Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 18, 2012

СаЛуСа, May 18, 2012

Ние знаем, че някои от вас се чудят защо изглежда е отнело толкова време да се започнат нещата. Първо трябва да ви кажем, че дейностите, в които участваме, са в ход и сме изцяло ангажирани, дори и ако вие не сте наясно с това, което проведохме. Подготовката за тези крайни времена не е маловажна задача и разбира се, обстоятелствата променят много неща, към които ние трябва да се адаптираме. Освен това беше много по-трудно да отстраним тъмните сили, отколкото очаквахме. Обаче, сега, когато ни се даде правото да предприемем директно действие срещу тях, присъствието ни бе почувствано и резултатите бяха удовлетворяващи.

Преди всичко ние спряхме тъмните сили в хода им и няма да им позволим никаква опция да се върнат към предишните си трикове. Най-сетне трябва да ви похвалим за провеждането от ваша страна на дейностите по най-позитивен начин, толкова, че много успешно проведохте битката с тъмните сили. Това ни позволи да ви дадем повече отговорности, тъй като ние действително ви насърчаваме да поемете нещата в свои ръце занапред. Това е, защото вие трябва да поемете отговорност за ситуациите, които сте допуснали да се случат. Това не означава, че вие трябва да направите всичко, напротив, тъй като ние от Галактическата Федерация имаме да изиграем най-важна роля. Ние сме тук да уверим, че вие безопасно достигате Издигане и да ви запознаем с вашето Космическо Семейство и с многото предимства, които са били скривани от вас.

Сега вие знаете, че всичко напредва и че нещо ще се случи много скоро, за което вие ще научите в някои детайли. До сега вие сте осъзнали, че по много причини ние не сме били в състояние да ви предоставим много неща като специфична информация, що се отнася до дати. Понякога дори ние не сме сигурни кога да действаме, тъй като когато го правим, обстоятелствата трябва да са абсолютно точни за нас, за да успеем. И не на последно място, да координираме нещо с нашите съюзници изисква много планиране и ние трябва да имаме предвид рисковете, които те поемат. Например сега вие имате брой лица, подаващи сигнали, които са подготвени да се изправят и да ви разкрият истината. Естествено ние ще ги защитим, но те и техните семейства са застрашени и това е неприятно чувство.

Скъпи мои, прочистването върви добре и ще продължи докато бъдат отстранени основните причинители на неприятности. Има толкова много, рискуващи да поемат рискове и ние определено трябва да увеличим решителната и продължителна атака, за да свършим работата бързо. За да са спокойни хората, ще има съобщения да ги запознават с това, което се случва, тъй като ние не искаме погрешно тълкуване на нашите действия. Това ще бъде началото на просветителна програма, която ще ви отведе по пътя до Възнесението. Ще има повреди навсякъде, тъй като старата реалност се разчупва, изчиствайки се от всичко, което няма място във вашето бъдеще. Ще е трудно време, но ние сме ангажирани и самите промени няма да отнемат много време, както можете да си представяте. Така че бъдете търпеливи и разберете, че резултатът ще е във ваша полза.

Издигането е процес, който идва най-накрая до всички души, ако е необходимо много пъти. Фактът е, че вие няма да искате да останете в по-ниските измерения вечно. Това има своите привличания, но веднъж, след като вие сте го овладели и сте преодолели ниската вибрация, вие ще искате да продължите напред. Независимо от това дали сега го осъзнавате или не, вие имате вътрешен стремеж, който винаги ви тласка напред. Тъмните сили биха предпочели вие да не знаете за това и полагат големи усилия да ви държат в мрака. Въпреки това, мнозина излизат в Светлината, а благодарение на тях и други също се пробуждат и така тя набира скорост. Вие си помагате взаимно и веднъж след като е прието, че Всички сте Едно и премахнете религиозните си различия и вярвания, които не се в съответствие с истината, ще процъфтите и ще намерите истинския си път.

Нещата винаги се променят и вие също през цялото време и сте обект на много енергии, които ви заобикалят. Повечето са естествени, но други са дело на хора и не са непременно полезни за вас. Всъщност някои са опасни за здравето ви и все пак вие продължавате да си позволявате да сте изложени на тях. Това не винаги е по ваша вина, но вие сте склонни да пренебрегвате предупрежденията, когато става въпрос за източници като вашите мобилни телефони. Най-голямата ви заплаха, както добре знаете, е ядрената радиация, но в бъдещето такива източници на енергия ще са чисти и безопасни. Безплатната енергия е навсякъде около вас и ще се използва, за да обслужва всичките ви нужди. Много такива устройства вече съществуват, но както многото неща, скривани от вас, не са били пускани в употреба, а умишлено скривани.

Мечтата се сбъдва и вие ще сте издигнати в небесна обител над ежедневните предизвикателства на оцеляването. Това е дар от Бог и е заслужен чрез вашата решимост да преодолеете дуалността. Вие избрахте опитите си и в резултат на това еволюирахте и с право ще се присъедините към нас в по-високите измерения. Ние очакваме с нетърпение вашето идване и ще се срещнем с вас първо на Земята и ще осветим пътя към следващата фаза на вашите опити. От там нататък ще е удоволствие да си жив и ще е вълнуващо да планираш собствените си приключения, които ще ви отведат из Галактиката, за да наблюдавате и да участвате в много чудеса, които съществуват.

Приемайте всеки ден, какъвто е и не се страхувайте от нищо. Както толкова често ви казваме, всичко напредва добре и ние и вашите братя от Вътрешната Земя сме толкова близо до срещата си с вас. Обаче трябва да е безопасно за такива срещи, както без съмнение ще разберете. Всички ние извървяхме дълъг път, за да направим този финал най-чудесно преживяване за вас и ще се радвате на дните, които скоро ще настъпят. Веднъж, след като сте освободени от тъмните сили, облекчението незабавно ще ви извиси. Чувството около вас ще донесе много щастие и големи очаквания за бъдещето, което ще е изцяло обяснено преди да се издигнете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви казвам, че естественото ви съществуване не е да живеете в тъга или да страдате от трудности без средства за пълноценен живот. Дори в сегашното ви измерение можеше да е толкова различно, ако не бяха алчността и скъперничеството на онези, които търсеха печалба само за себе си за сметка на другите. Вие сте красиви Същества с такова любящо намерение, ако само ви беше позволено да бъдете истинската си същност. Времето да покажете истинските си цветове наближава, така че подгответе се да се радвате и да празнувате най-голямото си постижение от хилядолетия насам.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.