Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 25, 2010

SaLuSa, January 25, 2010

Мили Мои, нещата достигат критичен момент и за известно време ще останат хаотични и несигурни. Това, което не можете да видите е постепенната капитулация на тъмните сили и действията, които предприемаме, за да се възползваме от техния упадък. Те изгубиха контрола си върху много въпроси и са принудени да предприемат прибързани действия, което ще бъде техният провал. Нашите съюзници и ние поддържаме натиск върху тях и очакваме голямо събитие, което най-накрая да разкрие истината за техните тайни планове. Те все още вярват, че могат да господстват над другите както преди, но срещат съпротива. Атакуват без да ги е грижа за другите и всяват страх, за да оправдаят по-строгия контрол. Това, обаче, ще бъде краткотрайно, тъй като серия от действия на нашите съюзници ще доведе до лишаването им от власт. Нашите планове са много напреднали и ще доведат до обещаните промени и нищо няма да застане на пътя им.

Тъмните сили търгуват със смъртта и разрушенията, но това ще доведе до задънена улица, тъй като е предопределено те да бъдат победени. Ние ще помогнем за бързото възстановяване на Земята и това ще се прояви съвършено чрез готовността за Издигането. Това, през което преминавате е кармично пречистване, за да бъдат изчистени всички негативни енергии, натрупвани в продължение на хиляди години. В някои случаи те са дълбоко в Земята и има места, където това е особено силно, като Близкия Изток. Във вашата история ще откриете, че такива райони са продължително време седалища на много зло и войните са ендемични. Мирът не може да бъде напълно постигнат докато негативните енергии не се трансмутират, а самите хора не бъдат готови да живеят в хармония помежду си. Привидно невъзможното ще се случи навсякъде по света. Това ще изисква голяма промяна що се касае до разбиранията ви един за друг. След като веднъж разберете, че идвате от един и същи източник и че сте братя и сестри, вие по-лесно ще приемете Единството на всичко, което е.

Все повече от вас се пробуждат за истината и намират Светлината вътре в себе си. Вашите енергии се обединяват и вие се превръщате в сила, с която трябва да се съобразяват. Като се фокусирате върху всичко, което е от Светлина, вие създавате форма на енергия, която трансмутира енергиите с по-ниски вибрации. Забелязали ли сте колко повече енергия се създава, когато се събирате заедно в групи с цел да работите за Светлината? Вашата сила се умножава много пъти, когато правите това, а е дори още по-голяма, когато се присъединявате към световни съюзи. Ако достатъчно от вас започнат да променят света, вие бихте могли в миг да донесете мир. Вярвайте ни, че имате тази потенциална сила и преди цикълът да завърши вие ще я използвате за доброто на всички. Векове наред сте били спирани и силата ви е била отказвана. Вие сте били подвеждани да вярвате, че сте безсилни без помощта на другите. Вие сте съ-създатели на Земята и вашите сила ще нараства, тъй като вибрацията се повишава. Заслужавате отново силата си като ваше Божествено право и ще се утвърдите отново като Суверенни Същества.

Превратностите на живота далеч не са свършили, но след като знаете, че те няма да продължат дълго, ние ви призоваваме да останете концентрирани и да не откъсвате поглед от своята цел. Не можем да изразим достатъчно добре значението на това, че вече сте спечелили битката на двойствеността и вашата цивилизация няма да бъде унищожена, както стана с тези на Лемурия и Атлантида. Не позволявайте на въображението си да избяга при вида на смъртта и разрушенията, причинени от тъмните сили, тяхното време изтича и те ви нападат в напразен опит да скрият собствените си съмнения и страхове. Не се поддавайте на опитите им да ограничат свободата ви и да наложат по-строг контрол. Те умишлено създават повечето от инцидентите, които се случват, но методите им и тайните оръжия, които използват, в крайна сметка ще бъдат разкрити. Те използват напреднала технология, за да ги създават и са отговорни за състоянието, в което се намира света. Тяхното влияние е навсякъде, но се затрудняват да го запазят, тъй като дори сред собствените им редици има раздори. Това означава, че тези, които дезертират, са готови да помогнат на тези, които работят за Светлината и да ускорят края на своето незаконно управление със сила.

Вашата Земя в момента е като кошер, в който кипи дейност, тъй като се решават много въпроси. Някои от тях са толкова сложни и големи по отношение на значението им за бъдещето. Точно тук нашата помощ е от съществено значение и ние ще ви помогнем колкото ни е разрешено. Бъдещето на целия свят е в опасност и всичките ни усилия ще бъдат насочени към постигане на най-добри резултати за всички вас. Сцената трябва да бъде подготвена преди да пристигнем, което ще направи нашата мисия толкова по-лесна. Както може би знаете, през последните години сме били в контакт с много хора и те не винаги са били хора от властта. Много важна прелюдия към нашето пълно приземяване е това да свикнете с нашите кораби и да ни видите като Същества, които са много подобни на вас. Тъй като вече милиони от вас са виждали нашите кораби, ние считаме, че в това отношение сме имали голям успех. Въпреки че дори и сега, много ни отричат и са си наложили вярвания, които им пречат да признаят присъствието ни на Земята и около нея.

Тези, които открито ни признават, често са обект на присмех, но вие знаете истината и нищо няма да промени убежденията ви. Това понякога е, защото в действителност сте от една от цивилизациите, които са членки на Галактическата Федерация. Затова вашето силно привличане към нас става обяснимо и с течение на времето вие научавате повече за нас и всичко ще ви изглежда толкова познато. Това не трябва да ви изненадва, тъй като всеки от вас е дошъл на Земята от друг дом в Галактиката. Разбира се, Земята ще продължи да играе голяма роля във вашия живот, независимо от тава дали напреднете или не към Издигането с новата Земя. Вие винаги ще имате специална връзка с Майката Земя, защото Тя ви е изхранвала и кърмила през много трудния период на двойствеността. Това е жертва, за която може би не много от вас се замислят и затова се очаква да помогнете с любов за възстановяването на Земята до нейната първоначална девствена красота.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви виждам като Ангелски Воини, които стоят в Светлината и са предопределени да служат на Създателя. Вие сте далеч от пълното осъзнаване, въпреки че сравнително скоро ще достигнете отново тези нива. Със своите ограничени умове не можете напълно да разберете какво означава това, но се опитайте да си представите, че знаете всичко, което е, било и ще бъде. Може би това звучи като нещо твърде много, с което трябва да се справите, но когато се случи, ще бъде най-естественото развитие за вас. Вие ще се завърнете към познатото състояние, в което сте били преди да се преместите в цикъла на двойствеността.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.