Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, February 17, 2010

SaLuSa, February 17, 2010

Онези от вас, които са нащрек, долавят колко бързо се придвижват събитията и няма да мине дълго време преди те да започнат да дават поредица от резултати. Това ще бъде ефект на доминото и след като веднъж започне, той няма да може да бъде спрян. Голяма част от вашето бъдеще зависи от разкриването на нашето присъствие и открития диалог с нас, така че нашият план да може да ви бъде представен. Вие не само сте ни поканили да се срещнем, но това е неразделна част от всички дейности, водещи до Издигането. Ние сме избрани да ви помогнем през различните етапи на този процес, защото имаме голям опит в подпомагането на цивилизациите за това. Така или иначе, вие сте предопределени да се присъедините към нас, за да можем да продължим пътуването си заедно към славните измерения на Светлината. Ние сме Едно и винаги е било така, и с напредване на времето ще се събираме още по-близо заедно. Можем да ви кажем, че ние сме вашето истинско семейство и много от вас са директно свързани с цивилизации в Галактическата Федерация.

Когато търсим други цивилизации, това никога не е, за да ги колонизираме, но има някои групи извънземни с такива намерения, които не са членове на нашата Федерация. Това ви се е случвало в миналото и пример е присъствието на Анунаките преди около 5000 години в Шумер. Голяма част от това, което е проникнало от онези времена, е довело човечеството надолу по хлъзгавия наклон почти до унищожение. Макар да е вярно, че те лъжливо са се представяли за богове, Човекът по това време е бил на ниско вибрационно ниво и отворен за тяхното господство. Въпреки това, времето на воините на войната сега е заменено от воините на Светлината. Чрез възвръщането на правата си, вие отново ще станете Суверенните Същества, които сте родени да бъдете.

Тъмните сили ще искат да разширят властта си над вас и се опитват да създадат условия, при които това да е възможно. Въпреки това, ние имаме удоволствието да ви съобщим, че те вече нямат тази степен на контрол и тяхното командване губи мощта си. В светлината на разкритията, които предстоят за техните дейности, те ще загубят дори още повече сила и краят на властването им ще е близо. Много души са в очакване да бъдат повикани да поемат управлението и подборът им се основава на тяхната почтеност и честност. Те са души на Светлината и ще дадат на Президента Обама подкрепата, която му липсва в момента. Не се заблуждавайте, Мили Мои, каквито и възгледи да имат хората за неговото президентство досега, той е избран от Господарите на Светлината, за да ви събере заедно.

Много малко от вас, ако изобщо има такива на Земята, имат пълна представа за това, което се случва, що се отнася до Светлината. Достатъчно е да кажем, че знаете къде отивате, но все още не знаете как ще стигнете там. Вие имате идеи и целенасочено ви е давана схема на плана. Въпреки това, най-добре е окончателните подробности да се пазят скрити и тогава нашите ходове ще имат по-голямо въздействие върху тъмните сили. В такива обстоятелства винаги ще изобилстват слухове, затова бъдете разумни и внимателни къде насочвате вярата си. Най-важното е да имате предвид неочакваните промени и да знаете, че днешните времена са много важни за вашето бъдеще и планът на играта може да се променя много пъти. Ние сме търпеливи и знаем, че когато накрая пристъпим към действие, това ще бъде абсолютно точният момент.

Физическите крайности са неразделна част от вашия опит, но с приемането на предизвикателствата, пред които те ви поставят, сте доказали степента, до която може да достигне Човек и физическото тяло. Вие сте станали толкова силни в лицето на нещастията и нищо, което предстои не може да ви победи. Психически ви е дадена възможност да се застъпите за правата си и колкото повече от вас се обединяват, толкова повече се увеличава силата ви. Ние ще стоим до вас, подтиквайки ви все по-напред и нашата Светлина ще дойде с вас, за да произвежда мощна сила за доброто на всички. Толкова ни е позволено да направим и това е Законът на Привличането в действие.

Кармата се изчиства бързо, за да се гарантира, че на Земята са достигнати най-високите нива на Светлината. По-ниските енергии се трансмутират поради прилагането на Светлината както от вас, така и от нас. От всички краища на Вселената тя продължава да се излъчва към Земята и Служителите на Светлината постоянно ще подновяват енергийните си нива. Тъмните сили не могат да отговорят на Светлината, освен че се опитват да отклонят вниманието ви от нея. Тяхното оръжие е създаването на хаос и страх, но те не могат да стигнат до вас, освен ако не позволите това да се случи. Гледайте само бъдещето и „почувствайте”, ако можете, неговата красива енергия, която ви гали. Това е Еликсирът на Любовта, който носи голяма радост и щастие. Един ден, в не много далечното бъдеще, вие ще живеете в това по-високо измерение, за да се наслаждавате на всичко, което то предлага. Това ще ви отведе една стъпка по-близо до Създателя и всичко, което можете да си представите ще ви донесе абсолютно и пълно блаженство.

Бъдете сигурни и позитивни във вярванията си и си поставете за цел всичко, което е перфектен израз на Любовта и Светлината. Вие сте будните Христови Същества и ще реализирате дългоочакваното завръщане на Христос. Вие сте по-могъщи отколкото осъзнавате в момента, но ще познаете напълно истинското си Аз с доближаване към пълното съзнание. Прогресът ви към Издигането се ускорява и скоро трябва да се случат определени събития, така че да можете да продължите напред. Нищо не може да спре този процес, което е още една причина да не замърсявате ума си с последните опити на тъмните сили да ви разсеят. Вие оставяте старите енергии, тъй като те не ви служат повече и връзките ви с тях се премахват за постоянно. Те не могат в никакъв случай да останат в по-високите вибрации още дълго и ще бъдат трансмутирани. Не можете ли да усетите чувството да бъдете в центъра и да знаете, че сте в безопасност там? Това е, за което се надяваме, че всички вие ще работите и сте съвсем способни да го направите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам желанието на много от вас да намерите истинското си Аз. Питате как ще разберете дали имате успех и ние бихме казали, че когато намерите мир, щастие и любов, вие сте Едно със Светлината. Не се отчайвайте, ако не можете да направите това съвсем в момента, тъй като идващите енергии постоянно се издигат, за да ви помогнат. Ние вярваме в преминаването ви към Светлината, така че имате време да я усвоите в Битието си. Знаем, че напрежението на ежедневния живот има ефект върху вас и ако се чувствате изтощени, отделете време да намерите своето място на спокойствие и мир. Релаксирайте в съня си, който ще ви позволи да привлечете енергиите на бъдещето към себе си и да се презаредите. Обичайте себе си, както го правят другите, тъй като всички вие сте достойни души.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.