Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, December 21, 2009

SaLuSa, December 21, 2009

Мили Мои, отново едно обещаващо споразумение не доведе до никъде поради неподходящото съобщение на датата, на която трябваше да бъде направено Разкриването от Президента Барак Обама. Нашето разочарование е дори по-голямо от вашето, тъй като съобщението бе договорено и всички детайли завършени преди много седмици. Това не може да бъде толкова лесно пренаредено, но се усеща неотложна нужда да се започне отново и да не се губи повече време. Пазенето на детайлите в тайна е изключително трудно след като веднъж стигнат до публичното пространство. Въпреки това, ние имаме други тактики, които ще продължат да подчертават нашето съществуване и ви молим още веднъж да наблюдавате небето. Сега е времето, когато знаците са станали тема за разискване, която ще събуди съзнанието на хората не само за нашето присъствие, но и за нашите методи за контакт с вас. В продължение на много години сме правили кръгове в житните полета като средство да привлечем вниманието ви. Както ще забележите, в днешни дни те са станали по-сложни. Съобщенията, които те изпращат, са разтълкувани и символизмът им е правилно разбран. Те носят със себе си енергия и въпреки, че не всеки ги разбира, тя е свързана с тях на подсъзнателно ниво.

Ние сме очаровани от многото интерпретации, които давате, на синьото сияние над Норвегия. Това определено се превърна в добра тема за обсъждане и вашето възприятие е достатъчно отворено да допусне, че явлението има космически произход и че светлината е излъчена надолу към вас. Връзката с присъствието на Президента Обама е също интересна и показва, че възприемате това като някаква индикация за опити за контакт с вас. Милиони хора приемат съществуването на Космическите Същества и сега още повече от вас вярват, че те имат място в живота на Човечеството. С рязко увеличения си интерес към нас и желанието да ни познавате, вие създадохте възможност да се осъществи установяването на връзка. Има много фактори, които са намесени, не на последно място това е нашата роля в гарантирането, че планът за вашето съзнателно извисяване и Издигане, се осъществява както е постановено от Създателя.

Както можете да разберете, има много причини за ускоряване на официалния контакт. Ние искаме това да стане по естествен път и по начин, който да не шокира онези души, които не вярват в нашето съществуване. Много от тях са поставили бариера въпреки доказателствата, които подкрепят съществуването ни и основната причина е страх. Бъдете сигурни, независимо каква представа имате за нас, че ние сме мирни Същества без намерение да завладеем вашата Земя или вашите хора. Нашата мисия е мисия на любов и желание да ви подготвим за Издигането като ви освободим от контрола и доминирането на тъмните сили. Основата на тяхната мощ се разпада и опитите им да удължат своето царуване ще се провалят. Те определено не искат вие да ни опознаете добре или да ни се доверите, тъй като това означава край на тяхното влияние и на способността им да запазят позициите си. Те злоупотребяват с огромните си богатства, които се използват за купуване на хора и поддържат тайни операции, които служат за засилване на силните им позиции. Тяхната цел е световно господство, но няма да им бъде позволено да стигнат по-далеч от сега. Ние наблюдаваме всяко тяхно действие и те са обречени на неуспех.

Отново ви казваме, че вие сте такива мощни Същества на Светлината, но все още не вярвате в себе си. Силата на мисълта ви създава вашето бъдеще през цялото време, затова при условие, че се концентрирате върху това, което е за доброто на всички, вие ще ускорите извисяването си в по-висшето съзнание. Има различни очаквания, когато става въпрос за края на времето и отново силата на вашата мисъл ще ви даде опита, който желаете. Може да попитате как е възможно да има повече от един край и ние ще ви отговорим като ви информираме, че всички те ще се случат едновременно на различните нива. От гледна точка на индивидуалния опит, би изглеждало, че всички преживяват едно и също и няма да има осъзнаване на другите неща. Можем да ви кажем да внимавате върху какво се фокусирате, като се уверите, че това е нещо, на което бихте желали да дадете енергията си.

Божият план за края на дните се нарича Издигане, но зависи от вас дали ще се възползвате от него. Не можете просто да искате да сте част от него и да успеете, тъй като се изискват усилия от вас, за да издигнете своите вибрации. Законът на Привличането позволява да се издигнат само онези души, които са достигнали определено ниво. Процесът е на живот в Светлина и Любов, така че всички връзки, които сте имали с по-ниските енергии, да бъдат прекъснати. Това ви дава възможност да се съсредоточите върху задачата за по-нататъшното издигане на вашите вибрации и в резултат на това вие със сигурност ще постигнете успех. Около вас има значителна помощ и вие трябва само да помолите и тя ще дойде при вас. Ако желаете използвайте имена, например на вашия любим Ангел или Учител, тъй като можете да сте сигурни, че те ще получат молбата ви. Позволете на отговора да се появи свободно и не настоявайте това да стане по определен начин. Не е необходимо да знаете точно какво е най-доброто за вас.

Вие научавате много за живота и никога не сте били толкова добре информирани, колкото сте сега. В продължение на повече от век са възниквали духовни групи, които със знания и учения са обяснявали много от заблудите, представяни като истина от православната религия. Както често ви е казвано, истината е това, което ще ви освободи и се полагат всички усилия, за да достигне тя до вас. Тя не ви се налага със сила и няма страшни последици, ако не бъде следвана. Истинските последователи уважават вашата свободна воля и по този начин вие сте свободни да вземете каквото можете и да продължите. Всяка душа е уникална и затова каквото е благоприятно за една, може да не е задължително пътят на друга. Ако не можете да проумеете или разберете необходимостта от Издигане, тогава най-вероятно сте зле подготвени или недостатъчно просветени, за да го приемете в живота си. Не се страхувайте да вземете такова решение, тъй като не сте изоставени или не уважавани. Вие ще се развиете точно според собствените си темпове и един ден също ще направите голям скок напред, завършвайки обучението си в двойствеността.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и член на Галактическата Федерация. Обичам тези възможности да предлагам съвети и е от съществено значение колкото се може повече от вас да изпълнят плана на живота си като се издигнат, ако това е вашата цел. Помнете, че онези „съвпадения”, които ви помагат, са по-планирани, отколкото мислите. Вашите Водачи изработват малки чудеса, за да бъдете, където трябва, за преживяванията, които сте избрали. Например, може да чувствате, че сте срещнали вашия партньор случайно, е, Мили Мои, такава важна стъпка в живота ви е изцяло организирана. Голяма е любовта, която е изпитвана към вас и на живота ви се дава голямо значение и начинът, по който да преживеете това, е просто работа на вашия избор.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.