Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 15, 2012

СаЛуСа, June 15, 2012

Все още продължаваме да работим упорито с нашите съюзници, за да преодолеем последните препятствия, които стоят на пътя ни. След като те са премахнати, обявленията могат да се направят, за да ви подготвят за поредица от действия, които да отстранят онези, които контролираха живота ви чрез престъпни намерения. Много от замесените са имена, които са ви познати, действително в много случаи много добре известни, включително и други, напълно непознати. След като са премахнати ключовите фигури, това ще е зелената светлина за нашите съюзници да организират мащабни арести на онези, за които имаме достатъчно доказателства да докажем вината им. Към тях ще се подходи честно и ще са дадени подобаващи процеси, където те могат да бъдат представлявани. Съдиите ще са избирани заради тяхната честност и почтеност, както и опит в прилагането на Закона правилно и както беше предназначено.

Някои от сегашните ви закони са драконовски, особено онези, въведени от последната администрация. Една от първите ни стъпки ще бъде да освободим онези, които са несправедливо хвърлени в затвора или сега са задържани без процес или право на обжалване. Трябва да се види изпълнено правосъдието, както и разбиране и по-висока оценка на обстоятелствата, които често водят до криминални деяния. Много от тях бяха причинени от неправилно третиране, базирано на расови различия. Всичко това ще се промени и не защото ще е наложено на хората, а чрез разбирането, че всички вие сте Едно. Вие понякога гледате на онези, които са неграмотни или непълноценни като на по-нисши, но те са във физическо превъплъщение поради точно същите причини, както и вие – а това е за опита. Това е душа, която остава същата във всеки нов живот.

Нагласите вече се променят що се отнася до различните раси и най-важното е възможността да ги видите като ваши братя и сестри. Всички вие еволюирате заедно и сте в състояние да си помагате взаимно, за да напреднете към по-голямо разбиране на целта на живота и вашата роля в това. Бъдете горди с постиженията си, но не им позволявайте да навлязат в разбирането, че всички души имат същите права като всеки друг. Изглежда някои хора са надарени с всичко, което прави живота удобен, но помнете, че това все пак е опит. Това, което правиш с живота си и как се отнасяш с другите, е ключов фактор в определянето на вашето разбиране за живота и това как избирате следващата си инкарнация, тъй като доста лесно би могло да е пълен контраст. Беден човек, богат човек, какво значение има, освен това, че вие учите за себе си и за другите, за да издигнете съзнанието си.

Всички от вас се възползват по един или друг начин от цяла поредица животи, а това рефлектира обратно във вашето общество. Когато погледнете към последните ви 100 години, постигнат беше огромен индустриален напредък, но не изглежда, че Светлината е нараснала много. Вие имахте две Световни войни и много други войни, които създадоха толкова много негативна енергия, че Светлината трудно проникваше през нея. Въпреки това, ние се радваме да ви кажем, че в последните 30 години Служителите на Светлината промениха баланса и сега Светлината може да се намери навсякъде по Земята. Отне много усилия да се постигне това и много помощ беше дадена от духовните царства. Ето защо Издигането сега е сигурно, докато някога изглеждаше доста съмнително.

Тъй като наближават крайните времена, всичко е готово за чудесен финал, така че не се притеснявайте твърде много за привидната липса на дейност, тъй като сте уверени, че зад кулисите продължава огромна дейност. Най-малкото ще има няколко изненади по пътя, а това ще е вълнуващ период в живота ви. Ще ви е нужно малко или никакво време да осъзнаете, че ние ще изпълним обещанията си и ще има огромно участие с вас. На хората, които единствено научават за нас в последните етапи, ще им се струва твърде хубаво, за да е истина, но скоро ще има достатъчно доказателства, за да докажат посоката, в която отива всичко това.

Можем ли да кажем, че хората с добри намерения, ще са еднакво готови за Издигане като онези, които знаят за това от много години. На вас не ви се налага да принадлежите към никоя група или да практикувате които и да е вярвания, а е въпрос на степента, в която вие бяхте в състояние да се отнасяте с другите както със себе си. Ако обичате ближните си Същества и прилагате това в живота, тогава вие със сигурност сте Същество от Светлина. След като се събудихте за истинската си същност и за целта си в живота, напредъкът в еволюцията ви ще върви напред скокообразно. Повечето от вас ще са били предмет на някакъв период от религиозни учения и в много случаи това доведе до вяра в Бог. Това е добро начало към по-голямо разбиране, което ви дава възможност да си позволите различна концепция за Бог да излезе на преден план. Хората с твърди убеждения вероятно са затънали в това, което са придобили и определено не са готови да разширят разбирането си. Това няма да им позволи да се издигнат и те ще продължат да се движат в същата вибрация.

Еволюцията е за душата ви и нейния напредък към по-високите измерения, от които дойдохте. Всяка душа е длъжна да достигне момент на осъзнаване, когато истината става очевидна, а това често е предшествано от много душевно търсене. На такива етапи вие сте придружавани от много Водачи, които правят всичко, което могат, за да ви извисят. Често те са били с вас в продължение на няколко живота и проявяват личен интерес към напредъка ви. Също така е вероятно в някои случаи да ги срещате като опити извън тялото си, докато спите, но обикновено е трудно да се възстанови спомена за това. Такива срещи могат да ви дадат толкова много помощ и увереност, че вие се събуждате освежени и щастливи, без да осъзнавате причината защо това е така. Понякога те изглеждат като сънища, а вие може да подозирате, че има нещо повече свързано с тях, отколкото можете да си спомните.

Вашите пътувания в Астралните райони могат да изглеждат нереални, тъй като има различни закони в действие и изглежда, че вие правите неща, които са невъзможни на Земята. Вие започвате да разбирате, че вашите опити са далеч по-мащабни, отколкото се представяте. Когато се издигнете, тези опити ще нараснат още повече и ще е изпитан напълно нов живот, доста различен от това, с което сте свикнали сега. Само технологичните промени сами по себе си ще доведат до толкова много промени, но всъщност вашето изкачване в по-висшите вибрации е това, което ще действа лично на вас. Ние от Галактическата Федерация сме пример за това какви ще сте вие в близко бъдеще и не след дълго вие ще вървите с нас като равни и уважавани партньори.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че ние можем да имаме тези разговори и да споделяме знанието си с вас. Благословии за всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.