създава удивително количество сила, която ще трансмутира тъмните енергии.

Ние от Галактическата Федерация наблюдаваме отблизо активността на Земята, тъй като Майката Земя трябва да следва своята собствена програма за прочистване. Тя много прилича на вас в смисъл, че тя също трябва да се отърси от това, което не може да премине в по-високите измерения. Въпреки това не се фокусирайте върху по-лошия сценарий, тъй като в противен случай може да помогнете за проявяването му. Всички промени ще настъпят с колкото е възможно по-малко вреда за вас и ние можем да ви предупредим къде съществува най-голямата опасност. Ние ще работим зад кулисите, за да ограничим вредното влияние, където е допустимо. На повърхността на Земята през цялото време стават малки промени, те са съвсем естествени и обикновено почти не са опасни.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, като много други посетители на Земята в миналото. Вашата история съдържа много разкази за такива посещения, които сега се приемат за действителни събития. Често само описанията са ви спирали да разберете тези факти, тъй като за древните хора е било трудно да опишат това, за което не са съществували думи. Ние сме ви казвали често, че сме ви посещавали в продължение на хиляди години и това е било планирано като част от вашето пробуждане за другите форми на живот. Ние също така сме ви помагали по време на прогреса ви, като сме ви предавали полезна информация, за да напредне разбирането ви за медицината и средствата за оцеляване. Сега вие сте далеч отвъд тези ранни етапи и ние идваме, за да ви дадем ползата на напредналите технологии.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.