Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 22, 2010

SaLuSa, January 22, 2010

Всеки път, когато тъмните сили създават хаос, вярвайки, че ви дърпат надолу, има също и позитивна реакция от онези, които са от Светлина. Поради повишеното ниво на вашето съзнание, нараства решителността ви да преодолеете всяка ситуация, която представлява опасност. Това означава, че действията, извършвани от тъмните сили, имат обратен ефект. Това е особено очевидно, когато се касае за нашите съюзници, които постигат добър напредък, въпреки външните знаци. Тяхната работа продължава дълго време и не е лесна, тъй като планът им трябваше да бъде пазен колкото е възможно повече в тайна, за да бъде предотвратена намеса. Нашето предимство е, че ние винаги сме знаели за плановете на тъмните сили. Това не означава непременно, че можем да се намесваме в свободната им воля, но можем да предприемаме превантивни действия, за да сме сигурни, че планът ни се развива. Няма победител в тази битка докато не настъпи крайната победа и Светлината със сигурност ще премине първа линията на победата.

Както винаги, пътят напред е във вашите ръце, но в края на краищата всички пътища ще доведат до Издигането. Веднъж след като истинската цел на вашия живот бъде разкрита, ние очакваме повече души да променят пътя си. Много от тях са разбираемо объркани от това, което се случва и търсят указания от Владетелите на Мъдростта, които ще дойдат на Земята. Всъщност някои от тях са вече с вас, чакайки възможност да разкрият кои са и да служат на хората. Може би вече познавате много напреднали души и тяхната роля е да подготвят пътя. За онези, които отделят време да търсят просветление, то може да бъде намерено и времето за това никога не е било по-подходящо от сега. Духовният план ви осигурява толкова много шансове да откриете истината. Тези, които търсят, сега имат много възможности за избор да поемат по пътя, който да ги доведе до Светлината и Любовта. Истинските учители не искат нищо от вас и ви насърчават да търсите вътре в себе си, където е цялото знание. Въпросът е в това да раздвижите подсъзнателните си спомени, така че сега да се събудите и да можете да разберете какво се случва около вас.

Няма значение колко пъти ви го казваме, но страхът е вашият най-голям враг, тъй като понижава вибрациите ви. Чувате за промените на Земята и че трябва да се осъществи голямо прочистване и се тревожите за безопасността си. Мили Мои, независимо до каква степен това ще се случи, вие няма да бъдете оставени да се мъчите или да се справяте сами. Може да бъдете предупредени за опасността и преместени в безопасност, ако е необходимо. Планът е за щастлив край на този цикъл и не обръщайте внимание на онези, които са погрешно информирани, тъй като няма да става дума за никакъв вид наказания. Бог е само Любов и вижда всички вас като красиви души на стълбата на еволюцията. Каквото и да преживявате, Законите на Вселената важат и те не са жестоки, като много от Човешките, а едновременно честни и справедливи, за да спомогнат за вашия духовен напредък. Идеята за отмъстителен или гневен Бог е напълно погрешна, в сравнение с безграничната любов, която получавате от Бащата/Майката Бог.

Скоро, и ние ви чуваме как казвате „най-после”, Служителите на Светлината ще излязат напълно наяве и ще изпълнят плана си за освобождаването ви от пипалата на тъмните сили. Това ще стане с нашата помощ и закрила, и животът ще се промени много бързо до живот, изпълнен с радост и щастие. Ще видите, че нашите намерения са да ви отведем, колкото е възможно по-скоро, извън наложените ви ограничения и да въведем в живота ви всичко онова, което бързо ще подобри неговото качество. Програмата Изобилие несъмнено ще бъде голяма крачка напред, но първо трябва да настъпи Разкриването и това да позволи нашето открито присъствие на Земята. Тогава всички действия, които са възпрепятствани и чакат взаимодействието ни с вас, могат да започнат. Вие няма да трябва да чакате безкрайно, за да станете свидетели на тези събития и всяко по-нататъшно отлагане ще означава само преразглеждане на плановете ни, за да се осигури по-бърз резултат.

Виждате решителния отговор от страна на американския Президент Обама на банковите предложения да бъде продължено изплащането на грубо завишените бонуси. Това ще има отражение из целия свят, тъй като другите страни непременно ще последват този пример, когато бъдат изправени пред същия проблем. Това е една от първите стъпки, които Обама имаше възможност да направи, показващи неговата решителност да промени финансовата ситуация и начина, по който търгуват банките. Ако те се опитат да заобиколят неговия указ, ще са изправени пред перспективата за още повече ограничения. Това са типа промени, които ще ускорят програмата за Изобилието, тъй като старата система е напълно неприемлива за безопасното и задоволително функциониране на тези промени. Тя ще въведе справедлива система, която е за благото на всички и когато бъде изпълнена, всички ще са издигнати. Не може да има „имащи” и „нямащи” в общество, което се основава върху стремежа за равенство и желанието да се споделя с всички печалбата от труда. Истинските души на Светлината не биха спорили срещу такива промени, а всъщност те са тези, които ги насърчават.

Тази година е ключова по отношение на промените и най-вероятно ще доведе до правителствени промени в много западни държави. Ние сме проучили, че много от тях приветстват нашето присъствие и ще ни подкрепят във всичко, което помага за въвеждане на новата парадигма. В известна степен новото и старото вървят рамо до рамо и нашите съюзници са готови да направят скок напред, когато бъдат уведомени. Нашите световно известни познания за това какво се случва ще гарантират успеха им, веднъж след като пристъпят към действие.

Вероятните проблеми, на които може да се натъкнем в космоса, ще бъдат бързо уредени чрез заземяването на всякакви оръжия или кораби, които са предназначени да бъдат използвани срещу нас. Ние не трябва да ги срещаме в космоса, тъй като не искаме да създаваме впечатлението, че сме агресивни и войнствени. Това би било изиграно добре от тъмните сили, които така или иначе обмислят създаването на фалшиви сблъсъци, за да всеят страх в сърцата ви. Тъй като ние значително превъзхождаме техните сили и оръжия, всъщност би било напълно безсмислено от тяхна страна да се опитват да ни атакуват.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация се грижи за своите, което означава, че нашите съюзници и тези, които носят мир и любов в сърцата си са защитени. Казвайки това, ние няма да се държим зле с онези, които са затъмнили душите си, тъй като обичаме всичко живо и ако се изправят срещу нас, те ще бъдат задържани, така че да не могат да причинят повече вреда на Човечеството. Нашите методи са деликатни, но категорични и чрез примера си се надяваме, че тъмните сили може все пак да се откажат от безсмисленото си и упорито противопоставяне на нас. Ние идваме като посланици на мира от Създателя и нашата сила е любовта, която ние на драго сърце даваме на всички.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.