Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 25, 2010

SaLuSa, June 25, 2010

Случват се толкова много неща, че можете да бъдете извинени, че сте загубили пътя си. Човекът прави опити за намиране на решения за проблемите си, както и ние, но те не винаги приличат на вашите. Нашият поглед върху проблемите показва, че ние виждаме много повече от тях, отколкото бихте могли да разберете. Ние наблюдаваме правителствените служители и всеки, който е директно свързан с вземането на решения. Ние сме там, когато се планират тайни операции и нашите съюзници и ние имаме полза от тези знания. Това ни помага да избегнем основните действия срещу вас, които в противен случай може да ни изненадат неподготвени. Както сте разбрали, нищо не може да се сравни с добрата разузнавателна система. За нас допълнително предимство е, че не можем да бъдем измамени и имаме средства да установим дали хората говорят честно. Наистина, когато сме лице в лице с вас, можем да определим това по вашата аура или да прочетем мислите ви. От наша гледна точка вие буквално можете да бъдете четени като книга. Ние можем да видим дали сте духовно развити и такива души излъчват силна Светлина. Точно това можете да усетите от тези души, когато те се доближат до вас.

Човекът е чувствителен към вибрациите на другите, но обикновено повечето хора са такава смесица, че само, когато се стигне до крайности, може да се регистрира енергията. Някога случвало ли ви се е да минете покрай друг човек и да усетите тръпки нагоре-надолу по гръбнака си, защото ако е така, ще сте разбрали, че те индикират нещо неприятно за него. Какво наистина ви привлича един към друг, ако не излъчваната енергия? Подобното привлича подобно и вие знаете, че понякога можете да усетите мигновено разбирателство с друг човек, както разбира се и мигновена антипатия. Когато се издигнете, ще имате силата да усещате, но в по-високите измерения душите, които срещнете, вече ще бъдат издигнати и няма да намерите доказателства за по-ниски вибрации. Вие ще виждате ясно Светлината на другите и заедно с това ще можете да „четете” с кой лъч работят. Седемте лъча са тези, с които работите сега и имат голямо влияние върху изразяването на вашата Същност.

Както сме споменавали преди, животът в по-високите измерения е много различен от преживяванията ви на Земята. Като начало вие сте по-самоосъзнати и знаете, че имате неограничена сила, но също така ще трябва да сте достигнали етапа да разбирате своите отговорности. И отново, ето защо не можете да навлезете в тези нива, освен ако нямате подобни вибрации. Как иначе би била постигната хармония, ако имаше такава смесица от хора като на Земята? Вие варирате от просветлени до непросветлени и Издигането ще гарантира, когато се случат промените, да намерите вашето точно ниво. Трябва да признаете, че дуалността ви доведе до предела ви и когато можете да се издигнете от тъмнината, вие наистина ще сте намерили истинската си същност. От време на време поради цикличния характер на всичко ви се дава възможността да се издигнете. Това продължава да се случва докато на определен етап всяка душа ще се е завърнала към Светлината. Това е вашата съдба и затова не е нужно да се притеснявате за прогреса на другите души.

Всички избират начина, по който ще напредват по духовния път обратно към Светлината. Цялата същност на вашия опит е да се развивате и върху вас не се оказва натиск да работите със скорост, различна от вашата собствена. Също така трябва да се отбележи, че общественото положение не е свързано със състоянието на Светлина. Хората от по-нисшата класа или без образование не са второстепенни Същества, а просто в роля, която им дава преживяванията, които те са избрали. Често това ги поставя в животи, в които те работят близко с Майката Земя и от тях може да се научи толкова много. Простият живот може да ви приближи повече до истината, отколкото богатството, което може да ви заведе навсякъде и да ви купи всичко, което желаете, но няма заместител на наученото от практиката.

Досега сте имали толкова много животи на Земята, че така да се каже, сте направили обиколките си и почти не е останало какво да преживявате. За много от вас това означава разиграване на последните дни в подготовка за Издигането. Би трябвало да сте в състояние да усетите дали сте изпълнили житейския си план, тъй като тогава няма да усещате натиск върху себе си и ще сте спокойни дори в тези смутни времена. Вие сте по средата на пътя към по-високите нива и имате онова усещане за увереност и знание. Вашата мирна външност и спокоен подход към живота помагат на другите да се успокоят и да потърсят тяхното собствено безопасно убежище. Без някакво място, където да се оттеглите и да можете да намерите спокойствие да медитирате, стресът от животът ще вземе своя дан.

Мили Мои, лесно ни е да говорим за неща, които са характерни за вас на Земята, но само защото разбираме напълно естеството на вашите проблеми. Ние сме ги изживявали с вас и можем да разберем болката и страданието, които сте преживели. Всъщност ние се опитахме да ги намалим като ви изпратим нашата Любов и Светлина и да ви издигнем в моментите ви на депресия или тъга. Ние абсолютно ви се възхищаваме, че сте приели предизвикателството на дуалността, тъй като беше известно колко трудно ще бъде. Фактът, че през цялото време сте получавали помощ, ни най-малко не отне смелостта и решителността ви през лицето на трудностите. Вие сте водили битка за душите си и сте издържали всички тестове, и сега стоите гордо пред вратата на Издигането.

Галактическата Федерация е в готовност за действие и никога не е била по-близо до излизане на открито по такъв начин, че веднъж завинаги да се разсеят съмненията за нашето присъствие. Изявлението, потвърждаващо нашите добри и мирни намерения по отношение на вас, е необходимо, за да можем да започнем веднага да се заемем с най-спешните проблеми, които преживявате. Някои лидери се отнасят благосклонно към контакт с нас за доброто на всички, докато други не са склонни да предадат властта си и придобитото богатство. Въпреки това в крайна сметка ще бъдат извършени промени, за да бъдат премахнати онези, които не са взели присърце интереса на всички. Ние трябва да се присъединим към вас, когато има съгласие за нашето идване и вече голям брой хора се въодушевяват от идеята да работят с нас. В противен случай перспективата е мрачна и ще настъпи пълен провал на вашата система, освен ако не се изправите пред заплахите, които съществуват.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и няма как да не изпитвам едновременно удивление и тъга, че след като ви предложихме ръка с приятелство, тя беше отблъсната. Но ние знаем, че такъв отказ не отразява справедливо отношението на хората в момента. Те биха ни посрещнали с радост в домовете си и са готови да окажат натиск върху представителите си, за да задвижат промените.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.