Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 16, 2010

SaLuSa, June 16, 2010

Обичаме вашата гъвкавост в условията на бедствия и вие често показвате забележителната човешка черта да можете да направите от това светлина. Казвали сме преди, че има място за чувство за хумор и ние не сме изключение. Ние, обаче, не го използваме, за да се подиграваме или присмиваме на друга душа, тъй като това не е нашият начин. Понякога шегите ви са насочени към хора с недъзи или увреждания и трябва да кажем, че ако разбирахте защо, вместо това щяхте да почитате тези души. Изисква се голяма смелост, за да влезеш във физическия живот с такъв кръст за носене и това, което виждате, е душа, която е избрала тези преживявания, за да се развива. Всъщност в тези специални времена, водещи към Издигането, много души приемат предизвикателства, останали от предишни животи. Ето защо някои от вас са имали наистина трудни моменти, но помнете, че вие сте избрали да завършите цикъла по този начин. Докато тъмните сили постепенно губят силата си, вашата нараства и вие създавате разделянето на пътищата между Светлината и тъмнината. Това ще продължи по този начин през останалата част от цикъла. Така се ускорява започването на промените, което изисква издигане на енергийните нива, за да им се даде възможност да се проявят. Разглеждайки това като вас, докато сте в разгара на всичко, може да ви бъде простено, че не сте в състояние да видите ясно постигнатия прогрес. От нашата удобна позиция ние имаме ясна картина за това, което се случва в целия свят. Можем да определим точно областите, където Светлината или тъмнината са най-силни и в случай на второто изпращаме мощни лъчи с енергия за противодействие. Ние никога не спираме да работим за повишаване на нивата на Светлината на Земята, което е необходимо за проправяне на пътя към Издигането.

За разлика от много години преди, се забелязва, че когато възникват смърт и разрушения, сега има топъл изблик на любов и състрадание, които помагат да се излекуват нанесените щети. Това беше напълно различно в по-ранни времена, когато вашите реакции бяха по-заангажирани с предприемането на отмъщение срещу онези, които са били виновни за станалото. Имам предвид главно военните инциденти, които са тормозили Земята в продължение на векове и са попречили на мирното взаимодействие между вас. Вие сте били държани в това положение от тъмните сили, докато сте приели необходимостта от изграждане на своите арсенали, винаги в очакване на постоянни войни. Мирът никога не е бил концепция, приемана сериозно и Илюминатите умишлено са продължавали условията, които са водели до продължителни войни. Това също така е било в техен интерес, тъй като хазните им са се пълнели в резултат на търговията с оръжия за масово унищожение.

В близкото ви бъдеще ще преживеете такива промени, че веднъж след като бъде установен световен мир, няма да има връщане към старите порядки. Ще царува постоянен мир, а щастието и радостта ще издигнат всяка душа. Хората на Земята и нейните енергии ще бъдат използвани за създаването на един нов ред и това ще отрази новооткритото намерение да се придвижите отвъд дуалността завинаги. В това отношение нашето присъствие вече ще бъде установено и ние ще продължим напред заедно. Сигурни сме в това, тъй като вашият път е бил божествено постановен и силите на Светлината ще гарантират успеха.

Вие сте били наясно с този наближаващ период от доста време, но все пак ще бъдете изненадани, ако не и удивени, че може да бъде постигнато толкова много за толкова кратко време. Гледайки къде се намирате сега и имайки предвид обещанията, които са ви дадени, може да се чудите как ще бъде направено това. Така е, защото са замесени Галактическата Федерация и други духовни групи с високо напреднали знания и технологии за такива случаи. Ние често сме извършвали Издигането и нашите планове да го постигнем са точни до крайна степен. Имаме всичко, което може да бъде евентуално необходимо, за да изпълним задачите си и това ще бъде голяма радост и удовлетворение за нас. Желаем да видим всички вас да излизате от този цикъл с лекота и без усложнения.

Ние чувстваме, че събитията скоро ще достигнат кулминационната си точка и пред нашите съюзници и нас ще се представи възможността да направим голяма стъпка напред. Това е период на изпитания за всички нас, но сме стигнали толкова далеч и няма да бъдат правени прибързани ходове и определянето на подходящия момент трябва да бъде правилно, за да се гарантира искания резултат. Ние продължаваме да следим нивата на съзнанието на Земята, което е главен фактор за това, което ще се случи и ни е приятно да регистрираме растящо движение нагоре. Пробуждането се подкрепя от Пътеводителите, които са вашите пионери, дошли на Земята в тази инкарнация точно за тази цел. В последните дни ще видите също разкриването на Учителите и те ще ви подготвят за квантовия скок напред, който се каните да направите.

Бъдете съсредоточени както винаги върху бъдещето и позволете на старото да изчезне в далечината, за да бъде трансмутирано. Само по-високите енергии ще пътуват с вас от този момент нататък. Можете да благодарите на старите, че са ви служили добре в предизвикателството ви да пропътувате пълния цикъл на дуалността и да се пробудите за вашия Висш Аз. Все още трябва да разберете пълния ефект на това върху живота ви, но на един по-късен етап вие ще прецените отново своя еволюционен път с цел едно по-добро разбиране. Нищо, което сте преживели не е без цел или пропиляно и е включено в голямата ви съкровищница със знания, която ще ви служи отново.

Мили Мои, вие сте се справили толкова добре със следването на личните си планове, наградите ще бъдат огромни и ще удовлетворят копнежа ви за духовен прогрес. Какво друго би могло да удовлетвори душата ви веднъж след като преживяванията ви са видени като едно велико пътуване през дуалността и какво повече бихте могли да научите, което не е пресякло пътя ви? Вие сте избрали това и още веднъж сте намерили Светлината и сте излезли от тъмнината, която ви е заобикаляла и е замъглявала разбирането ви за това кои сте в действителност. Вие преминахте през времето, когато се чувствахте недостойни и открихте истинската си цел в живота. Най-важното е, че трябва да знаете, че не е необходимо да носите вина за което и да е преживяване, което се е случило. Ако можехте да видите този модел през всичките ви животи, бихте открили, че всичко е било наред и прогресивно. Това ви е довело до мястото, където сте днес, застанали пред вратата на възможността да се издигнете и да напуснете дуалността завинаги.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам всички вас като най-прекрасните души, които са се издигнали над бедствията и се проявявате като великите духовни Същества, които сте и винаги сте били.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.