Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 21, 2012

СаЛуСа, March 21, 2012

Няма съмнение, че напоследък нивата ви на съзнание нараснаха доста значително, що се отнася до нас. Има много повече интерес към нас и към нашите кораби, което отчасти се дължи на честотата, с която сега се виждаме в небесата ви. Освен като действие за дезинформация, където ние сме разглеждани враждебно без причина, никога не е имало докладване, свързано с Галактическата Федерация. Въпреки това ние не причиняваме смърт и когато сме принудени да предприемем защитни мерки, екипажите на корабите ви първо се отделят преди корабите да бъдат унищожени. Често ние сме принудени да сме в такава позиция, когато нашите нареждания са пренебрегнати, а ние даваме нареждания единствено, когато сме упълномощени да се намесим. В повечето случаи това става, когато сте на път да използвате ядрени оръжия и всички ваши правителства са предупредени, че ние няма да позволим това да се случи. Вярвайте ни, Скъпи мои, някои от вашите военни командири все още възнамеряват да ги използват, за са започнат друга война. Пътят към Издигането се пази от нас, но не е наша работа да ви спасяваме, а да гарантираме, че възможността за вас е налице, за да се възползвате от нея. Всъщност, нито вие нито Майката Земя щяхте да сте тук днес, ако не бяха нашите действия. Бог е говорил по този въпрос, а ние поддържаме декрета, че този цикъл ще завърши с Издигане.

Земята е бижуто в короната, дълго търсено от други цивилизации. Бяха правени опити за превземането ви и ние ги предотвратихме, но най-голямата заплаха за живота ви дойде отвътре. Много скоро вие ще започнете да научавате всичко за вашата история и в детайли, що се отнася до последните времена. Вие водихте битка без всъщност да осъзнавате срещу какво сте изправени и много от това се случи на по-високите нива. През цялото време истинската битка беше между Светлината и мрака и вие единствено спечелихте в последните времена. Вие се придвижихте толкова близо до победата, а да се преодолеят Тъмните сили е забележително постижение. Остава само да прережете напълно връзките им и да ги отстраните там, където вече не са заплаха за вас.

Много неща сега зависят от промени, които се организират. Естествено ще има опозиция, но за тези, чиято съдба е решена, няма аргумент, който ще ги спаси. Ние знаем истината и по-важното, мотивът зад техните намерения. Подкупите и корупцията се ширят в някои области, но това ще се промени и веднъж след като стане, ние можем да продължим напред чрез създаването на новите Правителства. Тогава и само тогава ще видите вие дните за празнуване да стават ваша реалност и мирът бързо деклариран навсякъде по света. С един замах, който ще ви постави здраво по пътя към Издигането, вашето бъдеще повече няма да е под заплаха.

Изчакайте времето си докато продължава прочистването и бъдете сигурни, че няма да има разрешени забавяния или намеса в нашите отношения с вас. Нуждите ви ще бъдат осигурени за включване на лечение с методи, напълно нови за вас, които не изискват употреба на лекарства или хирургически нож. Ще е време да се продължи и да се стъпи здраво в 21ви. Век с всичките му нови технологии. Невъзможното ще се докаже, че е възможно, а скоростта и ефективността ще е наша поговорка. Да, времето се ускорява, но ние можем да се приспособим към всякакви нужди, изискващи от нас и степента на нашите ресурси е това, което ще гарантира завършване, както се изисква от вас.

Ние чуваме плача ви и знаем за отчаянието ви, тъй като търпението ви се изчерпва, но както ние често споменаваме – чакането ще си струва. Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение и повече от това, което много хора оценяват или биха си представили. Вашият комфорт и щастие са високо в списъка ни, а това включва всичко, което премахва бедността и глада. Има отговор, който чака да реши всеки проблем, който съществува сега, и в сравнително кратко време ще бъдат разгледани всички от тях. Вашите решителни предложения за помощ бяха забелязани и ние знаем къде сте всички вие, така че много от вас ще бъдат призовани да помагат. Ще се извърши известно предварително обучение и подготовка на корабите ни, но вие не се нуждаете от много в това отношение, тъй като знаем, че сте много адаптивни и желаещи да се учите.

Просто продължете с ежедневните си дейности и поддържайте вниманието си върху случващото се около вас, от което вие може да научите истината за това, което се случва. Няма да мине твърде много време преди някои членове на медиите да нямат друга възможност освен да докладват важните събития. Идеята за умишлено укриване или изопачаване на фактите ще изчезне, с нова резолюция, която да позволи правилна журналистика, която има свободата на правдоподобно предаване на данните. Има малко, ако не всички големи организации, които не смогнаха да представят само това, което ви държи под техния контрол и за съжаление религията е един от тези виновници. Повечето религии бяха основани на изопачаване на фактите около безспорни измами. Както всичко останало, те ще бъдат прочистени докато остане само истината и ако някоя иска да оцелее в каквато и да е форма, тя трябва да признае истината и да я спазва.

Както вече осъзнавате, промените ще бъдат мащабни, така че повече да не живеете с лъжата, която е преминала за истина. Не сте ли си мислили често, че трябва да има нещо по-добро от това, което сте изпитали. Че трябва да има някаква цел в живота, а не безкрайна рутина, която ви държеше вързани към диктата на Илюминатите. Самият факт, че сега ви се оказва помощ да повдигнете завесата, която ви пречеше да видите истината, би трябвало да ви окуражава да се изправите и за заявите свободата, която ви е била отказана. Всяка отделна душа е обичана, независимо от това каква роля играе понастоящем и всички вие имате равна възможност да се придвижите към Издигането. Можете да си помагате един на друг в това отношение като подкрепяте онези, които се пробуждат и понякога са объркани от това, което разбират. Действително е шок да откриеш, че си бил умишлено подвеждан за истинската цел на живота.

Ние не трябва да забравяме съществата на Земята, тъй като с физическите промени много видове са изложени на риск. Човек не винаги е бил добър с тях и все пак те са тук, за да се развиват като вас. Домашните любимци като цяло са третирани добре, но наред с онези, които наричате диви, всички те се нуждаят от доброта и любов. Някои души се посвещават на тази работа, но в близко бъдеще ще се изисква много повече помощ.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа, че имаме същества на нашата планета и че взаимоотношенията ни са върху взаимно уважение и любов.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.