Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 25, 2010

SaLuSa, October 25, 2010

Все повече от вас осъзнават колко бързо минава времето. Това е сигурен знак, че то наистина тече бързо, а също и вашата степен на осъзнатост расте. Това също отваря умовете ви за едно разбиране за това, което се случва около вас и няма никакво съмнение, че много от вас усещат нуждата от промяна. Вместо всичко да стане „на пух и прах” се вижда, че нещата трябва да се променят към по-добро и няма връщане назад към начините на тези, които биха ви наложили своите негативни ценности. С началото на края на дуалността е очевидно, че тя ще бъде заменена с условия, които подхождат на новия Човек изплуващ от Тъмните векове. С помощта на Звездните деца, които притежават мъдрост и знание далеч надхвърлящо земната им възраст – няма да липсват съвети и насочване изпълнени с обич. Въпросът е кога ще е най-подходящо за тях да излязат на предна линия, защото ако е твърде рано е много вероятно да бъдат пренебрегнати. Въпреки всичко тяхното присъствие води до проявяване на способностите им, за да приложат тяхното разбиране по много благоприятни начини. Те са част от Служителите на Светлината, които разширяват съзнанието на хората до пълния им потенциал. Това покрива всичко от лечение до духовна работа, които ще помогнат на другите, които следват своя път към Издигането.

Ние от наша страна използваме нашия кораб, за да носим разкриване, което е достатъчно близо до вас, за да бъде определено като не от Земята. Не, че ние имаме нужда да ви доказваме, че съществуваме, но трябва да окуражим хората да разкъсат воала, който е бил поддържан от тези, които тяхна изгода отричат съществуването ни. Скоро ще бъде достигната точка, в която разкриването не ще може да бъде осуетено и обявяването му ще даде старта на много промени. Това ще доведе до нашето отворено пристигане на Земята по споразумение с новото Правителство, което с нетърпение ще ни очаква. Тогава ще започнем нашата работа по организирането на много проекти, които ще доведат до изчистването на планетата ви. Желанието ни е да сме към приключването им до края на следващата година. И все пак, както често отбелязваме, времевият фактор не е от голямо значение за технологиите, които ще използваме. Ние имаме неограничени ресурси и умения, които могат да бъдат приложени за предстоящите задачи. Всъщност до някаква степен ние дори няма нужда да бъдем на Земята и можем да работим доста успешно и от атмосферата ви. Факт е, мили мои, че ние сме свършили доста работа по изчистването на атмосферата ви, а именно да изчистим последиците от атомните опити.

На тези, които не се чувстват готови да ни последват ще им бъде позволено да упражнят свободния си избор и да напуснат Земята, за да продължат опита си другаде. Да се присъедините към вашето Звездно семейство е естествен етап от еволюцията ви и с времето до това ще достигне всяка душа. Ние бяхме част от търпеливо и тихо представяне на нашето съществуване стотици години и това доведе до успешното посяване на това знание във вашия ум. Вие сте го носили в себе си през успешните прераждания, скрито в подсъзнанието ви. И все пак един път доведено до повърхността, то ви е помогнало да ни приемете без да предизвиква реакция на страх. Тъмните сили са тези, които се опитаха да ви внушат постоянен страх и те знаят, че един път истината да излезе наяве и ще бъдат видени като такива каквито са наистина. Те са тези, които се страхуват от нашето идване, защото ние ще представим истината по такъв начин, който не може да бъде отхвърлен. Помнете, че всяка мисъл и действие съществуват завинаги и могат да бъдат извикани, за да докажат истината на всяко възражение против нашите искания.

Вие сте хората, които ще имат най-голяма полза от научаването на истината за миналото ви и начина, по който нарочно сте били подведени. Това е започнало преди милиони години когато силата е била ограничена до тези, които имат план за собственото си възвеличаване, но последният век и по-точно годините на новото хилядолетие бяха апогея на успеха им. Въпреки това никога нямаше да им бъде позволено да имат пълен успех, защото последните дни са определени от Бог да водят до масово Издигане. Това, на което сте свидетели сега с отстъпването на Илюминатите, е доказателство за влизането му в действие. Да, те все още са наоколо и създават проблеми, но способностите им бяха силно повлияни след загубата на силата им. Те все още ще се опитват да налагат страха и да продължават световните войни, които хранят егото и портфейлите им.

Бъдете сигурни мирът настъпва и оръжията на войната ще замлъкнат, ако не бъдат изтеглени когато им бъде заповядано. Достатъчно кръв бе пролята и негативни енергии закотвени в земята, затова всичко това сега се изчиства. Много малко разбраха, че такива енергии създават дисбаланс върху и в Земята и след това се чудеха защо Майката Земя реагира на техните действия с конвулсии. Бъдете готови да изживеете известна степен на разцепление на пластовете и без да е прекалено позволете кратки наводнения на местата, които обикновено са засегнати от земетръсна дейност. Това няма за цел по никакъв начин да предизвика паника, но осъзнайте какви биха били нуждите ви в такава ситуация. Ние, от Галактическата федерация ще продължаваме да работим зад кулисите, за да ограничим всяка вреда върху вас или домовете ви.

През това време останете там където усещате, че правилно да бъдете, а ако сте в зона на активност знайте, че подсъзнателно вие сте били наясно и сте приели вашето преживяване преди да дойдете в тази инкарнация. Помнете, че където и да се намирате, има причина за това да сте там дори и това да ви се струва като не толкова добър избор. Понякога вашето присъствие има полза за другите, защото вие имате да предложите нещо, което те нямат. В момента става обединяване на душите, които разпознават Единството на живота. Такива души са много важни, за да покажат на другите как Светлината може да ги събуди до пълния им потенциал. В сърцето си все от вас може да изрази любовта си по такъв начин и това ще бъде още една крачка по-близо до откриването на Христовото съзнание вътре във вас. Това е най-висшата форма на индентификация с вашия истински Аз и в намирането на Безусловната Любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и е ясно, че много от вас са били вдъхновени да ни предложат помощта си. Бъдете уверени, че ние приветстваме разнообразните ви умения и ви казваме, че това е причината да се преродите в точно този период. Когато всички карти са свалени на масата, някои от вас ще дойдат на борда на кораба ни за кратка среща. Това е и момента за сериозната работа и отработването на напрежението върху Майката Земя е време да започне, защото програмата за изчистване става спешна. Не се страхувайте – ние постоянно наблюдаваме всичко, което се случва и няма да станете свидетели на масов хаос или големи катастрофи. Ние работим с любящо уважение към всички вас, през цялото време.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.