Home > > Sheldan Nidle - Относно Духовната Йерархия и Галактическата Федерация., August 7, 2012

Sheldan Nidle, 7 август 2012 г

8 Kan, 12 Pop, 9 Eb

Здравейте! Ето ни отново тук! Много неща се случват при заключителните аспекти на голямото прочистване, което трябва да събори структурата на тъмните сили. Сега сте свидетели на финалните дни на борбата за власт, която достига заключителната си развръзка. Кабалите използват тяхната способност да създават хаос, опитвайки се да се измъкнат от примката, която затягаме около тях, но техните машинации сега няма да успеят. Ние предвиждаме всичко, което може да им хрумне.

В продължение на еони войната беше предпочитаният инструмент на кабала да ви манипулира и да се измъква от неудобни ситуации, и те използват това “изпитано средство” днес в Средния Изток и в Южна Азия. Макар че е смъртоносно ефикасен, този “инструмент” няма да им помогне да се измъкнат, защото нашият контрол над събитията на земята е твърде силен, за да могат да успеят с такива евтини трикове. Не се тревожете за това, което планират кабалите. Техните опити по мотото “всичко е позволено”, при което искат "с един удар” да постигнат целите си, ще се стоварят обратно върху тях и същевременно ще проправят пътя за освобождението на този важен регион в света. Идващата трансформация в максимална степен е под егидата на божественото предначертание!

Ние наблюдаваме и се подготвяме за реализиране на нашите планове. Докато оковите, които толкова дълго ви държаха приковани към мрака, постепенно падат от вас, се ражда нова енергия, която ви носи мир, благосъстояние и глобална хармония. Тъмните сили и техните помагачи вярват, че това, което готвят като заговори, би могло да доведе до нова ситуация, която може да ги спаси от поражението. Това не само няма да успее, но и ще разкрие цялата им двуличност, с която коварно владеят вашия свят.

Този взаимосвързан комплект от управления трябва еднозначно да се разглежда като студенокръвната олигархия, каквато е в действителност. За всички вас това ще е благотворно познание, което ще ви послужи добре по време на събитията, които скоро ще доведат до тяхното арестуване и изолиране от вас. Активиран е "смъртоносен капан" с цел окончателно да се раздели приятел от враг. Жизнено важно е да се разкрие кой наистина смята да бъде част от решението и кой иска да остане част от проблема. Тези процеси ни причиняват много неприятности. Но от гледна точка на голямата обща картина са неизбежни и тяхното решение скоро ще бъде постигнато.

Нашата работа тук постоянно е насочена към първи контакт с вас и ние никога не сме се отклонявали от този курс. Целта ни е да ви придвижим към пълното съзнание и затова много наши екипи ви наблюдават и посещават всеки ден. Тъмните кабали разбират тази наша свещена мисия и съзнават, че ние приближаваме към вас все повече кораби от нашата флота. Освен това увеличихме броя на нашия персонал, който живее и работи сред вас на вашата планета. В това отношение предупредихме тъмните сили, че всяка намеса в действията на нашия персонал, който е базиран на планетата, ще има лоши последици за тях.

Някои опити от този род срещу нашите пратеници вече доведоха до “случки”, които уплашиха тези агенти. Ние постоянно се стараем нашата мисия на повърхността на планетата да напредва планомерно и тези предприети наскоро защитни мерки ни дадоха възможност да разберем как действат тези агенти. Засега тъмните сили станаха по-предпазливи и ни избягват. Междувременно ние разширяваме тази мрежа на повърхността на планетата.

Разкриването напредва. Нашите съюзници на Земята усилено се подготвят за отстраняването от властта на многото фактически правителства на Земята. Широка мрежа от безчестие обхваща вашата Земя и порочната политика, която се води всеки ден от тези мнимо "легитимирани" правителства, има крещяща нужда да бъде прекратена. Тази "легитимност" зависи от контрола над различни форми на хаос и подклаждането на социално и религиозно разделение. Тази дълга тъжна история ще бъде прекратена, когато Светлината правомерно се разпореди за съдбата на тези “легални” правителства.

Нашата роля при тези събития е да подкрепим всички акции, които ще бъдат обявени публично. Нашият наземен персонал разполага с подробна информация за това как различните региони реагират на това, което правят тъмните сили. Тъмните сили взимат мерки за да прекратят гражданското съпротивление и нашите земни съюзници предприемат усилено контрамерки. Свободата дълго време имаше висока цена във вашия свят и сега е време тези потискащи условия да бъдат отстранени и да настъпят радост, растеж и изобилие.

Намасте! Ние, възнесените Учители, идваме отново при вас! Вашият свят на преход изглежда сякаш се намира във временно затишие и на вас може да ви се струва, че нищо не се случва. Но нищо не е по-далече от истината. Навсякъде старите структури се срутват, фискални кризи следват една след друга. Както вече споменахме, ние проиграхме новата финансова система и тя стои в пълна готовност, до онази стара рушаща се “сграда”, която е готова да се срути с мощен трясък.

Фактическите правителства, назначени от този умиращ колос, съзнават, че техният край е дошъл и очакват момента да изпаднат в немилост. Новото скоро ще започне своя възход и ще донесе благосъстояние, свобода и - което за нас е много важно – разкриването. Има огромна нужда да се обърне внимание на Майката Земя и това изисква нашите семейства от Вътрешната Земя и от Космоса да се обединят с нас, за се възвести за всички нова действителност и краят на рестриктивната стара реалност.

Смъртоносната битка на тъмните кабали се очертава в мрачни сенки, които символизират свят на ограничение, на война и тирания, които определяха вашето съществуване през последните 13 хилядолетия. Тези мрачни концепции опустошиха вашия свят, отделиха ви от Вътрешната Земя и ви наложиха фикцията, че сте сами в “празно” космическо пространство. Тези измислици приключват и нов свят на божествен блясък ще замени мрака и стреса на досегашния свят.

Ние наистина сме изпълнени с радост, защото скоро ще сме в състояние да ви съобщим за големите истини и можем да започнем с това, да разкрием многото лъжи, които ви бяха поднасяни от хилядолетия. Това ще ви освободи и ще ви подготви за прехода към пълното съзнание.

Ще ви бъде разкрита удивителната връзка между Небето и Земята. На вашата Нова Земя ще усетите еуфоричното единство на целия живот... Заедно ще продължим напред, с нас като вашите любящи ментори и учители по пътя на Божественото. Ние наистина сме въодушевени, че този момент най-после ни предстои: предопределеният от Небето момент е тук! Правят се последни приготовления за свещената церемония, която ще разкрие всичко и ще доведе всеобхватната промяна за света, който единствено познавахте досега. Тази трансформация започва да се проявява. Останете центрирани и във вашата истина и бъдете готови. Не се съмнявайте във всичко това, което Създателят ще осъществи!

Днес ние продължихме с нашите послания към вас. Предстои ни всеобхватна промяна на тази реалност. С нея идва разкриването и моментът, в който ще можете да се срещнете с всички нас, които толкова предано работят за вашето връщане в пълното съзнание. Знаете ли, скъпи приятели, че безкрайните запаси и несвършващото благоденствие на Небето в действителност ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Радвайте се!)


Website: Planetary Activation Organization
Превод: Лусесита

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!