Home > > Montague Keen - August 12, 2012

12 август 2012 г.

От тази страна на живота, всичко върви по план. Истината се разкрива и хората са по-възприемчиви към ситуацията, пред която света е изправен. Ние приемаме, че е трудно за много от вас да повярват, че има хора около вас, които ви ненавиждат и презират, защото гледат на вас като на по-низши, и че всъщност намерението им е да ви премахнат от планетата, на която принадлежите. За съжаление, всичко това е част от пъкления план. Фалшива история измислена от Кликата, сега се разкрива. Добрите хора са готови да изследват всичко, в което са вярвали, че може да бъде факт. Науката може и ще се установи истината. Технологията е на разположение във всяка страна. Време е за всички добри хора от всички националности, да се обединят, за да спасят света от престъпния елит, който иска да го превземе. Вашата красива планета ще бъде възстановена, и всичко това ще бъде свързано с премахването на Контролната Мрежа.

Това, на което станахме свидетели миналата седмица, не е само въображение. Вашите приятели от Андромеда ви показаха, че те може просто да се носят надолу към Земята от своя космически кораб. Те не са ограничени от невярна информация и контрол, които ви учат само на това, което Кликата ви позволява да направите. Ако само знаехте на колко повече сте способни, вие ще бъдете изумени. Научете се да гледате в по-голяма перспектива. Ако смятате, че можете да го направите, тогава можете да успеете

Време е да се отворят портите на затвора на ума ви, защото съзнанието е това, което се използва, за да ви контролират. Това е промиване на мозъка, и то е имало ефект до сега. Следващия път, когато се казва за нещо - "това не е разрешено", го поставете под въпрос. Попитайте ЗАЩО? Кой каза това? Имате право дадено от Бога да живеете живота си без ограниченията, наложени ви от религиите. Когато целия този фалшив контрол бъде отстранен, всички хора ще се съберат и ще заживеят в мир и хармония. Вашите вечни души избраха да бъдат на Земята по това време, за да помогнат за създаването на бъдещето и за въвеждането на Прехода. Единствената религия, която ще ви е необходима, е религията на ЛЮБОВТА, така като се практикуваше в древна Ирландия преди Ватикана да реши да я унищожи и да я замени с покварата на алчността, унищожаването и войната, подобна на която никога не е бил преживявана от вашия свят във всички хилядолетия преди инвазията на Кликата.

Нейните представители висят на косъм, като все още се надяват, че могат да запазят своя контрол. Това няма да бъде позволено да се случи. Дните им са преброени. Вие ще се завърнете към духовността. Ще се свърже с истинското си аз и скоро ще забравите този кошмар, който сте преживели. Време е да бъдете смели и да се изправите пред реалните факти, а да не вярвате на това, на което медиите казват, че са факти. Те просто прочитат сценария, поставен пред тях от тези, които ви контролират. До сега успявахме да бъде една крачка напред от тях. Ние четем мислите им и така сме готови да нарушим плановете им. Енергията на тези, които са будни и осъзнати става все по-силна всеки ден. Тя дава възможност на нас да направим много повече, за да ви защитим.

Джон (Мак) иска да знаете, че тези, който организираха неговата смърт са му направили услуга, тъй като той може да направи много повече от света на Духа, отколкото някога би могъл на Земята. Той беше заслепен от системата за контрол. Той не е осъзнавал цялата корупцията около него. Те дори са се сприятелявали с него и са искали да му помогнат, за да го заблудят за пъклените им планове. Вярвали са, че ако го накарат да се чувства задължен към тях, той никога няма да прекрачи линията. Джон, като честен човек, е правел само това, в което вярвал, че ще бъде от полза за човечеството и застъпвал познанията ни за Вселената, от която и ние сме част. Той е един надарен мъж, който е посветил живота си на тези, които се нуждаят от помощта му. Неговата работа в никакъв случай не е приключила.

Вие бяха шокирани да научите, че се обсъждат тестовете на ГМ (генно-модифицирани) култури в Англия. Това беше моята тема, както знаете. Аз силно не одобряват ГМ културите, както и щетите, които те нанасят на почвата. Ще отнеме 100 години, за да се премахне напълно отровата от почвата. Глупаво да се каже, че само някои от полетата ще бъдат използвани, тъй като птици и други диви животни, пренасят отровата, така че всички околните земи ще бъдат замърсени. Вие не притежавате земя. Трябва само да се възползвате от нея. Тя не е ваша собственост, за да я унищожавате. Всичко това е част от пъклен план, за да се създаде недостиг на храна. Глад за унищожение на масите. Това е точно техния план. Заредете се с фактите и кажете "НЕ" на него. Това трябва да е сигналът за тревога в ума си. Наистина ли им имате доверие в контрола на доставката на вашите храни? Проверете, кой контролира генно-модифицираните семена.

Вълнуващо е, мила моя, да знаете, че хората в други страни проверяват своето ДНК за ирландските връзки от древни времена, когато ирландците са следвали слънцето към Египет. Това ще създаде доказателства. Истината е там. Време е, наяве да излезнат и да разкрият, веднъж завинаги лъжите, които ви бяха наложени. Кликата никога не е сънувала, че един ден нейните планове, ще бъдат разобличени, а истината разкрита. Арийският народ ще се сплоти още веднъж. Хората ще се радват, тъй като ще посетят страната си на произход - Ирландия. Ирландското правителство трябва да се събуди. Неговите членове дължат това на ирландците навсякъде по света. За съжаление, сред тях има някои, чиято лоялност и вярност не е към Ирландия. Аз призовавам ирландските учени да изследват вашия произход. Може би вашият президент ще се позаинтересува от това, защото именно в резултат на него ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ наяве и ще освободи вашия свят. Попитайте себе си, защо ирландците обикновено се изобразяват като пияни и глупави. И защо се полагат толкова много усилия, за да се омаловажават ирландците? Светът е учен никога да не гледа към Ирландия. Онези, които са откраднали нейната история и език, гарантират, че ирландците няма да бъдат взимани на сериозно.

Наскоро банковите бандити свършиха добра работа като убедиха страната, че тя е в беда, когато беше явно, че не е. Трудът на Майкъл Царион разкрива толкова много. Неговия труд трябва да се въведе в учебната програма на всяко училище и университет, особено в Ирландия. Дали хората все още приемат това, в което са били обучавани от Ватикана, а именно, че те са безполезни безлични хора? Попитайте защо са ви учили подобно нещо?

Ирландия. . . целия свят чака, да предприемете действия. Вие сами може да освободите света от робството на корумпирана система за контрол. Време е да се придвижите в светлината на истината и да потърсите справедливост за всички. Ние обитаващи селенията на Духа, искаме да благодарим на всички онези, които слушат какво имаме да кажем и които отделят време за изследвания и да споделят с други, така че те също да могат да се пробудят и да погледнат в бъдещето.

Къщата от карти се балансира на ръба, готова да падне. После вие ще се чудите защо толкова много хора вероятно са били зомбирани толкова дълго време от тези зли умове. Те ще се върнат, там откъдето са дошли. Господ да ни избави от тях. ЛЮБОВТА ще се върне във вашия свят.

Продължавам да ти показвам, скъпа моя, че винаги ще съм на твоя страна. Твой обожаем съпруг, Монти.


Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация
Превод: Helis
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!