Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, April 14, 2010

SaLuSa, April 14, 2010

Тъмните сили продължават да виждат, че тайните им действия се разкриват и това няма да спре в тези времена на истината. Степента и мащабът, до които сте били използвани и манипулирани, е отвъд вашето разбиране. Въпреки това, вие ще научите достатъчно, за да разберете, че трябва да бъде направено нещо радикално и широкообхватно, за да се изреже рака на корупцията, който се е разпространил из цялата политика и бизнес. Такова знание ще гарантира, че каквото и да го замести, ще бъде основано на честност и справедливост с цел това, което е най-добро за всички. Това, че малък брой хора са натрупали огромни богатства, докато повечето от вас работят усилено за по-малко, отколкото заслужава труда ви, трябва да се промени. Това наистина ще се промени, Мили Мои, а плановете са готови да бъдат изпълнени. По толкова много начини вие сте били подвеждани да вярвате, че сте подчинени на тези, които са на власт и правата ви са били умишлено нарушавани, за да бъдете потискани. Още веднъж, това ще се промени и въпреки че ще отнеме време, за да бъде обърната ситуацията, накрая вие отново ще станете суверенни Същества.

Във време, когато имате толкова добра система за комуникация, е иронично, че тя е контролирана от онези зад медиите, които определят какво е позволено да знаете. Това, което би трябвало да се излъчи публично, се цензурира и води до скриването на толкова много важни въпроси от национален интерес. От дълго време не е имало такова нещо като свобода на Пресата, за да се докладва по всички въпроси, които са от интерес. Всъщност докладите са фалшифицирани, за да удовлетворят целите на Илюминатите и журналистите се подчиняват, за да не рискуват да загубят работата си. А когато животът и семействата им са заплашени, трябва смел човек, който да се изправи срещу тях. И все пак, истината накрая излиза наяве, главно благодарение на Интернет и той трябва да бъде защитен за гарантиране на принципа на свободното слово. Незаконните операции, като 09 септември, са добър пример за това, което може да направи Интернет за разкриване на истината. Вярно е, че той може също така да бъде използван за противопоставяне на истината чрез дезинформация, но с проницателност и интуиция вие ще знаете какво е вярно или не.

Някои от вас питат какво лично можете да направите, за да помогнете да се променят нещата и нашият отговор е да ви посъветваме да разговаряте помежду си, така че истината да е известна на колкото се може повече хора. Още по-добре е, ако могат да се създадат инициативни групи и заедно с другите вие ще продължавате да оказвате натиск за разкриване на пълната истина. А иначе се концентрирайте индивидуално върху визуализиране на бъдещето, където сте свободни и суверенитетът ви е възстановен, а вие ще помогнете това да се прояви. Разбира се, ние имаме голям принос в тази област и работим с нашите съюзници зад кулисите, за да ускорим нещата, така че нашият план за вашето бъдеще да може окончателно да започне. Не се страхувайте за изхода, това е решено в по-високите измерения от велики Същества, които виждат цялата картина от тяхна гледна точка. Това, което е постановено от тях, ще се случи и всичко ще се прояви преди завършването на този цикъл на дуалността. Вие сте толкова близо до големи промени на Земята, докато Слънцето и вашата слънчева система продължават да се движат към една по-висока вибрация. Това вече се забелязва, но отново, подобна информация не се оповестява лесно публично, а се скрива. В продължение на много години е налице политика на потайност, още повече по отношение на откритията на НАСА, които са умишлено крити, за да не разбирате за нашите действия и за нас.

Мили Мои, ние сме близо до това да направим изявления, които ще разкрият истината за нас. Никакво отричане няма да има значение и тайните за нашите отношения с вас и вашите правителства ще излязат наяве. Те знаят за нас от много, много години и неведнъж са отказвали предложенията ни за помощ. Облагите, които ви носим, биха могли да са ваши преди много време и напредъкът ви е бил спрян, за да бъде задоволена алчността за богатство и власт на елита. Време е тъмните сили и техните приятели да бъдат премахнати и те няма да могат да спрат вълната на промяната, която се носи по коридорите на властта. Правителствените промени са висок приоритет и ние ще гарантираме, че ще ви представляват правилните хора, когато пристигнем открито на Земята. Нашите методи са на мир и любов за всичко живо и онези от властта, които не работят на по-висока вибрация, ще бъдат отстранени. Ние ще използваме законни средства, за да предизвикаме тези промени и няма да има скривалище или начин да се победи справедливостта. Знаем точно какво е направил всеки човек по време на службата му като ваш представител и имаме доказателства, ако са необходими.

Тъмните сили имаха възможност да се променят и да преминат към Светлината. Техен избор е какво бъдеще им предстои и ние не искаме нищо друго, освен отстраняването им от длъжност. Както всяка друга душа, един ден те сами ще се съдят и няма друго възмездие или наказание, освен че може да отговарят пред Човешките закони. Научили сте много през цикъла на дуалността и той е изпълнил своята цел като ви е накарал да разберете противоположностите и все пак да се издигнете. Вие несъмнено сте духовно по-силни, отколкото в началото на вашето епично пътуване през мрака и липсата на Светлина. Всъщност е доста забележително, че дори при загубата на вашата истинска идентичност вие все пак сте успели да намерите пътя си обратно и днес стоите пред вратата на Издигането. Това е наистина едно чудесно постижение и вие ще бъдете аплодирани за него.

Задръжте фокуса си, както винаги, върху бъдещето и миналото само ще се погрижи за себе си. Вашата енергия може да се използва най-добре по този начин, тъй като колкото повече от вас правят това, толкова по-бързо ще се вдигнат вибрациите ви. Това също така ще засили защитата ви срещу всяко проникване на тъмните сили и вие лесно ще го отблъснете. Тъй като се издигате, нивата на вашето съзнание се повишават и се създава по-силна връзка с вашия Висш Аз. Това е просто една стъпка по пътя към супер съзнанието и вашето завръщане към по-високите измерения, където пробуждането ви ще завърши. Дори сега осъзнаването ви нараства и вие ставате по-интуитивни. Постепенно ще откриете, че нямате толкова нужда от външна помощ, колкото преди. Това са сигурни знаци, че напредвате много бързо и без съмнение ще успеете да достигнете Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и за мен е удоволствие да ви предавам послания, тъй като това помага за създаването на връзка между нас, което ще ни отведе далеч. Ние имаме толкова много общи неща, че няма да ви отнеме дълго време да достигнете до нашите нива и това ще възстанови мястото ви там, където трябва да сте, като едни от нас. Нека въображението ви тече свободно и вие ще вземете много от това, което е на път към вас. Вашето щастие и свобода ще ви бъдат върнати преди да напуснете Земята.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.