Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 28, 2012

СаЛуСа, March 28, 2012

Новината за промените се разпространява по-бързо по света и това ни удовлетворява, тъй като онези с любознателен ум търсят отговори за това какво се случва. Някои се страхуват от смисъла зад тях, но други усещат, че се случва нещо голямо и вълнуващо в света. За щастие истината се разпространява на длъж и на шир и ние сме признателни на онези от вас, които са в челните редици, опитващи се да достигнат колкото може повече хора. Когато се случи разкриването, това ще направи задачата ни много по-лесна, ако те вече са били подготвени какво да очакват. Времето се ускорява с такова бързо темпо, че всичко е в движение и много скоро вие можете да очаквате някои основни съобщения.

Човечеството имаше достатъчно време, за да започне да обръща внимание на многото дадени съобщения, които са с цел да прокарат пътя за по-големи откровения. Тези в бавната лента ще трябва да станат свидетели на много неща, което ще е голям шок за техния начин на мислене, но ние трябва да продължим. Няма повече време за чакане докато по-голям процент от вас разберат какво предстои да се случи. Това разбира се ще променя драматично, когато медиите са освободени от ограниченията, поставени върху тях от Тъмните сили. Истината беше рядка стока в миналото, но тъй като контролите са премахнати, тя ще се върне с пълна сила. Дори и онези, които изповядват, че са наясно, също ще бъдат изненадани от пълната степен на лъжи и дезинформация, която е била поднесена като истина в миналото. Това отива далеч, отвъд което можете да си представите и ще разкрие степента, до която сте били контролирани.

Връщането на свободата ви е на първо място в съзнанието ни и ние ще премахнем всички онези контроли, които бяха използвани, за да ви задържат. Отговорните лица на някакъв етап ще отговарят за престъпленията си срещу Човечеството, така че ние ви молим да не се тревожите твърде много какво ще се случи с тях. По-важно е да се концентрирате върху собствените си нужди и подготовката за Издигането. Живейте в най-високата си концепция на такъв, който е в състояние да даде Безусловна Любов, да се въздържа от съдене и вместо това щедро да покаже състрадание. Направете най-доброто, което можете и ще овладеете начините да бъдете Майсторът, който действително сте.

Според всички преценки вие не трябва да изминете много, преди да изпитате ползите от промените, които са на път да се материализират. Ние от Галактическата Федерация ще ги контролираме и ще гарантираме, че тяхното изпълнение ще се случи гладко и ефективно в полза на всички. Освобождаването от финансовите ограничения и незаконните такси ще ви освободи от тежестта, която те оказват на всеки човек. Да, вие все пак трябва да си плащате за услугите на другите, но с идването на изобилието това няма да е проблем. За кратко време вие ще напреднете до ниво, което вече би трябвало да сте достигнали, ако не беше съзнателната намеса на Илюминатите и техните слуги. От там нататък Издигането ще ви отведе още по-далече докато самите пари вече няма да са необходими.

Оставете всички връзки, които имате в настоящия период, така че да дадете път на новия начин на живот, който поема управлението. Бъдете готови и знайте, че това няма да е изпитано изцяло докато не се издигнете, а тогава ще започне друга фаза, тъй като вие заемате мястото си като Галактическо Същество. Вашата еволюция ще направи няколко огромни стъпки напред и ще ви върне там, откъдето дойдохте като напълно съзнателно Същество. До тогава вие ще сте се слели с Висшия си Аз и ще сте с Христово Съзнание. Сега това може да ви изглежда като дълъг път, но бъдете сигурни, че това е съдбата ви докато пътувате през по-висшите реалности. След това вие ще сте в състояние да пътувате навсякъде в Царствата на Създателя.

Междувременно ние сме най-активни сега, како може би очаквате и имаме силно желание да ви бъдат изпратени някои положителни знаци, свързани с премахването на онези, които образуваха висшия ешелон на Илюминатите. Те се чувстваха недосегаеми в миналото, но сега се чувстват толкова уязвими, тъй като крепостните им стени бяха разрушени и няма къде да се скрият. Ние също ще отнемем активите им, които почти сигурно са придобити чрез незаконни договаряния или направо престъпна дейност. Те бъдат върнати на онези, които законно ги притежават и ще извървят дълъг път, за да преодолеят много потребности на хората.

Президентът Обама все още е ключова фигура в идващите промени и ще оглави мисията за донасяне на мир на света. Онези, които играят с войната, ще трябва да намерят друг начин да се забавляват, а ние ще поставим техните военни на добра служба вместо това да служат на хората. Както знаете има много работа при възстановяването на щетите на Майката Земя и се гарантира, че най-силно нуждаещите се бързо ще получат подходящ стандарт на живот. Това е най-малкото, което хората могат да очакват и то ще се въведе, когато новите технологии се използват, за да направят живота по-лесен. Войната бе записана в историческите книги, тъй като наистина се състоя, както и истината кой беше зад това. Всичко, което някога се е случило, е записано в Залата на Записите и ако е необходимо ще бъде използвано, за да ви илюстрира истината.

Една важна характеристика на въплъщението е, че когато преразглеждате животите си, те се виждат и се преживяват точно така, както са се случили. Няма място за изкривяване на фактите или отричане на истината, тя е там, за да я видят всички. Онези, които усетиха, че „са се измъкнали от нея” на Земята, ще са шокирани, че случаят не е такъв, така че нито лъжи нито хвърляне на вината на друго място ще бъдат приети. Ако не беше така, някои души биха избягали от отговорност, като направиха на Земята. Истината позволява внимателна преценка на вашите действия и особено на вашите намерения. По този начин нуждата от определени поуки, за да се избегне повторение, може да се организира, което трябва да даде на душата възможността да докаже, че може да живее от по-високо ниво на разбиране. Скъпи мои, никой не иска да ви види да се проваляте и ето защо ви са дадени всички шансове да успеете, където преди сте го правили.

Чувствайте промените, донасяни от по-висшите енергии, които се закотвят на Земята и добавете собствените си чрез разпростиране на Светлината си колкото може по-далеч. С преминаването на дните вие ставате по-мощни и придобивате по-силни мощности за създаване, използвайте ги мъдро за доброто на Всички.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.