Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, September 17, 2010

SaLuSa, September 17, 2010

Както сигурно си представяте, организират се много събития, които ще ви донесат свобода и те ще спазват последователност, която ще е разбираема и бързо ще отвори пътя към Издигането. Поглеждайки назад, ще откриете, че прогнозите ни за това кога да се очакват развития, са били доста точни. Често вие на знаете какво да търсите и едва по-късно можете да видите как определени събития са свързани помежду си. Вие добре разбирате, че когато търсите резултатите, събитията изглежда се развиват бавно, но все пак са необходими много парчета, за да се завърши пъзела. В момента ние се приближаваме до заслужената победа, която ще доведе до първата от многото големи промени. Както винаги, ние сме готови и сме репетирали за този момент чрез най-щателно планиране. Известни са ни личните затруднения, поради които много от вас страдат, но моля ви, разберете, че това няма да продължи още дълго. Можем да ви уверим, че ние имаме отговорите на вашите световни проблеми. Не само това, но също така имаме технологиите и персонала за справяне с тях.

Бихме искали да трансформираме бързо способността на вашето общества да задоволява нуждите ви, така че след относително кратко време никой да не остава без храна или вода. Има приоритети, с които ще се заемем веднага, за да издигнем нуждаещите се хора от по-бедните държави. Големите държави имат отговорност към другите и до момента, когато помощта им е необходима, те ще бъдат под ново ръководство. На старата бригада едва ли може да се повери бъдещето на всички вас и те ще бъдат държани извън позициите на властта. Законът и редът също ще бъдат преразгледани, за да се гарантира, че действат по справедлив и честен начин. Ние познаваме по имена всички онези хора, които са били нечестно хвърлени в затвора и те ще бъдат незабавно освободени. Тези, които са виновни за престъпления, ще бъдат третирани по-хуманно и с напреднали техники, които ще отстранят подобни тенденции. Благодарение на това вие ще разберете, че ние сме вложили много мисъл и планиране за извисяването на Човека. Всички ще вземат участие в новото богатство, което ще бъде създадено и с един замах ще бъдат отстранени много от проблемите, които ви заобикалят.

Искаме да разберете колко много е направено за вас като част от общото извисяване. Когато промените напреднат, зависимостта ви от старите форми на енергия ще бъде отстранена. Повече няма да бъдете ограничавани и да живеете само с това, което можете да си позволите, а свободната енергия ще задоволява всичките ви потребности, за да ви дава комфорт и топлина, когато имате нужда. Говорим за създаването на една нова цивилизация, която ще бъде готова да направи квантов скок в бъдещето. Вие наистина сте привилегировани да сте на Земята в този момент и да сте част от тези преживявания. Много души с удоволствие ще сменят позициите си с вас, за да видят края на дуалността и да преживеят радостите, които предстоят.

Има много знания, които трябва да ви се предадат и ние ще увеличим способността ви да ги приемете много по-бързо. Накрая вие ще имате перфектна памет, но това ще се случи при извисяването ви към по-високите измерения. Възможностите за увеличаване на паметта ви в момента са свързани със степента, до която издигате нивата на вашето съзнание. Ще откриете, че осъзнатостта ви нараства, а способностите ви на медиуми ще станат съвсем обичайни. Телепатията накрая ще бъде усвоена и вече няма да има нужда да се изказвате с думи. Всъщност това е нашата позиция в момента и заедно с това идва и способността да се четат мисли. Това обаче не се използва като средство да се натрапвате и на всяка душа е позволено да реши кой може да има достъп до нейните мисли.

Нашето идване ще срещне съпротива, но тя ще се корени преди всичко в страха от непознатото. Въпреки това ние ще правим всичко възможно, за да разсеем тези страхове и се чувстваме сигурни, че можем да уверим хората, че идваме с мир и за ваше добро. Ние също така ще преодолеем всяко съмнение, че имаме някакъв скрит мотив, а намеренията и действията ни ще бъдат напълно открити. Голяма част от работата ни на Земята ще се координира с представителите на вашето ново правителство и както сме споменавали преди, медиите ще бъдат използвани за следене на нашите дейности. Не след дълго ще стане ясно, че ние идваме да възстановим вашата Земя и да ви върнем към положението на суверенни граждани.

Поради бързината, с която се придвижваме напред, трябва да ви помолим за търпение що се отнася до вашите индивидуални проблеми, тъй като ние работим първоначално с план за облекчаване на условията, които са по-широко разпространени. Ние не сме ви обещали повече, отколкото можем да дадем и размерът на задачата ни най-малко не ни обезсърчава. Докато се занимаваме с потребностите ви на Земята, в космоса ще се провежда масивна операция. Тя ще включва прочистването на вашата атмосфера от замърсявания и отстраняването на това, което бихте нарекли космически боклук, останал от различните експерименти, които са се извършвали. Също така отгоре можем да следим внимателно промените на Земята и ще ви дадем съвет, когато има заплаха за вас.

Една от най-забележимите промени ще бъде свободата на вашите журналисти и телевизионни новинарски станции и когато ви се предоставя информация, тя ще бъде достоверна. Досега вашите медии бяха толкова контролирани, че сте били подхранвани точно с това, в което Илюминатите са искали да повярвате, а новините са били умишлено фалшифицирани за собствените им цели. Истината беше рядка стока в продължение на много години и вашите политици трябва да обвиняват само себе си за вашата липса на доверие в тях. С идването на новите правителства всичко това ще се промени и скоро ще се убедите, че е пристигнала нова и надеждна категория политици. Те ще служат изцяло на хората и честността ще замени корупционните практики, които са се загнездили дълбоко. Общо казано падането на вашата цивилизация се случва поради ниските вибрации на Земята, които привличат души с подобни вибрации. И обратното, когато вибрациите се издигнат, това ще отвори пътя за по-висши същества, които да дойдат при вас.

Човек може да създава свои собствени закони, но Вселенските Закони са върховни и неизменни. Те се основават на любов, справедливост и споделяне, така че всяка цивилизация уважава суверенитета на другите. Галактическата Федерация е пример за това, което имаме предвид и всички цивилизации, членуващи в нея, работят в хармония една с друга. В близко бъдеще вашата цивилизация ще достигне такива нива и Издигането е важна стъпка по пътя. Ние ви водим към Любовта и Светлината, които ще променят живота ви завинаги.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.