Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 18, 2012

СаЛуСа, June 18, 2012

Условията на Земята се превръщат в хаос в очакване на ефекта от финансовата криза. Все пак ние стоим зад действията, предприемани, за да се компенсира този ефект, така че с окончателното финансово рухване, нашите съюзници да могат да излязат напред с отговорите. Няма да има връщане назад към старите начини, които ви поставиха в позицията, в която се намирате. Всички други стъпки, които са предприети, за да ги удължат, само ще продължат агонията и решението трябва да се приеме много бързо. От съществено значение са нови системи, които поемат пълен контрол на начина, по който работят банките, а банкнотите повече няма да са разрешени. Дългите години на корупционни практики и манипулирането на паричните пазари създадоха чудовище, което трябва да бъде премахнато. Малките ще станат красиви, а големите корпорации ще бъдат разбити. Опрощаването на дълговете ще премахне настоящите проблеми, породени от безразсъдството на банките, и ще възстанови вярата ви, поради обещанията на Новата Епоха, която ще гарантира, че те не се повтарят.

Вратата към Издигането е широко отворена, но на нищо няма да бъде позволено да влезе, освен ако не е от по-висшите вибрации. Демонтирането на военната машина също ще е голяма стъпка напред, тъй като с нарастващото ниво на съзнанието тя няма да има място във вашето бъдеще. Тя струваше невъобразима финансова сума и енергия, която би могла да е използвана, за да даде на всички вас много приемлив стандарт на живот. Цената в човешки животи също е астрономическа и положи толкова много негативна енергия, че тя ви задържаше назад много, много векове. Животът през дуалността беше най-предизвикателният опит и много неща бяха научени от вас, които напреднахте в еволюцията си толкова бързо. Някои души все още са задържани от тъмнината, която създадоха, но бъдете сигурни, че на тях ще им се помогне да я преодолеят. Не всеки може да направи това, въпреки че по-висшите вибрации ви извисяват и ви помагат да трансмутирате по-ниските енергии.

Сега ние виждаме чудесното пробуждане, привличащо толкова много Светлина на Земята, и много души, действащи като маяци Светлина, която показва пътя на другите. Действително, много от вас се въплътиха в този период от време специално, за да помогнат на другите и дойдоха от по-висшите нива. Такива души от ранна възраст знаят, че те са пристигнали, за да извършат специална мисия и сега изпъкват като ваши лидери и водачи за финалния устрем към Издигането. Като напредвате духовно, вие лесно ще приемете разбирането, че всички вие сте Едно, а най-естественият порив е да искаш да помогнеш на другите да се извисят. Разделението, създадено от тъмните сили, вече не работи, въпреки опитите им вие да се хванете за гърлата. Вие разобличавате опитите им да създадат климат на страх, който ви държи разделени, а религията също има своя дял от отговорността за това.

По-висшите енергии вече трансмутират по-ниските и Светлината започва да прониква в онези региони от Земята, където мракът е останал в продължение на много векове. Кръвопролитието и плача на онези, попаднали в това, оставиха наследство, което едва сега може да бъде отстранено. Почистването ще продължи докато Майката Земя е отново възстановена до девственото си състояние. Това ще започне преди Издигането и ще продължи веднага след това, когато условията вече ще са се променили. Все още има много да се направи, но с нашето обединение ще се справим бързо със задачите, а нашето пристигане може да бъде обявено скоро.

Докато силите на Светлината, много хиляди от които, се подготвят за действие, за да започнат първите големи промени, ние ви съветваме да се концентрирате върху изпращането на Светлината. Не се колебайте, въпреки че съществува несигурност относно точната дата, тъй като по един или друг начин целите ни ще бъдат изпълнени. Малцина от вас са пряко ангажирани в това, което предстои да се случи, но вие можете да помогнете като разпространявате спокойствие и давате на другите увереност, че всичко ще е наред. Никой от нас не е стигнал толкова далеч, за да е възпрепятстван от оставащите пречки за изчистване. Ако е необходимо, ще има божествена намеса, така че ние сме напълно наясно, че успешния завършек е абсолютно сигурен.

Ние от Галактическата Федерация държим ключа за много развития и просто очакваме условията и възможностите да се появят, така че да можем да продължим напред. Каквато и картина да е нарисувана от онези, които се противопоставят на нашето присъствие, бъдете сигурни, че ние не можем да бъдем спрени от завършване на мисията си. Самият мащаб на нашите сили е далеч от всичко, което имате на Земята, но ние не ги използваме, за да наложим целите си дори въпреки че те са във ваш интерес. Обаче, ако е необходимо ние ще ги използваме, ако това е режисирано от по-висшите Същества от Светлина, които наблюдават крайните времена. Именно поради тези причини ние можем да бъдем толкова уверени за резултата, а той ще ви отведе до Издигане и още по-напред.

Имайте предвид, Скъпи мои, че ние можем да виждаме в тайните места, където тъмните сили замислят действията си, така че има малко или никакви изненади, които те могат да ни погодят. Ние можем да внушим на съюзниците си какво трябва да се направи, за да се преборят с тях и те са в състояние да минимализират ефекта от тези изненади. Както беше предсказано преди известно време, вие ще сте забелязали, че истината зад някои тъмни операции излиза. Вие можете да се възползвате много от това, тъй като нивото на вибрациите се повиши доста значително и Светлината ще разкрие това, което преди беше скрито. Истината ще излезе, независимо от това какви стъпки са предприети, за да я скрият, а ние ще охраняваме доказателствата срещу Илюминатите за престъпленията, извършени от тях, срещу вас.

Ние ви молим да продължите да излъчвате мисли, които ни канят да се срещнем с вас, а това ще помогне да се поддържа енергия, която ще позволи на това да се случи. Страхът от нас е много по-малък от когато и да било преди, а вашите собствени екскурзии в Космоса помогнаха на хората да приемат, че други Същества също могат да пътуват в него. Очакваме с нетърпение възможността да ви покажем кои и какви сме ние, знаейки, че вие ще сте приятно изненадани от това колко много ние приличаме на вас. Всъщност имаше повече страх от Човешката Раса, поради войнолюбивите ви маниери и стремеж към власт и контрол. Въпреки това, ние знаем, че това е етап в еволюцията ви, който е към своя край със затварянето на цикъла на дуалността.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че нашето вълнение расте, тъй като е очевидно, че въпросите на Земята се придвижват. Бъдете част от това и се радвайте на този ключов период във вашата история.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.