Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, November 30, 2009

SaLuSa, November 30, 2009

За много от вас основните грижи в живота са свързани с вашето здраве и начините за получаване на адекватно лечение. В някои страни, като САЩ, това се определя от възможностите за плащане, но под управлението на президента Обама се предприемат мерки за подпомагане на тези, които нямат възможност да си го позволят. В едно загрижено и справедливо общество важността на осигуряването на добро здраве не би позволила дискриминация на такава база. Това е особено необходимо там, където хората са подложени на замърсяване и на употребата на вредни химикали в продуктите и храната. Замесените индустрии имат да изплащат дълг за това, че пренебрежението и скандалната употреба на химикали причини болести и смърт. И все пак, законодателството често защитава по-скоро престъпниците, а не жертвите.

Какво можете да направите, Скъпи Мои, когато има лечение за всяка известна болест и все пак това е преднамерено скривано, защото от постоянното им третиране се правят пари. Не говорим само за лекарства, въпреки че има място за тях в контролирането на болестите и спасяването на животи. Проблемите, които те предизвикват, са свързани с техните странични ефекти, които понякога са по-сериозни от болестта. Вземете за пример ужасния рак, който е бичът на вашето модерно общество. Има голям брой доказани лечения и въпреки това е позволено на страданията и смъртта да продължат. Натуралните лекове се омаловажават и се правят опити за ограничаване на използването им. Скъпи Мои, всичко това ще се промени и не само всички лекове ще бъдат достъпни за вас, но и ще ви бъдат представени нови видове лечения. Те ще включват методи, които едва сега започвате да разбирате и които са бързи и не включват хирургия.

Имайте предвид, че вие ще се издигнете с вашите физически тела и те вече бавно се променят. Накрая те ще са свободни от болести и вие можете да гледате напред към едно светло и здравословно бъдеще. Всичко е свързано с вашето ниво на вибрация и колкото по-високо е то, толкова по-чисто и здраво ще стане тялото ви. Страхът от болести е проблем за някои хора и това може да доведе до това те да получат точно това, от което се опасяват. Законът на Привличането е много прост и това, върху което са постоянно съсредоточени мислите ви, е това, което привличате. Както знаете, в по-голям мащаб, страхът е оръжие на тъмните сили и те търгуват с него, за да създават хаос. Те все още не са се отказали от безполезните си опити да предотвратят неизбежния колапс на своята система.

Погледнете напред към положителните промени, които приемат големи размери и които ще реформират напълно вашето общество. Помислете си за предимствата, които ще спечелите като се фокусирате върху това, което искате, а не върху това, което не искате. Помогнете на онези, които са обезпокоени, че краят на цикъла на двойствеността ще бъде съпроводен от катастрофи и смърт. Това е такава ситуация, която ражда страх и може да предизвика най-лошия сценарий. Краят няма да бъде изпълняването на предсказания като описвания Апокалипсис. Нека да се знае, че няма от какво да се страхувате, освен от самия страх и че последните часове ще бъдат посрещнати като освобождаване от цикъла на двойственост. Разбира се физическите промени трябва са съпровождат прочистването и възстановяването на Земята. Обаче те ще бъдат направени по начин, който ще минимизира опасностите за вас.

Вашите грижи и надежди могат да бъдат или за стария начин на живот, или да бъдат изтеглени към това, което се очаква с идването на Новата Епоха. Най-добре е да позволите на старото да се разпадне и да изчезне, тъй като то няма място в плановете за вас и за новата Земя. Бъдещето е отговорът на вашите молитви и то ще изпълни всичките ви мечти за любящо общество, базирано на споделяне и загриженост. Тези, които се противопоставят на промяната заради своите егоцентрични желания, могат да продължат да го правят, но това няма да спре прогреса за другите, които са отправили поглед към възвисяването. Планът за това се разгръща, осъществяването му наближава и през следващите месеци ще се случат някои забележителни събития. Веднъж след като промените започнат, ще настъпят вълнуващи времена, тъй като ще видите, че обещанията, които са ви дадени, се превръщат във ваша реалност. Вие бяхте забележително търпеливи и съобразителни, имайки преживявания, които изпитаха силно вярата ви в бъдещето, такова каквото е предсказано с идването на Издигането.

Нашето присъствие играеше ролята на ваши пазачи, но също и на посланици на Създателя. Бяхте информирани за това как последните дни е необходимо да доведат до завършване на цикъла, а не до катастрофи и смърт. Това трябва да бъде радостно и възвисяващо преживяване, тъй като всички стари връзки с дейностите на тъмните сили са скъсани завинаги. Галактическата Федерация заедно с другите от по-висшите царства са натоварени с отговорността да осигурят изпълнението, както бе наредено и постановено от Лордовете на Кармата. Вие създадохте начина, по който ще заемете мястото си в последните дни на старата Земя и вашите постоянно нарастващи нива на осъзнатост изравняват неравностите по вашия път към Издигането. Това ще бъде изключително вълнуващо преживяване и вие ще научите повече за процеса, когато му дойде времето.

Човешката раса е известна с това, че е издръжлива и има много силен характер и по сърце вие сте добри и любящи към вашите събратя човешки същества. Имайки предвид шансът, който ще настъпи скоро, вие ще оставите настрана вековните различия много бързо. Вие вече приемате, че сте Една Раса и е постигнат прогрес, когато работите заедно в хармония. В много случаи, когато са ви заплашвали опасности от голям мащаб, вие сте показвали, че можете да работите мирно заедно. С отварянето на границите, вие пътувахте повече, станахте интегрирани и видяхте и познахте различните култури и религиозни системи. Резултатът е, че намирате хора, които имат същите желания да живеят в мир и щастие. Тази цел ще бъде постигната чрез промените, планирани да започнат много скоро и то, Мили Мои, не за една нощ, а по внимателно обмислен методичен начин.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви оставям с много за размишляване и със знанието, че ние правим всичко, което можем, за да облекчим страданията на Земята. Ние ви служим с голяма любов и ви благодарим, че работите с нас за Светлината.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.