Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 21, 2010

SaLuSa, May 21, 2010

Ние никога не бихме одобрили насилието, но Човечеството понякога прибягва до него, когато лидерите му не го чуят. Толкова често изборите се фалшифицират и хората вече не са готови да приемат такова измамно поведение. Въпреки това протестите им рядко предизвикват някакви промени и ако правят демонстрации, те често са потушавани с насилствени методи. И все пак настроението на хората се движи към постигане на истинска демокрация и ще откриете, че има известна степен на неспокойствие в много страни. Енергията, която се създава, има желания ефект и ще възникнат промени към по-добро. Освен това планът за радикални и широкомащабни промени напредва бързо, тъй като времето продължава да се ускорява. Заедно те ще ви донесат освобождаване от лапите на тъмните сили.

Вие напредвате по пътя към дома и Издигането е нещо, което сте знаели, че ще бъде част от него, когато сте решили да преживеете дуалността. Когато се огледате около вас и видите къде стоите сега, трябва да е повече от очевидно, че не бихте могли да продължите още дълго без цялата система да се срине. Ние сме тук, за да ви преведем безопасно през този период и да гарантираме, че събитията са далеч по-малко сериозни, отколкото биха могли да бъдат в противен случай. В много отношения това, през което преминавате сега, е върхът на вашия опит и включва събития, които показват пътя за излизане от настоящата ви криза. Те може да не са приятни, но са от съществено значение, ако трябва да се даде възможност на Светлината да се развива. Може да сте забелязали внезапността на промените и това ще бъде особеност с повишаваща се честота. В разгара на всичко това без съмнение има хаос и краят изглежда не се вижда. Но с нашата постоянна помощ ще видите, че най-после душите на Светлината са се придвижили до позициите на властта и ще бъдат в състояние да окажат положително влияние върху резултата. Старата бригада е почти разгромена и вече няма бъдещето, което са предвиждали. Нанесен е бил тежък удар срещу постигането на плана им за световно господство. Чудно ни е, дали те наистина са вярвали, че Бог ще им позволи да попречат на Издигането и както те вече започват да разбират, отговорът е едно категорично Не!

От историческа гледна точка има данни за неуспехите ви, когато достигате края на даден цикъл, но несъмнено сте научили нещо от този опит. Може в края на миналия век да е било рисковано дали времето ще бъде удължено в полза на онези, които са с пробуждащо се съзнание. Но събитията доказаха, че това е било правилното решение и нивото на колективното съзнание продължава да се разширява по-бързо от всякога. Вие постигнахте това докато в същото време преминавахте през един от най-лошите периоди за Човечеството. Това е голяма заслуга на вашето постоянство и оправдава удължаването на даденото ви време. Вярно е, че от самото начало на този слънчев цикъл, намерението беше да ви подкрепяме по всякакъв начин, така че да може да се осъществи Издигането. И така, вие сте в готовност да ни приемете веднага след като ни бъде дадено право да продължим. С оглед на работата, която извършваме заедно, е необходимо ние да дойдем по-рано, а не по-късно. Вие започвате да разбирате начина, по който работим и проявявате справедливо снизхождение поради предпазливостта, която показваме. Работата трябва да бъдат изпълнена по един порядъчен начин, който осигурява на хората сигурност и не би трябвало да има реакции на страх. Бъдете сигурни, че имаме планове за всякакъв изход, но работим за постигане на хармонични отношения с вас.

Ние сме тихите и обикновено невидими сили на Светлината, които са толкова по-близо до вас, отколкото осъзнавате. Това, разбира се, ще се промени, когато можем напълно да разкрием нашите кораби и вие ще изпаднете в благоговение пред размера на някои от тях. Най-големите плавателни съдове ще останат далеч от Земята, но вие ще можете да наблюдавате някои, които са с диаметър от много мили и пренасят много малки разузнавателни кораби, които са подходящи за използване във вашата атмосфера. Външният пръстен от кораби е нещо като защитна бариера, за да се гарантира, че няма да бъде позволено на нежелани посетители да се намесват във вашата еволюция. Освен Галактическата Федерация, на много малко Същества от други цивилизации е дадено разрешение да влизат в атмосферата ви или да кацат на Земята. Обикновено те са екипажи на научни експедиции, а понякога и от друга Вселена.

Извън Земята има признати закони и протокол, които важат за всички междузвездни пътници. Това е една от причините, поради които на Човека не му е позволено да извежда корабите си извън Слънчевата си система, тъй като все още не познава и не разбира законите и е склонен да действа безотговорно. Също така Човекът би взел оръжията си в Космоса, както прави сега и е готов да ги използва в нарушение на тези закони. Скоро ще трябва да премахнете всички оръжия на войната и веднъж след като бъде постигнат истински мир, това няма да бъде оспорвано или отхвърляно. Ако това стане, те ще бъдат безполезни, тъй като няма нищо, което да може да бъде скрито от нашия поглед, колкото и добре да е прикрито. Много пъти в миналото вашите правителства са били предупреждавани за опасностите за Човечеството от използването на ядрени устройства. Техният отговор беше същият както, когато предложихме да помогнем за постигането на мир на Земята. Всеки път нашите предложения бяха отказвани по нареждане на Илюминатите, които вместо това предпочетоха да дадат тласък на собствената си програма за увеличаване на силата си.

Може би можете да разберете нашия предпазлив подход докато бързо проправяте пътя си към Издигането. Измина дълго време откакто започнахме това пътуване и към неговия край желаем то да бъде за вас най-важното и радостно събитие. Подготовката за него е извършена с оглед на това и ви уверяваме, че ще стане точно така. Ние не сме просто ваши приятели, но за много от вас сме ваше семейство и тези връзки се простират хиляди години назад. Цикълът на Дуалността е само малко знаме на вашия път обратно към Светлината. Животът ще започне отново за вас, когато се издигнете и тогава ще сте се завърнали до нивата, които сте напуснали преди векове. Започнете да мислите за всички нас като Едно, тъй като в действителност не сме различни от вас и разликата е само, че ние сме на по-напреднал етап от вас. Имаме същите желания като вас и също търсим истината и знанието на Вселените около нас. Създателят е дал на всички ни безсмъртен живот и целите великолепни и безкрайни творения, за да се наслаждаваме. Еволюцията никога не свършва и ние служим на другите, за да могат те също да имат полза от нашите знания.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам, че има толкова много топли чувства към нас. Благодарим ви за това и ви оставяме с нашата любов и благословия.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.