Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, April 21, 2010

SaLuSa, April 21, 2010

От известно време вие разбирате, че процесите на Земята не служат на вашето новооткрито разбиране, а със сигурност не и на по-високите нива на духовност, които се проявяват сега. Това очевидно е битка за надмощие, докато тъмните сили използват всички възможни трикове, за да отлагат неизбежното. Работниците на Светлината отговарят непоколебимо с действия, които трансмутират по-ниските енергии, гарантирайки, че те не засягат собствените им високи стандарти. Колкото по-тежко е предизвикателството, толкова по-силен е отговорът, съпроводен от Любов и Светлина. Светлината е градивният елемент на Вселената и силата ѝ е в нейната чистота и висока вибрация. Останете в енергията на Любов и не можете да бъдете нападнати от опитите на тъмните сили да предотвратят издигането ви. При условие, че можете да сдържите емоционалните си реакции, няма причина защо да не можете да отклоните всички подобни атаки срещу вас. Обратното, колкото по-високо се издигате, толкова повече сте в състояние да задържите позицията си, тъй като вашата Светлина ви осигурява защита.

Има основателни причини да бъдете загрижени за това, което се случва на Земята, но ако сте наясно с причините, стоящи зад промените, те не биха представлявали проблем. Може още да не сте в състояние да видите изхода, прочистването ще бъде неприятно за известно време, но скоро нещата ще се успокоят, тъй като много бързо ще видите новото да замества старото. Всичко е готово за една поредица от промени, които ще преодолеят многото бедствия, които ви удариха напоследък. В близко бъдеще ще има въвеждане на множество нови идеи, които са били предварително внимателно обмисляни. Те ще запълнят пропуските в напредъка ви, който трябваше да бъде доста по-голям в сравнение със сега. Никога повече онези, които са с различна програма от вашата, няма да могат да се намесват в това, което ви се полага и което ви е било отказвано заради алчност и желание за власт. Тъмните сили знаят, че е време за тях да нарекат деня ден, да позволят на Светлината да се завърне на Земята и да пуснат в ход последните действия към Издигането.

Все щеше да има край на времето, който ще доведе до спиране на дейностите на Земята и това време е настъпило. Циклите на живота са предопределени и не е в полза на Човека да реши да ги задържа. Последните дни на вашия настоящ цикъл са близо и ще ви отведат далеч от по-ниските енергии, и ще стъпите върху пътеката към Издигането. Нищо по-малко от заповед от Създателя няма да промени изхода и на вас ви се гарантира, че извисяването ви ще се проведе. Желанията на всяка душа ще повлияят върху начина, по който ще се разиграят последните дни, тъй като вие все още творите и вашите комбинирани енергии определят начина, по който те ще настъпят накрая. Бъдете внимателни да насочвате фокуса си върху всичко, което е от Светлина и не позволявайте на бдителността си да спадне. Вие не искате да подпомагате онези, които ви се противопоставят и да насочите в грешна посока енергиите си в тяхна полза.

Всеки ден ви отвежда по-близо до началото на края на тъмните дейности. Те ще бъдат изобличени, а силата им отнета и поставени там, където повече няма да могат да пречат на вашите или нашите усилия да възстановим Земята. Ние просто изчакваме индикация, че всичко е на мястото си за финалното действие, за да започне да се търкаля топката. Може би по-подходящо би било да се каже снежна топка, тъй като след като веднъж започне да се търкаля, бързо ще набере необратима сила. Съпротивата на това, което е планирано, скоро ще бъде отхвърлена и то не защото ние налагаме нашата мисия, а защото това вече е било съгласувано. Това, което предлагаме, е в интерес на всички и ще ви освободи от потисничеството, причинено от дуалността. На Земята се появява нов Човек, духовно надарен със забележително разбиране за това, което е необходимо сега, за да ви придвижи напред. Някои от тези хора са ранните деца Индиго или Звездни семена, които са пораснали и са готови да служат на всички вас. Те носят голяма мъдрост и разбиране и знаят ясно защо са на Земята в този паметен момент.

Този конкретен период беше планиран отдавна и Небето е изпратило своите Светлинни сили да ви помагат. Много Висши Същества са близо до вас и дават от енергиите си, за да повишат количеството Светлина на Земята. Неуспех не е очакван или дори възможен, тъй като Вселената се придвижва към нова вибрация, а вие и вашата Земя сте неразделна част от това. Големината на тази промяна е съвсем невъзможно да се изрази и тя засяга всичко живо, всяко Слънце, планета, луни и сателити. Въпреки че сте малка част от това, което се случва, вие сте особено важни за цялото. Като индивиди вие сте най-обичаните и защото имате нужда от помощ, за да се издигнете, милиони души от цялата Вселена участват във вашето Издигане. Понякога може да се чувствате пренебрегвани, но ни повярвайте, когато казваме, че вие сте в сърцата ни и почитани заради това, което сте предприели и постигнали, за да се издигнете отново.

Има моменти, когато се чудим колко упорити можете да бъдете и вашата решителност да успеете измина дълъг път, за да постигнете настоящите си успехи. Изглежда, че колкото повече тъмните сили ви се налагат, толкова повече вие се съпротивлявате и те не постигат лесно своето. Сега, когато те губят силата си, вие ставате по-смели и им се противопоставяте дори публично. Ние със сигурност сме зад вас и правим всичко, което можем, за да подпомогнем вашия успех. Разбира се ще стане много по-лесно да въведем Светлината в ежедневието ви, когато бъде съобщено за присъствието ни и опозицията бъде отстранена. Ние ще насърчаваме хората да се събират заедно и да споделят знанията си, така че истината да може да бъде установена възможно най-бързо. Страхът трябва да бъде преодолян и нашето послание е, че ние идваме с мир и любов за Човечеството. Нашите действия ще говорят по-силно от думите и ние очакваме с нетърпение да ви помогнем през последните години от цикъла на дуалността.

Несъмнено за вас ще бъде голямо облекчение, когато можем да ви се покажем открито и ще видите, че ние приличаме толкова много на вас по външен вид, че не може да има съмнение, че сме Едно. Разбира се, ние можем да обезпечим истинността на това твърдение и да ви запознаем с предишни контакти с вас. Те са се случвали в продължение на стотици години, въпреки че само в по-близкия период от време сме се показвали толкова често. Ще бъде много приятно за нас да се срещнем с вас и да знаем, че сме желани и дори само нашето присъствие ще ви убеди в честните ни намерения към вас. Ние обичаме истински всички вас и ви виждаме такива, каквито сте наистина, като Същества от Светлина, уловени в тъмната мрежа, изтъкана от тъмните сили. Но вие се освобождавате от тяхната хватка и можете да изразите себе си като чудесните Същества от Светлина, които преди векове са започнали пътуването си в мрака на по-ниските вибрации.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.