Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 21, 2012

СаЛуСа, May 21, 2012

Можете ли да усетите промените около вас, когато енергиите продължават да се повишават и ще продължат така чак до Издигането. Те носят мир на Земята и на вашата цивилизация, мир, който ще види много повече души да се извисяват в Светлината. Това ще повлияе в успокояването на ситуациите, които водят до агресивни реакции. Всъщност, има много проблемни въпроси, които трябва да се доведат до прекратяване на споровете и борбите, и вие ще видите обрата им. Когато достатъчно хора са открили вътрешната сила да донесат мирно решение на такива проблеми, те ще престанат да са заплаха за мира. По наша преценка не е имало такъв период в миналото ви, когато хората се извисиха, за да постигнат успешно мир. Естествено все още има Лидери и Диктатори, които говорят за война, а онези от последните заговорници все още искат да разпространяват мизерия и смърт. Обаче, да говорят е единственото, което ще им е разрешено да правят, тъй като ние можем да ви подкрепим в стремежа ви за мир и да сложим край на всеки опит да се действа по друг начин.

Точно сега ние сме доста активни, когато са предоставени много събития във ваше предимство. Те ще бъдат изнесени напред от нашите съюзници и ние, така да се каже, ще стоим в сянка и ще гарантираме, че всичко се проявява, както е планирано. Когато е възникнала необходимост, ние сме излизали и повече няма значение дали вие сте свидетели на нашите действия, тъй като нямаме причина да ги крием. Така или иначе не след дълго ние ще се освободим от вниманието на тъмните сили и ще сме в състояние да се смесим с вас. Временно търсихме съдействие от някои Лидери, които работят със Светлината, така че най-сетне Разкриването да може да бъде обявено. Ние искаме да го обвържем с намерението си да ви покажем корабите си като начин за отпразнуване на нашето обединение отново. Както често сме отбелязвали, има много от вас, които са пряко свързани с нас и другите членове на Галактическата Федерация. Така че, моля бъдете с нас тъй като седмиците минават, защото обещанията ни не са забравени. Ние държим на думата си и поредица велики събития са на път да бъдат освободени за вас.

Доста забележително е как изведнъж се събудихте за истинското си аз и идентифицирате скритите сили, които имате. Вие можете да постигнете всичко, което зададете в ума си и когато се обедините с хора, мислещи като вас, силата ви се увеличава десетократно. Вие споделяте пак вашата реалност и създавате новата парадигма, докато същевременно трансмутирате по-ниските енергии. Вие сте хората, които показват силата си да оформите бъдещето си и докато го поддържате във фокуса си, то ще продължава да се появява в живота ви. Не всеки е готов за промените, а за някои те са твърде много, за да се справят с тях. Те предпочитат да останат в комфортната си зона и ние нямаме причина да променяме това за тях. Обаче, в крайна сметка нещата трябва да се придвижат в съответствие със завършването на този Цикъл на Дуалността, а сегашната ви Земя ще престане за съществува, както сега е известно. Нова Земя очаква онези, които избраха да се възнесат и ще е извисен вариант без всички аспекти на Старата Земя, които нямат място в по-висшите измерения. За другите има друго място, приготвено за тях.

До сега повечето от вас, които ще се издигнете, ще знаете кои сте и няма да има съмнение в умовете ви. Това ще се чувства правилно от вас и тъй като времето минава, вие ще откриете, че все по-малко неща от старата Земя ви удовлетворяват. Въпреки това тя ви служеше добре и отразяваше само условията, дело на Човека. Определено тези условия не винаги бяха полезни за Майката Земя и днес виждате около себе си резултата от най-лошите аспекти от човешката намеса в нуждите на другите. И не само това, човек взе Земята за даденост и показа малко уважение или любов към такова велико предприятие. Ето защо Земята ще е възстановена до нейното девствено състояние и това ще е вашият начин да благодарите на Майката Земя за всичко, което е направила за вас.

Това, което е на път да се случи в живота на всички, е далеч от повечето очаквания на хората. Ще има известни катаклизми и неудобства, но бързо ще се разбере, че целта е за ваша полза. Ние ще гарантираме, че вие предприемате велик скок напред и сте на път да получите технологичните предимства, които ще ви отведат в Новата Епоха. В по-голямата схема на нещата, те са споделени между всички цивилизации, защото се вижда, че по този начин всички са извисени. Само на Земята алчността и контролът ви държат в състояние на нужда, а не беше предопределено да е така. Някои технологии, които бяха скрити, вече са на път да бъдат освободени. Те ще разрешат настоящите ви проблеми, произлизащи от начините за доставка на енергия за различните ваши нужди.

Всъщност има изобилие на всичко необходимо, за да живеете комфортно. Навсякъде около вас има безплатна енергия и се изисква малко оборудване, за да се прекара тя за ежедневните ви нужди. На по-мащабен план Вселената изобилства от енергия, а вашите учени отдавна знаят, че тя е източникът, който захранва Космическите ни Кораби. Всъщност, те се научиха как да правят това и вие имате свои кораби, захранвани по същия начин. От наша гледна точка те са в известен смисъл примитивни, но остава факта, че са захранвани с безплатна енергия. Тя може лесно да замени вашите двигатели с вътрешно горене и вместо това да ви осигури екологично чисти начини за пътуване. Това ще стане своевременно и ще ви доближи с една стъпка по-близо до превръщането ви в Галактическа Цивилизация, което е вашата съдба.

Чрез предприемането на квантов скок напред, ще се е променило толкова много, че посетител от миналото не би разпознал вашата цивилизация. Също така поради онези от вас, които вече се възнесоха, това ще включи душите, които достигнаха ниво, в което надминаха мислите или действията, типични за по-ниските вибрации. С други думи, престъпленията ще са преодолени и ще имате общества, в които на хората може да се вярва и които работят заедно в Любов и Светлина. Привличанията на енергиите с по-ниски вибрации повече няма да съществуват, тъй като те не могат да бъдат понесени в по-висшите вибрации. Освен това, ще сте се извисили до такова ниво на съзнанието, че в никакъв случай не бихте се забавлявали с такива мисли.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам сигурен, че вие започвате да разбирате какво ви носим ние от Галактическата Федерация. Ние сме Едно и вие ще се извисите до нашето ниво на съществуване и съвсем законно ще заемете мястото си сред нас. По сърце всички вие сте любящи Същества от Светлина, ето как ние виждаме всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.