Home > > Sheldan Nidle - Относно Духовната Йерархия и Галактическата Федерация., May 1, 2012

Sheldan Nidle, 1 МАЙ 2012

1 Kimi, 19 Kank'in, 8 Manik

Драцо! Ние отново сме тук! Във вашия свят продължава да цари смут. Агентите на тъмния Кабал се наблюдават отблизо, тъй като агенции от редица важни правителства се готвят да арестуват и след това да дадат под съд маса известни хора от управлението и финансите, както и повсеместно в частния сектор на техните икономики. Този процес достигна до точката, където можете скоро да очаквате началото на огромна серия от арести. Тъмните доста се постараха да потулят този процес, но не успяха. Серии от широко-обхватни задържания официално притискат много централни и частни банки, които в миналото парадираха с епитета "твърде големи, за да фалират." Тези финансови корпорации открито и многократно са нарушавали много закони, предназначени да контролират международната търговия, а най-големия нарушител е Федералният резерв на САЩ. Това частно предприятие е играло водеща роля в много прословути схеми, които се застрашавали самата основа на благополучието във вашия свят. Ето защо тази институция ще бъде премахната първа, а бързо участта й ще последват и други подобни конспираторски институции.

Тези институционални реорганизации и арести са тънкия край на клина. Те ще бъдат последвани от ново управление, благоденствие, както и серия от това, което може да наречете шокиращи съобщения. Те ще се отнасят до опрощаване на дългове, нова банкова и финансова система и радикални нови политики, които ще доведат до световен мир, всеобщо разоръжаване, както и края на разрушителното манипулиране на вашия свят. Новото управление възнамерява да реформира работата на законодателната система и целия подход към изборния процес. Освен това, въвеждане на универсален суверенитет напълно ще преобрази начина, по който правителството се отнася към своите граждани. Тези промени също ще бъдат инструмент за ускоряване на инерцията към завръщането ви към пълно осъзнаване и взаимодействие с Гая, основано на уважение. Съществата, обитаващи вътрешността на земята, наречена Агарта, желаят да започнат едно по-открито общуване с вас, след като бъдат обезпечени тези конкретни мерки. След това ще дойде време да се подготви обществеността за огромните трансформации, които разкриването на определени технологии ще донесат и всички ще бъдете запознати с вашите корени от други светове.

Разкриването е планирано като прелюдия към темата за нашата божествена мисия за контакт с вас. Смятаме, че свързването с вас ще изисква предаването на огромно количество информация по широк спектър от теми. По същество този процес ще трябва да коригира много исторически опашати лъжи и изопачени вярвания, поддържани от тъмните в продължение на много хилядолетия. Ще излязат наяве много тайни свещени общества от вашия свят, за да подпомогнат тези учения. Тези учения ще предшестват тези, които Възнесените Учители ще донесат. Тези мъже и жени на духа желаят първо да изпитате и по този начин да разберете по-добре различни духовни наставления, преди те официално да се появят във вашия свят. Вие сте много специални същества, които са били подложени на голямо изпитание в ръцете на тъмните сили и тази ужасни мъки през вековете ви превърнаха в армия от духовно храбреци! Вие, божествени воини, трябва да използвате познанията си от първа ръка, за да трансформирате бившите тъмни население в тази галактика, и да насочите този сектор от физическото проявление към Светлината!

Сред многото неща, повратния момент на разкриването отваря шлюзовете към едно напълно различно разбиране за вашата божествената същност и нейната синергична връзка с Гая. Физическата реалност съществува на безброй нива, както и Бог. Вие сте дете и на двете, а вашата взаимнозависими отношения с Майката Земя илюстрира естествената връзка между двете. Нашето наставничество ще ви разясни многото нива, в които вашата Божествена служба може да се изпълни, а това ще ви даде възможност да прокарате свой ​​собствен уникален път. Бог е наясно, че в този момент вие не разбирате напълно последствията от пълното осъзнаване. За нас е радост да предадем знания, а след това да ви позволим да решите по кой път да поемете с Гая, както и с останалата част на този успешно разработена Слънчева система. Подобно отваряне към способности за откритие произвежда един вид магия, като тази на раждането звездни нации, а докато се придвижвате към бъдещето си, ясно ще видите мъдростта на това, което казваме.

Намасте! Ние сме вашите Възнесените Учители! Ние идваме днес с още благословени новини. Наближава времето а нашите сътрудници да започнат масови арести. Предварителния етап все още е в ход и допълнително количество уличаващи доказателства излизат на светло поради постоянно разширяващата се мрежа на различни международни полицейски служби. Точно както Бог възвести, ние наблюдаваме колко бързо всеобхватна мрежа на контрол контрол се разпада. Броят на лицата, участващи в значителни злоупотреби е наистина смайващ и ние виждаме как благословена ръката на божествената справедливост помага на нашите сътрудници да съберат огромно количество доказателства. Още повече, много хора, арестувани през миналия месец предоставиха улики и назоваха имена. Има досиета на целия висш ешелон на тъмния Кабал и това скоро ще доведе до техните масови арести. Непреодолимата власт, която тъмните са имали над вас в продължение на хилядолетия бързо се изпарява, а свободата ви бързо се приближава.

Тази благословена новина е само началото. Институциите, които трябва да бъдат реформирани, включват много големи международни банки, които имат задължения. Това има за цел да ги принуди да изпаднат в несъстоятелност или да приемат новото ръководство. Това ново управление ще бъдат избрано от нашите партньори, и след това нова финансова система ще бъде готова да се прояви в световен мащаб. Нашите сътрудници също ни информираха, че прототипи и рамки на тази нова глобална икономическа политика вече са започнали да влизат в сила в някои нации. Тези нации следват определени препоръки, които могат да осигурят икономическа свобода от постоянните заплахи на тъмния Кабал. Техните успехи са доказателство, че тази нова икономическа система е здраво стъпила на земята. Нашите сътрудници са готови в точно предвидения момент да споделят този модел със света.

Прехвърлянето на управлението също се движи с бързи темпове. Различните страни, които силно желаят да се промени лицето на света се присъединиха към нас. В момента тъмния Кабал продължава да планира няколко военни авантюри, но те ​​ще бъдат спрени от нашето галактическо семейство, заедно с военните на няколко западноевропейски държави, симпатизиращи на тези движения. Дошло е време правителствата да се отърват от тези, които биха използвали своите войски неразумно. Ерата на войната свърши както и тези правителства, които насърчават тази лудост, трябва да бъдат отстранени. Вече са в сила различни споразумения за тази цел, които са в съответствие с много правоприлагащи органи и прокуратурата, които са близо до арестуването на тези, които са отговорни на първо място за това войнствено поведение. Скоро новото управление ще установи мир, просперитет и сътрудничество в световен мащаб!

Днес ние обсъдихме събитията, които скоро ще преобразуват вашия свят. Има голям напредък, събрани са доказателства, създадена е организация. Време е за действия в голям мащаб. Благословени да сме и нека тези божествено предопределени събития да се проявят! Наближава времето на вашата свобода! Знайте, мили мои, че безбройните ресурси и несекващото благоденствие на Небесата са наистина ваши! Така да бъде! Selamat Gajun! Selamat Ja!(на сириански: Бъдете единни! Радвайте се!)

Website: Planetary Activation Organization
Превод: Maya

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!