Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, February 15, 2010

SaLuSa, February 15, 2010

Събитията продължават да се придвижват напред, а отзвукът от тях ще направи път за промените, които ще изменят посоката на развитие на Човечеството. Общият поглед върху дейностите на Земята показва, че старата парадигма е почти завършена, тъй като вече не носи импулса или енергията, за да продължи още дълго. Междувременно се проявяват новите идеи, които ще създадат значителни промени и ще ви отведат в правилната посока. Винаги е трудно да се преодолее естествената съпротива към нещо ново, което премества хората от тяхната зона на комфорт. Въпреки това, промените идват, независимо от опитите да се забави прогреса и известно неудобство е неизбежно. Имайки предвид степента, до която те ще променят живота ви, ще бъде обърнато особено внимание на това да се гарантира, че сте запознати какво точно е включено в това. Комуникацията по тези въпроси е най-важна, за да знаете накъде ви води това и каква е ролята ви. Наложително е да сте добре информирани относно крайната цел на промените, която разбира се е Издигането и вашето завръщане към пълно съзнание.

Ние се стремим към Разкриването и това не зависи задължително от Президента Обама, но би било желателно поради ролята на САЩ в потулването на информация за НЛО и извънземните. И все пак, може да се наложи да поемем нещата в свои ръце и сме напълно подготвени да започнем собственото ни Разкриване, като ви представим неоспоримо доказателство за нашето присъствие. Условията на Земята показват влошаване в самата постройка на обществата по целия свят. Колапсът не може да бъде спрян, но ако бъде приет и нашето пристигане бъде признато, знаем, че вие сте много възприемчиви за идеята и готови да ни посрещнете. Ние сме наблизо, за да ви помогнем в създаването на ново ръководство, което ще ви отведе напред. Стараем се да подчертаем, че нямаме желание да ви управляваме, а просто да гарантираме, че сте издигнати до следващата фаза на вашата съдба. Това няма да се случи докато старият режим, който ви е задържал, не бъде премахнат и не бъде поставен под контрол с истинска грижа и любов към вас, Мили Мои.

Въпросът, който винаги задавате, е кога ще започне всичко и ще отговорим като ви кажем, че нашите съюзници се приближават все повече до изпълнението на различните си задачи. С други думи, те не стоят със скръстени ръце и използват времето си много добре, така че да бъдат готови при команда да излязат наяве. Когато ние или други източници ви информират, че ще стане по-лошо преди да стане по-добре, то е, за да разберете, че ефектът от разпадането на старите системи ще има последици, които ще причинят някои сътресения. Това е неизбежно, но ще бъде бързо последвано от благотворни промени, които ще създадат нов начин на живот, на който се възлагат големи надежди. Това ще включва въвеждането на нови технологии, които вече съществуват на Земята, към които ще бъдат добавени много устройства, които ние ще ви донесем. Става въпрос за бързо възстановяване на приятния начин на живот, който побеждава бедите и носи мир на света. Това са огромни задачи, за които ние сме повече от подготвени и очакваме пълно сътрудничество от страна на различните правителства.

Време е да оставите настрана различията си и да се доближите повече до разбирането за Единството на всичко. Премахването на корена на проблемите ви ще ви помогне значително, а умишленият план на тъмните сили е да ви обърка и отчужди, когато са засегнати други държави. Както вече знаете, страхът е тяхното основно оръжие и се използва, за да ви настройва един срещу друг чрез създаването на враг, там където такъв не съществува. Последиците от това са объркване и хаос и това се използва, за да се затегне контролът им върху вас. Премахването на последната конспирационна мощ ще създаде вакуум, който ще бъде запълнен от онези, които уважават и почитат вашия суверенитет.

През цялата ви история религиозните битки са били в основата на много войни, но когато ви бъде дадена пълната истина за вашето духовно наследство, ще има преоценка на вярванията ви. Голяма част от това, което е фалшиво, ще отпадне и това ще позволи обединяването, тъй като има Един Създател, а не многото Богове, които си представяте. Вие ще разпознаете Светлината във всички души и това ще ви поведе към Издигането като една велика цивилизация, каквато сте. Опитайте се да разберете общата основа във всички вярвания и ще започнете процеса на реинтеграция и другарство. Вие сте били разделени твърде дълго и е време да върнем всеки от стадото обратно в кошарата.

Човекът по сърце е мирно Същество, което иска да сподели любовта си с другите и веднъж след като сме в състояние да работим заедно за възстановяването на Земята, ще възникне голямо приятелство. Повечето от вас са пътували в чужбина и са срещнали добрина и топли приветствия, където и да сте ходили. Може би се чудите защо толкова много страни са се изправяли една срещу друга, тъй като считате, че така наречените от вас обикновени хора, са точно като вас. Мили Мои, вие сте позволили на тъмните сили да ви отнемат силата заради собствената си печалба и световен контрол. Техните цели сега са известни и силата на хората се завръща, за да доведе здрав разум и мир на една размирна планета. Знаем, че вие сте напълно способни да преодолеете препятствията, поставени пред вас и ще насочите енергиите си към създаването на едно мирно съвместно съществуване с цялата цивилизация.

Вие знаете точно от какво се нуждаете, тъй като дълбоко във вашето подсъзнание са спомените за отминалите времена, когато сте живели в Рая. Ваша съдба е да се завърнете в тези по-високи нива на съществуване, където ще се наслаждавате на перфектен живот, изпълнен с радост и щастие. Вашето славно бъдеще е абсолютно сигурно и е написано в плана, постановен от Създателя. Двойствеността ви освобождава от хватката си и вие почти сте приключили времето си в това преживяване. То ви е дало много, което е укрепило вашето духовно Аз и вие стоите като Войни на Светлината, готови да пътувате из Галактиката. Да, Мили Мои, вие сте велики Същества, дори да не се чувствате такива, но все още трябва да повишите вибрациите си до това ниво. Това ще се случи в рамките на периода, който ви подготвя за по-високите измерения и е съвсем естествена стъпка във вашата еволюция.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви казвам, че говорим от опит и ни е приятно да споделим знанията си с вас. Има толкова много повече, което можем да ви дадем, но постоянният поток от знания е за предпочитане пред това да ви изтощим твърде скоро. Има достатъчно време, за да разширите разбиранията си и да развиете сегашните си знания, и ние ще се радваме да ви помогнем да го направите.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.