Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 28, 2010

SaLuSa, July 28, 2010

Като индивиди понякога може да почувствате как присъствието ви се простира далеч отвъд физическото ви тяло. Това може да се окаже толкова силно, че да се свържете с природата и да разберете нейната песен. Желанието и вярата, че е възможно, са това, което ви отваря по този начин. Несъмнено природата обича да общува с вас и това може да премине от ниво на просто усещане към директен контакт на съзнателно ниво. За това общуване няма граници и някои от вас ще разберат, че има Същества, които могат, например, да комуникират с Майката Земя. Всичко има своя степен на съзнание и за някои хора не е необичайно да разговарят с дърветата или растенията. Не се ли говори, че когато нещо се прави с любов, получавате отговор? За някои хора, които са без подобен опит или вяра, такова общуване е неразбираемо и дори глупаво.

Когато се издигнете, тези въпроси ще бъдат напълно разбрани и вие ще сте в състояние да общувате с всичко живо около вас. Веднъж след като можете да приемете, че имате такива способности, се опитайте да ги използвате и след време със сигурност ще получите резултати. Възможно ли е вашите градинари, които имат „градинарски умения”, да обичат това, което правят и своите растения? Помислете за това и разберете, че всяка душа търси любов и се извисява от нея. Някои се чувстват необичани и вярват, че са отделени от Бог, но това не може да е така, тъй като вие винаги сте обгърнати от Безусловна Любов. Вие имате израз, че „любовта кара света да се върти” и това не би могло да е по-вярно. Любовта е Светлина и тя издига всяка душа, а също така и Майката Земя. Тя е мощната енергия, която унищожава по-ниските вибрации, тъй като те не могат да продължат да съществуват в нейно присъствие.

Любовта е наистина всичко, за което трябва да сте загрижени и колкото повече от нея можете да създадете заедно, толкова по-бързо ще напреднете към Издигането. Както често е посочвано, Любовта е лепилото на Вселената, което я поддържа, Любовта – това е Бог, Любовта – това е Създателят. Липсата на Любов позволява на тъмнината да се промъкне и причинява разделяне и в крайна сметка разрушаване на материята. Стига се до момент, в който тя повече не може да задържи формата си и се разпада. Ако някога сте слушали съобщения за това, което се случва на най-ниските астрални нива, ще знаете, че вибрациите са толкова ниски, че са почти напълно лишени от Светлина. Ако говорим по-конкретно, материята не може да запази формата си и се разпада. Представете си да сте душа, която е паднала до това ниво поради липсата си на Светлина. Това е нещастно съществуване и е техният Ад, защото са позволили божествените им искри да станат толкова слаби. За онези от вас, които са загрижени какво се случва с такива души, ние можем да ви уверим, че Ангелските същества очакват те да изявят желанието си да се завърнат към Светлината. Именно тогава може да им бъде оказана всякаква помощ, за да изкачат този стръмен хълм, пред който са изправени по пътя им обратно към Светлината. Помнете, Мили Мои, никоя душа не е оставена да се мъчи или без ръководство, независимо колко далеч е паднала.

Навлизайки в края на дните, всеки от вас има да изчиства някои привързаности и на определен етап ще имате възможност да го направите. Ще разберете, когато това се случи и ако го приемете, ще бъдете в състояние да ги трансмутирате. Те могат да бъдат своенравни мисли, които въздействат върху съзнанието ви и вече не ви служат. Изпратете ги с благодарност и им кажете, че те повече нямат място в новия живот, който изграждате. Всъщност, когато погледнете назад, вие може да установите, че вече сте се променили драматично. В края на краищата сегашният ви живот е бил планиран целенасочено за вашето извисяване, той е включвал периоди на изпитания, в които сте били предизвикани да покажете, че сте оставили притегателната сила на по-ниските енергии зад себе си.

Ние не искаме да рисуваме мрачна картина на събитията, които се случват на Земята в момента, но е наше задължение да ги представим такива, каквито са в действителност. Несъмнено не можем винаги да ви описваме пълната картина, тъй като понякога е най-добре да не ви информираме за събитията, за да защитим хората, които участват в тях. Нещо повече, благодарение на нашите напреднали методи за събиране на информация, ние знаем много повече, отколкото е известно на тъмните сили. Не искаме да ги осведомяваме какво точно е това, затова работим при необходимото ниво на секретност. Като имате предвид, че също така разполагаме с компютри, които предсказват с голяма точност бъдещето, трябва да бъдем внимателни какво разпространяваме. Нашите съюзници са наясно с това и общо взето действат по същия начин и не бива да бъдат идентифицирани. Всъщност в момента има някои обезпокоителни вероятности, които ни тревожат, но казвайки това, ние ги следим внимателно. Ние ще се намесим, където ни е позволено и винаги ще ограничаваме последиците от действията, които застрашават сигурността ви.

За мнозинството от хората във вашия свят ще изглежда, че животът се придвижва напред до голяма степен както досега. По-голямата картина е тази, която показва извършващите се промени и вашите медии често не искат да ги споменават. Например, вашето Слънце се променя и влиянието му върху Земята е голямо. Възможно е това да достигне своя връх много скоро и да възникне неизправност в електрическото ви оборудване. Съществуват силни енергии, които се сблъскват със Земята и комуникационните канали може да пострадат. В крайна сметка ще настъпят толкова дълбоки промени от подобен характер, че електрическите системи, базиращи се на сегашните ви знания, вече няма да функционират изобщо. Бъдете сигурни, обаче, че очаквайки тази промяна, ние ще ви осигурим алтернативни източници на енергия. Това, разбира се, ще доведе до промени в почти всеки вид комуникация и транспорт, които използвате в момента. Те ще ви харесат много повече, тъй като ще бъдат чисти и напълно безвредни за околната среда.

Положителните аспекти на вашето Слънце са много и то действа като проводник за канализиране на висшите енергии, които идват към вас отвъд пределите на Слънчевата ви система. Най-важната му роля ще бъде, когато настъпи изравняване на планетите с Централното Слънце на вашата Вселена, което ви е известно като Зимното Слънцестоене на 2012 г. Това е моментът, в който се извършва квантов скок напред и вие се придвижвате към по-високите измерения. Това наистина ще е сигнал за края на вашия цикъл в дуалността и дотогава напълно ще сте се подготвили за такова извисяване. Именно това е, което очаквахте развълнувано и ще бъде върховният триумф на вашия настоящ живот.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благославям заради голямата ви решителност да издигнете Човечеството към едно по-високо ниво. Вашият успех е заслуга на страстта ви и намерението ви да върнете Любовта и Светлината обратно на всички души, за да са готови за Издигането.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.