Home > > Specials - СаЛуСа, July 16, 2013

СаЛуСа – 16 юли 2013г.

Ние сме тук, за да ви помогнем и ако това е вашето желание, със сигурност ще сте наясно с нашата енергия на любов и радост, която ние с такова удоволствие споделяме с вас. За Любовта и Светлината няма граници и веднъж след като сте решили по кой път да тръгнете и да следвате плана си на живот, нищо не може да се изпречи на пътя им, за да бъдат изразени в пълна сила. Повечето от вас дойдохте на Земята, за да научите тези уроци по най-добрия за вас начин и сега е време наистина да разберете и да приемете всичко, което остава да се научи. Колкото по-скоро последвате вътрешното си напътствие в това отношение, толкова по-скоро ще сте свободни да чувствате и живеете радостния и щастлив живот, който всички вие планирахте, защото както казвате „най-важните неща първо”, не по-рано може да се случи това, тъй като в по-високите реалности всичко е в блаженство и щастие и вие се нуждаете да си позволите да приемете този тип живот без никакви мисли за собствено недостойнство и чувства, че сте по-малко от това, което всъщност сте – чудесните същества от Светлина създадени от Любовта на Един Създател. Така че, когато се оставите истински да приемете всичко, което се крие зад това, тогава ще се разкрие цялата красота на новата реалност.

Ние разбираме колко е важна информацията и работим много близко с нашите Земни съюзници върху тази задача, защото усещаме, че все още има съмнения, че масмедиите ви не говорят за всичко, което се случва, но моля имайте предвид, че всичко е старателно планирано и веднъж, след като всички парчета си дойдат на мястото, потокът от информация от всеки източник не ще може да бъде спрян и ще е свободен от всички лъжи, които са ви били казвани. Продължавайте да мечтаете за промени и просто се отпуснете, когато е възможно, и наблюдавайте как се случва всичко пред самите ви очи и моля помнете, че всичко, което идва в живота ви, и начинът, по който то идва, е това, което вие сте планирали за себе си, така че научете се да го приемате без никакъв страх и съмнения и вижте как животът ви е пълен с най-чистата и най-силната Любов и Светлина, течаща към вас и чрез вас навсякъде.

Наблюдавайте децата си, колко са щастливи, особено когато чувстват вашата подкрепа и разбиране, няма тревоги или съмнения, те просто изпитват живота такъв какъвто е. Ние можем да кажем, че сме като ваши по-големи братя и сестри, които идват, за да ви помогнат да намерите вътрешните деца в себе си, което беше скривано много дълго време зад всички страхове и съмнения, в резултат на сурови условия на опита в третото измерение. Сега е време да ги освободите и отново да повярвате на това вътрешно Същество, което живее във всеки един от вас, който иска да стъпи в Светлината. Вратата е отворена и всеки, чиито намерения са да се придвижи по-високо, е добре дошъл. Светлината е толкова ярка и любяща, че нищо не може да остане скрито в сянката, защото в по-високите реалности няма сенки. Така че, обичайте себе си свободни от целия мрак, който тази Светлина откри и правете това с щастие, тъй като всеки път, когато го правите, това ще ви издига все повече и повече, докато започнете да виждате само Любов и Светлина около вас. Ние сме с вас винаги и искаме да ви помогнем колкото можем, без да се намесваме в свободната ви воля. Приемете всичко такова, каквото е, и много скоро ще откриете, че то се е променило.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпращам на всички вас моята Любов и любезно ви моля да осъзнаете колко важно е вашето собствено освобождаване от старото, защото веднъж след като го направите, ще станете още по-силни, отколкото сте сега и ще сте в състояние да помогнете повече също и на другите с вашето по-голямо разбиране за всичко. Нека Светлината ви да свети ярко и не поглеждайте назад с мъка, тъга или гняв, защото вашето красиво бъдеще е тук, тъй като всички ние сме с вас.

Канализирано чрез МАДАД
Превод: Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-16072013.html


Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.