Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 29, 2010

SaLuSa, October 29, 2010

Тъй като все повече хора научават за времето, в което се намираме, някои от тях са развълнувани от перспективата да се срещнат със своите доброжелателни Космически Приятели, докато други изпитват известна степен на безпокойство без действително да разбират защо. До голяма степен това е страх от неизвестното, но мнозина имат дълбоки подсъзнателни спомени от времената, когато са били свидетели на Галактически Войни. Вашата слънчева система пострада значително и милиони души изгубиха живота си, когато Малдек беше унищожен. Искаме да получите посланието ни, че беше божествено постановено, че подобно събитие няма да бъде позволено да се случи отново. Този цикъл ще позволи на цялата слънчева система и Малдек да бъдат възстановени отново, тъй като наистина всичко трябва да бъде реставрирано. Не е ли парадокс, че така както полезните промени изглежда са на ръба да се случат, така и хаосът и разпадът на старата система се увеличават. Скъпи приятели, позволете на старото да изчезне, тъй като то е изпълнило добре целта си и е време да се придвижите напред към по-високите измерения. Никой не го привличат масовите промени, но всичко трябва да бъде направено пак ново. Нищо никога не е постоянно унищожено или загубено, освен че променя вида или формата си.

Издигането е събитие с такава важност, че вие можете да се считате много привилегировани да участвате в последните дни. Това важи за всички души, независимо как те са планирали да излязат от този цикъл. Фактът, че сте прекарали много животи в дуалността, е издигнал нивата на съзнанието ви много по-бързо от всяко друго средство. Имайте предвид, че във всеки живот, който сте имали на Земята, вие сте приемали много различни роли, което е сериозна работа и всеки път вие сте действали по плана, който сте донесли със себе си. Всеки от тях е бил създаден внимателно, за да ви даде възможности да преживеете точно това, което ви е било необходимо, за да се улесни развитието ви. Вашият успех или неуспех е определял дали сте готови или не, за да направите голям скок напред и да се издигнете. Гледайки другите хора в днешно време, не ги съдете по техния външен вид или професия. Обществата са планирани по такъв начин, че тези, които са избрали да се инкарнират в тях, осигуряват уменията или знанията, необходими за правилното им функциониране. Затова можете правилно да предположите, че в продължение на много животи вие сте давали от разнообразните си умения, било то като човек с висок ранг или като такъв, изпълняващ слугински задачи.

Последните дни са кулминацията на много дълъг период, през който много цивилизации са идвали и са си отивали, като всяка от тях е оставяла своя знак, който другите да следват. Така че можете да видите, че е съвсем естествено за всеки да достигне върха и да изчезне накрая. Научават се уроци, които дават възможност на следващата цивилизация да успее там, където предишната се е провалила. Предизвикателството на вашата цивилизация беше да се издигне над изкушението да господства чрез технологичния напредък и тя се провали в това. Въпреки това ви беше попречено да унищожите Земята, тъй като Бог реши, че унищожаването на друга планета в слънчевата ви система няма да бъде позволено. Успехът е по-скоро индивидуално постижение и се изразява в броя на душите, които сега са готови и желаят да се издигнат. Това, което е забележително и похвално, е начинът, по който вие преодолявате тъмнината, за да откриете своята истинска вътрешна същност. Не е чудно, че сте възприемани като могъщи Същества, готови да получат своето Христово съзнание.

Това, което предстои, е едно прекрасно пътуване, което ще ви издигне в по-високите измерения и знайте, че не бихте могли да влезете в тях, ако не сте издигнали съответно собствените си вибрации. Справедливостта и правдата в живота е трудно да се намерят на Земята, тъй като вие не сте непременно приемани за суверенни Същества, но когато се издигнете, вие автоматично ще привлечете към себе си всичко, което е балансирано и в хармония според Вселенските Закони. Наградата си заслужава всяко усилие, което е необходимо да положите, за да успеете и нищо, което притежавате в момента, няма да има стойност или е необходимо да пътува с вас. Всичко, което искате, е ваше, стига да го искате и накрая вие ще упражните силата на мисълта си да създавате точно това, което искате. Вие можете да пътувате чрез силата на мисълта и позволете ни да кажем, че ако ви харесва да имате собствен кораб – това също може да бъде създадено от вас. Както при Галактическата Федерация, има моменти, когато са необходими физически кораби за пътувания в по-ниските измерения и само в по-високите измерения е възможно създаването с помощта на мисълта.

Всяка душа има творчески сили и най-обичайният пример на Земята е по отношение на лечението. Повечето души биха могли да го правят, ако вярваха, а понякога това се случва без да го осъзнават. Когато сте наричани Сътворци, това не е тривиален коментар, тъй като във вашето собствено измерение вие сте създавали колективно своя свят. Следователно, Мили Мои, по пътя ви към последните дни вие сте отговорни за това, което преживявате сега. Ето защо също така имате повече от една опция, която ще ви отведе към Издигането. Забележете, че накрая всички, които са готови да се издигнат, ще го направят, независимо по кой път поемат и това може да бъде толкова лесно или толкова трудно, колкото сами го направите. Ние ви насърчаваме да поемете отговорност за себе си и да създадете един спокоен път. Другите може да ви помогнат, но това до голяма степен е личен въпрос за всеки един от вас. Ако се съмнявате в себе си, моля, спомнете си, че мощните входящи енергии издигат нивата на съзнанието ви и с времето ще разберете значително повече, отколкото сега.

Случват се толкова много неща, които имат въздействие върху начина, по който ще станат промените. Но бъдете уверени, че ние ще постигнем целите си навреме и никога не сме били по-близо до разкриването от сега. Натискът върху тъмните сили се засилва много бързо и ги принуждава да разкрият картите си, въпреки желанието им да се намесят в нашия план. Ние винаги ще имаме предимство пред тях , тъй като следим отблизо действията и намеренията им. Вече предотвратихме ескалация на вълненията в Близкия Изток, както и големи инциденти, планирани, за да увеличат страха от тероризма. Ние също така спряхме плановете им да създадат причини за налагане на военно положение и да засилят степента си на контрол над хората. Ние гледахме тъмните сили да са заети със собствените си проблеми и засилихме позициите на нашите съюзници.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и когато можем да ви посещаваме открито на Земята, ще срещнете много членове на Галактическата Федерация. Първоначалните срещи ще бъдат с онези, които имат най-силни връзки с вас. Имайте предвид, че всички вие сте Космически Същества по произход и вашите семейства чакат своя шанс да ви бъдат представени отново.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.