Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 18, 2010

SaLuSa, June 18, 2010

Играта на изчакване продължава и ние упражняваме повече натиск от всякога върху тъмните сили, за да се оттеглят от невъзможната ситуация, в която се намират. Ако те упорстват и продължават да причиняват смут, ние ще използваме правото си да ги принудим. Не с физическа сила, а с мерки, които ще ни позволят да им диктуваме начина, по който ще бъдат отстранени. Обстоятелствата са такива, че ние копнеем да започнем да работим с вас, за да се справим с вашите преки проблеми. Ние, разбира се, работим зад кулисите, затова бъдете сигурни, че няма да бъде позволено нещата да излязат извън контрол.

Единствената утеха за вас е, че колкото повече време ни е необходимо, за да започнем, толкова повече хора се обръщат към Светлината. Това помага за повдигането на нивата на вашето колективно съзнание, което със сигурност ще ви отведе по-близо до Издигането. В крайна сметка, вашето извисяване е истинският смисъл на това, което се случва и много велики Същества са близо до Земята, за да ускорят процеса. Всичко се развива добре и според очакванията и ще се ускори след като планът за Издигането може да започне окончателно. Колко сте близо до тези прекрасни събития и нашето желание е Разкриването да настъпи много скоро. Необходимо е просто нещо такова, за да започне да се търкаля топката и това ще отвори пътя за много промени. В момента, що се отнася до петролния разлив в Мексиканския залив, това пробуди обществеността за опасностите от добива на петрол под морското дъно. В резултат на това призивите за спирането му се увеличават и както толкова често сме подчертавали, вие имате силата, ако достатъчно от вас се обединят. Надигащата се от това положителната енергия ще намери начин да бъде проявена, дори да отнеме известно време. От друга страна ние сме готови да отговорим на тази молба и сме добре подготвени, за да разчистим бъркотията доста бързо. Първо, обаче, виждаме вероятността да бъде дадено още време на Бритиш Петролиум да оправи ситуацията. Но това не трябва да отнема много дълго, тъй като околната среда вече е силно засегната. Затова нека да видим какъв ще е резултатът и ние ще чакаме в готовност призива.

Когато ви казваме, че всичките ви проблеми ще бъдат решени, ние имаме точно това предвид. Не може да стане изведнъж, но един от приоритетите е да се организира изобилието, така че в крайна сметка никой да не е без препитание. Тъй като наблюдаваме целия ви свят, ние знаем къде са най-лошите случаи на бедност и упадък, къде не са покрити основните потребности и едва съществуват медицински услуги. Ние ще се справим с тези спешни проблеми много бързо и това, което искаме да видим е да се вдигне стандарта на живот. Илюминатите постоянно игнорираха тези условия и умишлено потискаха хората като част от прочистването на населението. Отравянето на земята, въздушните пътища и моретата е само една част от техния план, но той няма да успее, както е планирано от тях. Ние постоянно наблюдаваме тези ситуации и незабелязано за вас гарантираме за смекчаване на въздействията.

Както добре знаете, ние сме ангажирани с нашите дейности, със сигурност не бездействаме и просто изчакваме наоколо Първия Контакт. Ние, така да се каже, сме ви отглеждали в продължение на много години и говорим от гледна точка на хиляди, а не само на стотици години. Това е видът работа, в който е ангажирана Галактическата Федерация из цялата Вселена. Носи ни такава радост и удовлетворение да помагаме на други цивилизации, докато те проправят пътя си към Светлината. Ако имате желание също да служите по този начин, можем да ви уверим, че ще ви бъде дадена възможност за това в близко бъдеще. Някои от вас във всеки случай ще се завърнат при своите Космически семейства в щастлив повторен съюз на вашата родна планета. Вашият живот ще се промени до неузнаваемост и разбира се всичко това е за доброто и с цел приспособяване на душите, които са се издигнали.

Не губете от поглед надеждите си, съсредоточете се върху тях и това ще ви преведе през някои бурни периоди, които все още предстоят. Имайте предвид, че някои души са планирали да напуснат Земята преди края на дните и те ще носят малко или никакъв травматичен товар със себе си. Веднъж след като те стигнат в Астралните зони, към тях се проявява голямо внимание и грижа, за да се гарантира бързо завръщане към нормалното състояние. Болестите, уврежданията и нараняванията вече няма да съществуват и ако ги има, това е само в умовете на хората. С други думи, вие имате силата на мисълта за преодоляването им. Има различни астрални нива, но повечето души ще се окажат в това, което е известно на някои като „Вечното лято” (място, където душите почиват след смъртта между инкарнациите). Мили Мои, въпросът е къде се вписват вибрациите ви и ако те са много ниски, има нива, които са почти лишени от Светлина. Вие ще бъдете автоматично привлечени към ниво, което резонира с вибрациите ви. Следователно, ако повишите вибрациите си на Земята, ще бъдете едни от онези, които ще отидат в по-високите измерения при Издигането.

Можете ли да повярвате, че вече е средата на годината и ако някой все още се съмнява, че времето се ускорява, какво по-голямо доказателство би могло да се желае. Вие оставяте зад себе си линейното време и всички досадни аспекти, свързани с него. Непрекъснато се надпреварвате с времето, което управлява живота ви и колко ще бъде хубаво, когато сте свободни от неговите ограничения. В бъдеще ще бъдете свободни да се движите от едно място на друго, в миналото или напред в бъдещето и преживяванията ви ще бъдат съвсем различни от сегашните. Животът ще бъде вълнуващ и изпълнен с предизвикателства, тъй като има толкова много неща за откриване, които са извън сегашните ви представи за съществуване. От друга страна, животът на Земята едва ли е скучен, но е трудно да се постигне напредък и вие имате малко време за лични занимания. Игралното поле не е еднакво и някои хора имат крайно скучен живот, едва изкарвайки прехраната си, но за всички това е избрано преживяване. Докато други имат богатство и всички удобства, които парите могат да купят, но това не гарантира щастие. Може би трябва да се научи някакъв урок от контрастните животи, които хората имат и не е ли истина, че всеки търси щастлив и удовлетворяващ живот. Това, приятели мои, ще дойде с абсолютна сигурност с Издигането, затова оставете настрана сегашните си проблеми и не им позволявайте да ви потиснат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се наслаждавам на моментите, когато мога да повдигна духа ви. В крайна сметка има толкова много неща, които да очаквате и пътеката на Светлината ще се отвори много скоро. Вие можете също така да помагате с вашето знание на другите да минат през оставащите месеци на този цикъл. Бихме желали всички да знаят за Златната Епоха, която е почти пред вас и носи Любов и Светлина, и освобождаването ви от притегателната сила на по-ниските вибрации. Една Епоха, която е в почит на любовта и славата на Бог, и на Създателя.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.