Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 23, 2012

СаЛуСа, March 23, 2012

В някои отношения светът преминава през по-тих период от обикновено, а това отчасти се дължи на нашите дейности и тези на нашите съюзници. Достигната е точка, където ние сме в състояние да упражним повече власт над тъмните сили, които бързо губят властта си. Повече хора се изправят срещу тях, придобили голяма степен на увереност от това, че виждат другите успешно да правят същото. Това ще продължи и ще ни помогне да постигнем целите си да продължим напред с плановете си за вашето пълно освобождаване от оковите на миналото. Много аспекти от тези планове са в напреднала фаза и вие навлизате в доста странно време. Ясно ще видите старите ценности и неща, на които сте разчитали да пропадат, но не и новите, които ще ги заменят. Необходимо е старателно помитане преди въпросите да са достатъчно готови за нас, за да ги поемем. Въпреки това ние желаем управлението на властта да е предадено на вас, а нашата роля е да ви помогнем да постигнете тези цели.

Най-радостното развитие в най-скоро време е, че нивата ви на съзнание продължават да нарастват и пробуждането сред вас ще направи идващия период много по-лесен за справяне. Важно е ние скоро да започнем пряк контакт с вас, тъй като има толкова много важни въпроси, които искаме да адресираме. Трябва да бъде нагласена сцената за основните промени, които чакат да излязат, особено що се отнася до финансовото състояние. Наложително е то да е създадено правилно и да е координирано чрез многото участващи държави. Нашите съюзници са наясно с тези нужди и заедно ние сме уверени в успеха. След като финансите и управлението ви са установени в съответствие с предопределеното ви бъдеще, тогава знаем, че ще съществува базата за останалите промени, за да продължим напред.

Постигането на мир след хиляди години непрекъснати войни ще доведе до драматична промяна в живота на хората и перспективите им изведнъж ще се разведрят. Ще се установи разбирането, че животът е предопределен да е щастлив, радостен и възнаграждаващ и ще се случи обединение, което не би било възможно преди. Бавно хората ще започнат да разбират Единството на всичко и как всичко е част от цялото. Фалшът от вярвания в сепаратизма и съзнателното изкривяване на истината относно целта на живота ще се разглежда като нищо повече от опити на Тъмните сили да поддържат разделение сред хората. Идването на мира ще промени всичко това и вълна на облекчение и радост ще се разпростре по Земята. Старите различия ще бъдат оставени настрана и ще се види, че предстои чудесно бъдеще. До тогава хората ще са станали по-информирани за това, към което водят промените и ще са подпомогнати да разберат процеса на Издигането.

Очевидно има много работа за вършене, но както често ви информирахме, ние нямаме проблеми да отговорим на задачата. Бъдете сигурни, че каквото и да трябва да се направи, за да се гарантира завършване, както е планирано, ще се проведе с пълна ефективност. Размерът на някои задачи е огромен, но ние имаме цялото необходимо оборудване и персонал, за да се справим. Галактическата Федерация е огромен размер и е доста свикнала да се справя със сложни и гигантски задачи. Тя расте през цялото време, тъй като повече цивилизации достигат необходимото ниво на съзнание, което им позволява да станат членове. Вие, Скъпи мои, от Земята, които се издигате, ще сте достигнали това ниво и също можете да заемете мястото си с нас.

Какъв подобаващ завършек сте на път да преживеете, след като сте се борили по пътя си с някои от най-тъмните периоди в живота ви. Сега разигравате последното действие и изчиствате остатъчна карма и се движите в по-високите вибрации и се освобождавате от по-ниските. Все още зависи от вас как ще преживеете финалния период, но едно нещо, което ще остане непроменено ще бъде Издигането. Всички вие можете да поемете много кредит за факта, че донесохте толкова много Светлина на Земята, че до момента имаше малко знаци за апокалиптичните крайни времена, очаквани в някои среди. Разбира се, че физически промени трябва да се случат, но те не трябва да бъдат катастрофални и ние ще намалим ефектите им.

Понякога ние чувстваме, че много от вас не разбират напълно последствията от това, което се случва. Не се заблуждавайте, всичко, което си мислехте, че е постоянно на Земята като естествена последица от творенията ви, е до голяма степен работа на онези, които ви поробиха. Вие имахте малко или никаква дума в това, което премина като ваши житейски опити. Обаче е вярно, че вие направихте повечето от тях като приехте предизвикателството да ги преодолеете. Тъмните сили несъзнателно ви помогнаха да еволюирате и вие не само оцеляхте, а и донесохте Светлина на Земята, така че тя спря плановете им да ви попречат на Издигането. Вие доказахте повече от равно на задачата и показахте степента на добрата си вяра в по-висшите сили, които ви ръководеха. Освен това, вие постигнахте това, без да знаете всички факти и до съвсем скоро победата ви беше да ви води директно към Издигането. Вие с право можете да се чувствате горди със себе си, а ние имаме безкрайно възхищение от всички вас. Вие наистина сте Бойци на Светлината, които спечелихте всички отличия, които ще дойдат по пътя ви.

Повече няма от какво да се страхувате, въпреки че ще чуете доклади за конфронтации, където държави играят старата игра на преструвки. Те могат да таят мисли за война, но това няма да отиде по-нататък и ще видим, че става въпрос за нищо. Скоро те ще трябва да оставят всички оръжия на войната, а ние ще гарантираме, че няма подвеждане или измама. Не се шегуваме, когато говорим за тези неща и по сигурен начин ще се обърнем към всички нации, когато започнат миртите ни разговори. Ние няма да ги молим да приемат мир, но го изискваме от ваше име и по искане на по-висшите сили от Човека. Това ще дойде много скоро и ще ви позволи възможността да живеете безопасно и без страх от загуба на живот, имущество или дом.

Скъпи мои, всичко, което бе обещано, ще се изпълни, а ние сме тук, за да видим, че промените са в съответствие с Божествения план. Радвайте се и се наслаждавайте на мислите, които предизвиква Издигането и позволете свобода на съзнанието си да прави това. Мислете промени и колко чудесен ще бъде животът и ако е възможно, споделете мислите си с онези, които също усещат какво предстои. Обичайте всяка душа като себе си и това ще бъде голяма услуга за тях.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.