Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, December 18, 2009

SaLuSa, December 18, 2009

Тъй като минавате през цикъла на двойствеността, като цяло има баланс, който пречи на крайностите в енергията. Сега сте в период, който позволява на Светлината да се превърне в доминираща сила. Едновременно необходимо и уместно е с нейната победа Съществата на Светлината да напуснат този цикъл. Това е времето на завършване, по-високите енергии сега имат по-голям контрол и бъдещето на онези, които ще се издигнат, е осигурено. Междувременно, тъмните сили не могат да се задържат на власт още дълго, тъй като техният план се обърква. Те са изместени от появата на новите мислители, които създават нова парадигма. Тя ще отговаря на визията, която много хора имат, за мирно и щастливо съществуване, без намесата на онези, които живеят от меча на смъртта и разрушенията.

Ще има все още опити да се предизвика страх, но ако останете осъзнати, вие можете да избегнете това, както направиха много хора със страха от Свинския Грип. Въпросът е какво правите с такива страхове, а грипът е винаги наоколо, но не в пандемични пропорции, както ви карат да вярвате. Бъдете информирани по тези въпроси и знайте, че такива организации, като Световната Здравна Организация, са под влияние на интересите на Фармацевтичните компании. Вашият интернет е залят с информация, но скоро ще разберете на кои източници може да се има доверие. Вашата медия предава малко безпристрастна информация и се контролира от Прес-магнати, които са до голяма степен контролирани от правителството, а не е свободната Преса, както ви карат да вярвате.

Стигнали сте достатъчно далеч, за да бъдете разсъдливи по отношение на всяка информация. Разбира се много от вас сега са достатъчно духовно напреднали, за да знаете кое звучи правдоподобно. Намерете онези учители, които говорят думи, резониращи с вас, обърнете се навътре към себе си и ще знаете какво да приемете или да оставите настрана. На тъмните сили също им е позволено да развият собствения си вид като учители и това е предназначено да тества силата на вашето разбиране. Имайте предвид, че духовните учители никога не налагат мнението си на вас и не изискват да приемате техните учения. Точно обратното, като истински учители, които говорят с любов, те ще ви кажат да приемете само това, което отговаря добре на вашите разбирания и е интуитивно приемливо.

Променящите се времена често ще извеждат агресията на някои хора и това идва от незнанието, че те са необходими, за да се даде възможност за почистване на Земята. Виждаме демонстрации, които често започват мирно и с добри намерения. За съжаление някои демонстратори търсят конфронтация и това дава извинение на властите да ударят обратно. Свободата на словото е ваше право, дадено ви от бог, но във волатилни времена е трудно да се прояви пълна свобода. Въпреки това има място за пацифистите и тези, които са по-гласовити, но внимавайте да не дадете причини на тъмните сили за по-нататъшно ограничаване на свободата ви. Контролът е оръжие, използвано да следи всяка ваша крачка и се използват всякакви оправдания за ограничаване на вашите законни действия.

Мили Мои, ние ви поощряваме да търсите промяна, но желаем да разграничите себе си от всяко движение, което говори за насилствени действия. Това не е начинът на тези, които вървят по пътя на Светлината и Любовта. Техният начин е да водят с пример и с думи за мир и Златната Епоха, която ще реализира обещанията, дадени ви през хилядолетията. Настъпването на Издигането е планирано от времето, когато за първи път се съгласихте да се спуснете в по-ниските измерения, за да преживеете двойствеността. През цялото това време естеството на края на дните никога не е било поставяно под съмнение и всички Небеса са се събрали, за да гарантират, че ще се издигнете, ако това е вашето желание и намерение.

Бъдещето ще ви доведе до истинския Рай на Земята, който никога не е било възможно да се прояви в по-ниските измерения. Да, на моменти може да сте имали щастлив и пълноценен живот, но ние говорим за издигнатия Човек в царства, където всичко е постоянно в състояние на мир и баланс отвъд сегашното ви разбиране. Всичко е споделено и нищо не липсва, а изобилието е навсякъде. Раят не е само за малцината избрани, а за всяка душа, която се стреми да се издигне. Вие ще станете отново Господарите и Ангелските Същества, които сте в действителност, а вашето съзнание ще се разшири експоненциално на Космическите нива.

Може би се чудите защо, ако всички вие имате такива чудесно развити души, виждате около вас някои, които носят толкова малко Светлина. Мили Мои, причината е, че вие приехте да се разделите с вашата истинска същност, за да преживеете животи в опити да намерите вашия път обратно към Светлината и Бог. Мястото, където се намирате сега, показва, че имате успех в това и сте осъществили отново тази връзка с по-високите енергии. В момента сте с един крак едновременно в по-ниските и по-високите измерения и се каните да напуснете по-ниските такива чрез Издигането.

Животът е сериозен бизнес и все пак, ако можете да го разглеждате като игра с финална линия, която сега се вижда, той ще ви освободи от хватката си. С адекватно разбиране на необходимостта от промени, оставащите години ще минат бързо и лесно. Няма от какво да се страхувате и няма причина да се съмнявате в резултата. Вашето колективно съзнание привлича по-високите енергии на Земята и вашето въображение се проявава по-бързо. Скоро е дума, която често сме използвали, но това е ваша мярка за време и големи събития скоро ще материализират дългоочакваните промени. Програмите Разкриване и Изобилие се подреждат, готови да бъдат отворени, и започва цяла поредица от събития, която ще доведе до Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ми е така приятно, че нашата помощ се оценява и най-хубавото тепърва предстои. Нашата постоянна готовност и приспособяване към променящия се сценарий означава, че ние сме напълно подготвени да преминем към действие незабавно. Какво велико пробуждане приближава към вас и Човешката Раса скоро ще свали бариерите си срещу другите. Доверието и добрата воля ще се завърнат, както и приемането, че вие наистина сте Едно. Ако не бяха тъмните сили, които създаваха „врагове” там, където преди не са съществували, вие щяхте да сте по-обединени и вече щяхте да сте се издигнали. Времето за вашия духовен напредък настъпи и вие ще вървите напред много бързо. Ние ви благославяме и ви обичаме за това, че сте точно това, което сте.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.