Home > > Specials - СаЛуСа, July 19, 2013

СаЛуСа – 19 юли 2013г.

Промените се материализират на вашия свят една по една и въпреки че вие може би не сте напълно наясно с тях, те не могат да бъдат спрени и след като медиите ви са в състояние да предават новините ясно без фалшификации, вие ще сте в състояние да видите, че всичко се е променило. Знаем, че искате да видите всичките промени вече извършени, но от много отдавна тъмните сили са ви подготвяли за противоположното, така че сега трябва да позволите обръщане и подобрение на обществото ви. Всеки един от вас е създател на това общество и сега, когато сте открили вътрешната си сила, трябва да я използвате мъдро. Не чакайте нищо, защото вие вече сте променени силно и сега е време да помогнете на другите да направят същото, ако искат това. Разпростирайте Любовта и Светлината си където и да отидете и не позволявайте на съмненията да забавят напредъка ви. Всички съобщения, които получавате, са тук, за да ви вдъхновяват свободно да споделяте мъдростта си и любовта си с онези, които току-що се пробуждат и търсят да научат повече. Ние очакваме с нетърпение момента, когато също ще можем свободно да се присъединим към вас и да открито да ви помогнем в начинанията ви на ново появили се Галактически Същества.

Скъпи мои, моля не забравяйте, че вие сте движещата сила за всичките промени и веднъж след като се освободите от всички стари проблеми, ще се видите по начина, по който ние ви виждаме като Същества от Светлина, които са наясно със силата си да създават своя път според желанието си, обградени само с енергията на любовта и с ясно фокусиран ум върху това, което искат от живота. Веднъж, след като изявите намерението си да мислите и действате по този начин, вашите Водачи и Ангели ще ви показват пътя и ако изберете да слушате техните напътствия, както и вашето собствено, един ден ще откриете, че сте се променили и няма повече негативност или съмнения в мислите ви.

Някои може да се обезкуражени от факта, че все още има проблеми за изчистване и след няколко дни на комфорт и блаженство, изниква друг проблем. Не се изненадвайте, защото вие сте пазили тези проблеми неразрешени в продължение на много, много години и не сте били готови да се справите с тях до сега. Приемете ги любящо и не се осъждайте по никакъв начин, тъй като за някои хора точно сега изникват най-трудните проблеми. Помнете, че след като всичко е изчистено, блаженото състояние на ума ще остане с вас и няма да може да ви бъде отнето. Поддържайте тази визия за мирен ум и си позволете да предприемете още една стъпка в пътуването ви към Дома. Винаги помнете, че ние сме с вас в това пътуване, защото ние сме Едно. Знанието за това би трябвало да ви успокоява всеки път, когато се почувствате изолирани или сами, защото ние сме само на мисъл разстояние.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние се чувстваме привилегировани да сме вашите приятели, които ви напътстват по пътя ви. Ние чувстваме любовта, която изпращате към нас и сме много щастливи, че чувствате, че тя се връща към вас. Споделяйте я с всички и я вижте как се връща към вас, вероятно в усмивката на непознат. Продължавайте да се усмихвате и се радвайте на тези времена на големи промени и знайте, че предстоят още толкова много неща.

Канализирано чрез МАДАД
Превод: Tauno

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-19072013.html

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.