Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 23, 2010

SaLuSa, July 23, 2010

Вие сте толкова близо до 2012 г., че почти можете да я докоснете и тъй като времето се ускорява драматично, тя ще дойде при вас преди да разберете какво се е случило. Знаем, че много от вас се тревожат докато преминаваме през 2010 г., но бъдете сигурни, че ние сме наясно с причините за сегашното забавяне. То няма да се проточи твърде дълго и ще имаме достатъчно време, за да завършим мисията си. В момента животът за вас е все едно сте на скоростно влакче в увеселителен парк, може да бъде стряскащо докато преживявате поредицата от издигания и спускания. Но пътят ще се оправи и последният ви период на Земята ще бъде гладък и вълнуващ. Много ще ви помогне, когато осъзнаете напълно с какво е свързан той и всеки ще го разбере преди да се случи Издигането. Дори сега има много души, които не осъзнават това, което се случва и което причинява толкова много катаклизми на Земята. Ние трябва да променим тази ситуация и това ще се осъществи много бързо чрез сливане на комуникационните ви системи с нашите технологии. За разлика от сега те няма да бъдат контролирани от онези, които ограничават свободата ви на изразяване. И все пак това носи със себе си отговорността те да се използват мъдро и за доброто на всички.

Ако не беше нашето идване, вие щяхте да станете истински затворници в собствените си земи. Дори сега Илюминатите продължават да търсят средства за ограничаване на свободата ви, но това ще е безсмислено, тъй като те ще бъдат отстранени преди да могат да извлекат полза от това. Техните коварни планове, разигравани в продължение на много, много години, са се прокрадвали към вас без да го осъзнавате и са разчитали на създаването на фалшив враг, който може да бъде обвиняван за всичките ви проблеми. Мили Мои, врагът винаги е бил до вас, представяйки се за ваш добър приятел и поддръжник. Благодарение на помощта на хората, които са рискували живота си и плащали за това, вие постепенно сте научили истината за начина, по който сте били мамени. Битката, обаче, не е само на физическо ниво, а също така за пленяването на вашите души и да ви се попречи да се извисите. Може да попитате как е възможно да направят това и ние ще ви кажем, че начинът е като ви държат уловени в капана на по-ниските вибрационни нива. За щастие Работниците на Светлината са пробудили много души и чрез работата си са помогнали да се създаде мощна решетка от Светлина около Земята. Чрез нея се подава повече Светлина, която идва от различни точки в Космоса и тя играе ролята на ваш Пътеводител. Вие я привличате към себе си и всеки има полза от това, тъй като тя се заземява на Земята.

Вашите битки, които стават на по-високото ниво, са между Светлината и тъмнината, и продължават като по-голямата част от душите почти не съзнават това. Тъмните влияния са привлечени навън от Земята и се движат из Вселената в търсене на подобни вибрации. По същия начин сега, когато издигате нивата на вашето съзнание, енергиите на Светлината ще ви намерят. Вашата Слънчева Система се приближава до високо енергийна точка, която ще ви издигне още по-високо и това ще бъде напредък, който ще остане с вас. Великите планове, които контролират какво се случва във Вселената, са Божественият отговор за всяка душа, която желае да се издигне и гарантират вашия успех. Ние виждаме, че сред проблемите и грижите ви е лесно да пропуснете по-голямата картина, но тя е тук за вас, както и всички други измерения. Издигането няма да бъде пълно без вас и в това отношение вие сте толкова важни, колкото и всяка друга цивилизация във Вселената.

Нашите съюзници напредват с плановете си и докато правят това, към тях се присъединяват все повече хора, които симпатизират на целите им. Това означава, че те стават по-силни и когато дойде времето за действие, ще разполагат с достатъчно подкрепа. Тъмните сили считаха, че всичко е за тях, но това никога не е било така, тъй като планът на Бог позволи на Светлината също да се развива, за да ги контролира. Това започна много отдавна във високите царства и постепенно се прояви на Земята, за да осуети навреме последната им атака за установяване на пълен световен контрол. В известен смисъл ние се прокраднахме към тях незабелязано и е твърде късно за тях да се възстановят. Подобно на ранено животно, те се нахвърлят върху всички около тях, но се борят за загубена кауза. Нашият подход е внимателен и когато ударим, това ще бъде в точния момент, който ще ни донесе успех. Както знаете, ние не използваме сила и можем да се защитим без да бъдем въвлечени в препирни. Нашата защита е в състояние да обезоръжи агресорите без да участваме в конфронтации и те не могат да отвърнат на такива технологии.

Междувременно, тук, на Земята вие очаквате с трепет да разберете дали петролният разлив в Мексиканския залив е спрян и дали последиците от него ще се разпространят надалеч с началото на сезона на ураганите. За съжаление това е неизбежно, но независимо колко далеч се разпространи, ние ще ви помогнем да го разчистите. За пълното възстановяване ще трябва да почакате, докато официално не бъдем поканени да направим това. Ние работим върху това и то трябва са стане с изявление от вашия Президент Обама. Избираме този момент, за да ви уверим отново, че той е подходящият човек, който да ви изведе от ерата, която почти унищожи демокрацията ви. Въпреки това, също като нас, той не е в състояние да напредва, докато не бъде отстранено мошеническото правителство и не разполага със свобода да осъществи същинския план за вашето спасение. Лошите закони ще бъдат анулирани, свободата ще бъде възстановена и Конституцията ще бъде изтупана от праха и представена още веднъж. Светът очаква такова лидерство и то ще дойде в хода на прочистването, което се случва.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм просто един глас, който говори от името на Галактическата Федерация и за тяхната мисия за хората на Земята, а също и за Майката Земя. С течение на дните, пътят на Човека става по-ясен. Миналото трябва да бъде заровено и на него да се гледа като на неуспешен опит да бъдете корумпирани и да ви бъдат отнети правата. Това беше един опит, през който е било планирано да преминете и вие бяхте в ада и обратно, и това не е преувеличаване. Всички вие сте велики и мъдри, и способността ви да се извисите към Светлината беше подложена на изпитание. В това отношение вие спечелихте без труд, но само през последния век, когато лесно можеше да се върви по друг път. Това, което е важно сега, е да завършите победата, като се придвижвате колкото е възможно по-бързо по пътя към Издигането и отстраните всичко онова, което вече не ви служи. Ние сме до вас през целия път, споделяйки нашата Любов и Светлина с вас. Ще бъде удивително и удовлетворяващо да усетим щастието, с което ще бъдем посрещнати и въздишката ви на облекчение, че трудните времена са почти отминали.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.