Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, September 29, 2010

SaLuSa, September 29, 2010

Вашите вярвания са структурирани по такъв начин, че формират базата, според която отговаряте на различните ситуации, пред които се изправяте по няколко пъти на ден. Когато навлезете в живота, вие се инкарнирате с целия опит, който сте натрупали в продължение на стотици животи. Като растете вие се формирате по начин, който е правилен за родителите ви, докато достигнете възраст, когато можете да мислите самостоятелно. Подобно развитие често е причина за търкания в семействата, тъй като родителите чувстват за свой дълг да налагат вярванията си върху своите деца. Но както често се случва, младите хора обикновено се отдръпват от възпитанието си, за да живеят живота си както те изберат. В резултат на това всяко поколение създава нова парадигма за мястото си в живота. В крайна сметка има обединяване на идеи и общо взето така се постига прогрес. В случая прогрес не означава задължително промени към по-добро, но ако погледнете назад, ще забележите, че има отслабване на контрола и табутата, които често са задушавали прогреса.

Когато приемете, че еволюцията ви е наблюдавана и контролирана от висши Същества, вие ще разберете, че промените сe въвеждат чрез нови идеи. Те често се създават от по-младите поколения и това е внимателно планирано. Днес вие живеете в общество, което пропада от много дълго време и докато това става, тези, които имат разширено съзнание, са в състояние да лансират визията за новата епоха. Това отговаря на все по-нарастващите нива на съзнание и се проявява това, което е необходимо за създаването на пътя ви към Издигането. Както сме споменавали толкова често, не може да има възкресяване на старите порядки, тъй като те са изпълнили целта си и не носят новата енергия, която е необходима за вашето издигане. Затова често онова, което изглежда като нежелан конфликт, е резултат от трансмутацията на старото в подготовка за новото. Не е нужно да се тревожите, независимо колко тежки са някои от промените, тъй като това, което е необходимо за осъществяването им, вече съществува. Например, новата Земя вече съществува в по-високото измерение и докато се спуска да се срещне с вас, вашите вибрации се издигат, за да я посрещнат. Не сме ли ви информирали, че нищо от старото не може да остане, освен ако не е доказало достатъчно, че може да е част от новата парадигма. Това е мястото, където всички вие можете да изиграете своята роля във въвеждането на новото в живота си. Започва се с визуализация и накрая това привлича новите енергии и става материализиране, и ето защо постоянно ви споменаваме за необходимостта да съсредоточавате вниманието си върху бъдещето. Колкото повече от вас правят това, толкова по-бързо ще можете да се придвижите напред. Бъдете сигурни, че дори и да не можете да видите, че промените се случват, те всъщност се ускоряват.

Ние от Галактическата Федерация сме много щастливи от това, което виждаме да става на Земята, тъй като вие се освобождавате от контрола, наложен ви през последното хилядолетие, който умишлено е задържал напредъка ви. Вие се пробуждате за своята истинска същност и сте осъзнали потенциала си да извършите промените, които ще ви върнат свободата. Преминаването от тъмнината към Светлината не може да стане изведнъж, но вие сте заземили Светлината на Земята и мрежата ѝ сега действа. Бихме искали да можете да видите това като нас и тогава няма да имате каквито и да е съмнения относно бъдещето си. Нашето идване ще ви донесе голямо облекчение и вие ще видите сами настъпването на промените, за които сме говорили толкова често. Ние не сме стояли без работа, тъй като във всеки един момент сме работили, за да поддържаме баланса на Земята. По този начин ние можем да управляваме и контролираме промените, така че те да могат да се осъществят без да причиняват твърде много разрушения в живота ви.

Нашата мисия никога не е била да живеем вашия живот вместо вас и част от опита ви е да извлечете полза от усилията си. Вие се учите от грешките си и сте в състояние постепенно да се издигнете. В момента сте достигнали много висока точка и сърцата ни се стоплят като виждаме колко Любов и Светлина се генерират. Всичко това важи за вашето бъдеще, тъй като вие заслужено оставяте дуалността назад. Това е също полезно за Майката Земя, чиито задачи са до известна степен по-малко бурни, отколкото можеха да бъдат. Всички знаци са благоприятни за ход от наша страна, който да постави началото на открития ни контакт с вас. Но не се отчайвате, ако той не се осъществи веднага, тъй като определянето на точния момент за това е много важно. Сред вас се надига добро чувство и то идва от спокойния подход на тези, които са намерили своя вътрешен мир. Вие влияете един на друг много повече, отколкото осъзнавате и ние ви призоваваме за запазите спокойствие, каквото и да се случва около вас.

Вие имате един любим израз, който е много подходящ за всички вас в момента и той е „да се оставите на течението”. Когато можете да направите това, животът ще стане спокойно пътуване и вие ще избегнете напрежението, което би могло да изпитате в противен случай. Както винаги, вие избирате своя път и той може да бъде точно такъв, какъвто искате, чрез визуализация и фокусиране върху това, което искате. Може да чувствате, че вашият принос няма да промени нещата, но това далеч не е вярно. Като правите това вие всъщност привличате повече енергия към себе си, което означава, че когато много от вас се съберат заедно, вашата потенциална енергия ще се увеличи експоненциално. Сега, когато сте в последната обиколка, е толкова важно да не изпускате финалния стълб от поглед. Не се съмняваме, че ще успеете и искаме да продължавате напред със същата увереност.

Периодът, в който се намирате в момента, е такъв, в който трябва да се опитате да се освободите от по-ниските енергии до степен, че да не се увличате по негативните аспекти на новините. Да, непременно бъдете наясно какво се случва и бързо отминете, и това ще ви помогне да не позволите на никаква част от енергията ви да бъде отдадена. Сега няма причина да се страхувате от последиците от дейностите на Земята, тъй като са ни дадени повече правомощия да се намесим, когато резултатите могат да станат сериозни. Майката Земя е неспокойна и трябва да продължи напред с промените, които са жизнено важни за нейното Издигане, но не е нужно те да са унищожителни. Всичко е планирано по такъв начин, че да минимизира по-късните последици и точно тук идваме ние. Вие може да не разбирате за нашето присъствие, тъй като голяма част от работата ни се извършва без никакъв видим знак, че ние сме замесени.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви поздравявам, че запазвате вярата си в нас и скоро това доверие ще бъде възнаградено. Заловете се с ежедневните си задачи, знаейки, че много от нашата любов ви съпровожда по време на вашето пътуване.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.