Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, December 23, 2009

SaLuSa, December 23, 2009

Мили Мои, ние ви приемаме като хора от физическо измерение, а също и от енергия. Тези измерения се променят много бързо, тъй като се доближават и създават баланс, който ще донесе хармония и мир на Земята. Той достига критични размери и носи със себе си окончателната промяна, която ще доведе до Издигането. Вие сте толкова напреднали, че нищо не може да спре процеса, който със сигурност ще успее. Ние виждаме, че все повече от вас се измъкват от несигурността към позитивното състояние на осъзнаване, че краят на дните е за вашето издигане. Няма значение дали разбирате причините за промените, стига да усещате, че те са полезни за всички. Разбира се много от вас виждат толкова много неща наоколо, които са нежелани или не във ваш интерес. Призивът за край на конфликтите и нарастващият с всеки ден брой на лидерите, работещи за световен мир, са енергия за промяна, която не може да бъде пренебрегната. Това е пример за силата на хората на ниво, което създава нова реалност.

Връщайки се назад през тази година и виждайки колко далеч сте стигнали за толкова кратко време, ни показва колко много сте отговорили на Светлината. Въпреки че много от вас са установили, че животът на Земята е станал по-труден, вие сте натрупали сила от знанието, че господството на тъмните сили отива към края си. Също така вие интуитивно сте разбрали, че промените няма да донесат бедствия, а са част от прочистването, което е необходимо преди да може да се разкрие новата Земя. Здравото придържане към вашите разбирания ще ви помогне през най-близкия период докато определени събития от световно значение разкрият, че ще бъде поета нова посока. Веднъж след като това стане ясно, много от вас ще бъдат подтикнати към действие, тъй като това е времето, което сте чакали. Ние съзнаваме, че толкова много от вас имат желание да участват в действията за възстановяване на Земята до предишната й красота. Времето ще е от съществено значение, но вашата помощ ще бъде приета според това, което имате да предложите. Естествено ние вече сме наясно със стойността ви за нас и с удоволствие ще приемем вашата помощ.

Радва сърцата ни да виждаме толкова много Светлина да се насочва към Земята и това е признание за онези от вас, които са отделяли постоянно от времето си, за да участват по някой от многото начини, по които тя може да бъде достигната. Дори сега повече души се пробуждат за задачите, за чието изпълнение са дошли на Земята. Разбира се това е част от плана за извисяване на Човечеството, според решението на Духовната Йерархия. Душите бяха избрани да се преродят точно в този период на двойственост поради доказаните им способности като Служители на Светлината. Някои не успяха да реализират своя житейски план, но всеки опит е правен, за да ги събуди за намеренията им. Ако чувствате, че имате да правите нещо, но не можете да определите какво, просто изчакайте да се появят знаците в живота ви. Бъдете подготвени и бдителни, и е малко вероятно да пропуснете възможността да намерите ролята си в живота. Трудът ви не трябва непременно да бъде на високо духовно ниво, тъй като има много разнообразни потребности, които могат да бъдат обслужвани от онези, които просто имат добри намерения. Да се служи постоянно на другите е в основата на всяко действие, което идва от желанието да дадете от себе си.

Добрата воля, породена от такива поводи като Коледа, има траен ефект, а любовта, дадена свободно на другите, издига вибрациите на Земята. Бихме искали да видим, че тя е добре поддържана и през Новата Година и вярваме, че тя ще се увеличава, тъй като осъзнаването на предстоящото ви освобождаване от тъмните сили повишава вашите очаквания. Предстои ви година, която ще надмине всички други, които сте преживели и ще преживеете изблик на радост и щастие. Облекчението от възможността за прекъсване на връзките със старите начини на контрол и господство ще доведат до вълна на еуфория по цялата Земя. Ние ще бъдем част от това празнуване и вие ще видите Галактическата Федерация в единство с вас. Тогава ние ще можем да завършим това пътуване в двойствеността заедно чак до Издигането.

Вие все още трябва да цените великолепието на вашите постижения, тъй като вашето пътуване е започнало преди времето, каквото го разбирате. В някои отношения е ненужно за вас да си спомняте многото животи, които сте имали, тъй като всеки един е в унисон с онези, които са минали преди това. Днес вие почти сте завършили пътуването си и се изразявате като Същества с разширено съзнание. Всичко, което сте научили, все още е запазено на подсъзнателно ниво. Предстои да се случи още по-голям скок във вашето развитие и това ще ви доближи до нивото, на което сте били точно преди да се спуснете в двойствеността.

Мили Мои, помнете, че целта да напуснете Божествената същност беше, за да преживеете предизвикателството да сте отделени от вашия Източник. Понякога вие губехте връзка с него и затъвахте, докато търсехте целта на живота. Бяхте нападнати яростно от страха поради чувството ви за несигурност и не успяхте да осъзнаете Единството на Всичко Което Е. Сега този период на съмнение и недоразумение е отминал за онези, които са намерили истината и са осъзнали своите вечни и неизменни връзки с Бог.

Всички ваши щастливи преживявания ще бъдат надминати от това, което предстои в по-високите измерения. Те ще се проявят напълно в Светлината до степен на съвършенство, рядко преживявана на Земята. Промяната ще е толкова внезапна, че ще бъде като стъпка извън Тъмната Епоха и озоваване в напълно ново измерение на Светлина. Това трябва да бъде радостен край на голямото предизвикателство, което ви надигна срещу превъзхождащи ви сили. Ако в момента преживявате трудни времена, просто помнете какво предстои непосредствено напред и го вижте като награда за издръжливостта ви и никога не отслабващата ви решителност да се издигнете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ако се питате дали празнуваме като вас, отговорът е да. Въпреки това, всеки ден в нашия живот е в почит на божествата и признателно благодаря за всичко, което ни е дадено от неизчерпаемия Източник на Всичко Което Е.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light

Тъй като ще отсъствам за Коледа, това послание ще бъде последното до сряда, 30 декември. Така че от мен, нашите Космически приятели и многото скъпи души, които придружават всички нас по пътя на живота, ще ви пожелая най-приятните празници и нека Новата Година да изпълни всичките ви мечти. В Любов и Светлина. Майк Куинси.Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.