Home > > Sheldan Nidle - Относно Духовната Йерархия и Галактическата Федерация., July 31, 2012

Sheldan Nidle, 31 юли 2012 г

12 Manik, 5 Pop, 9 Ik 

Здравейте! Ето ни отново тук! Вашият трансформиращ се свят се придвижва от познатата ви тъмна действителност към нова действителност, изпълнена със Светлина, Любов и благоденствие. В последните години тъмният кабал направи всичко, което можа, за да се противопостави на тази промяна, за да може да запази контрола, който имаше толкова дълго и без съпротивление. Но това повече не е възможно.Възнесените Учители действаха глобално в съответствие с божествените указания, за да придвижат вашата реалност в Светлината и тези действия сега упражняват натиск върху кабалите и ги принуждават да разкрият някои от техните мошенически методи за правене на бизнес и така да демонстрират своя обичаен арогантен начин на действие. Тези разкрития доставят материал за тяхното окончателно правно преследване.

Някои страни, например Исландия, с техния юридически процес вече започнаха демонтажа на структурата на властта, изградена преди десетилетия от този кабал. Много други нации скоро ще последват този пример. Ние наблюдаваме това и нашите отговорници за връзката доставят камари от доказателствена документация на тези, които се занимават с разследването на кабала. Паниката в средите на тези тъмни сили се увеличава и ние очакваме в скоро време много ключови арести. Това зависи все още от някои изкуствено създадени, големи кризи или събития, които да им позволят да се измъкнат. Както казахме, ние няма да позволим това.

Сега в Средния Изток и в Южна Азия продължават множество сериозни “инциденти” и наши екипи ги наблюдават много отблизо. Но този път инцидент няма да бъде използван като начин за предотвратяване или забавяне на това, което е разпоредило Небето! На кабала няма повече да бъде позволено да използва неговата стара торба с трикове, за да се измъкне или да спаси кожата си. Ние спираме дори най-отчаяните интриги на кабала, което означава, че корумпираната стара система е към края си. Сега настъпва божественият момент тези мошеници да бъдат идентифицирани и изолирани от обществото, което дава възможност за глобални дълбоки промени. Свобода, благоденствие и радост ще определят реалността, която ще ви придружава при вашето издигане към пълното съзнание. Моментът за проявяването на тези чудесни събития е почти настъпил.

Сферите на Светлината подготвят много удивителен свят за вас. Вашето изглеждащо безкрайно пътуване през тази долина от сенки с неговото тежко бреме и мъки е към края си и нов свят на изобилието, на утехата и радостта се очертава пред вас. Заедно с небето ние ви приветстваме с добре дошли, с отворени обятия и с цялото си сърце. Време е да кажете "сбогом” на един свят, който приключва във времето, един свят, който ви държеше в отчаяние и мъка. Отсега нататък този досегашен свят не може да се разглежда вече като “всемогъщ” или “неизменен”, вместо това се оформя нов и много по-дружелюбен свят.

Оставете настрани цялата неувереност, която можете да имате за това, което предстои, също и всички съмнения за новия свят. Вие сте в първите редици и сте свидетели на раждането на една крайно удивителна нова реалност. Усетете нейната радост, която ви заобикаля, и се наслаждавайте на енергията, която иска само да ви служи за вашите истински нужди и желания. Мир, Любов, Единство и безкрайна радост са нейните белези. Във всеки ъгъл на земното кълбо това раждащо се общество ще почита и уважава всеки от вас!

Галактическите общества, като това, което вие сега започвате да създавате, се характеризират с хармония и са известни с ентусиазма на всеки техен член да служи на по-голямото цяло. Вие сте заобиколени от онези, които ви искат доброто и ви канят да добавите вашите уникални дарове към колектива, така вашият живот ще протича занапред във все по-голяма радост и удовлетворение. Преди да се върнете към пълното съзнание, искаме да изпитате голямата радост и дълбокото вътрешно щастие, които изпълват нашето ежедневие. Нашите кораби ще бъдат отворени за вас да ги посетите и там ще можете лично да усетите удовлетворението, което характеризира живота в галактическите общества.

Нашите кораби-майки излъчват усещане за дълбоко блаженство и радост, което може да ви даде представа за това, в което ще бъдете потопени в Светлинните Камери, докато се връщате към пълното съзнание. В нашите общества с ритуали и “танци на душата” празнуваме нашия живот и се наслаждаваме на ведростта, която свързва всеки отделен индивид с останалите души от общността.Бъдете благословени, скъпи сърца! Ние сме вашите Възнесени Учители! Ние идваме днес с много неща, които искаме да обсъдим. Сега завършваме редица разговори с нашите съюзници, чиято главна задача е да приключат процедурите, които досега забавяха началото на оповестяванията. Тези оповестявания ще бъдат предприети от нашите съюзници, които ще обявят новата финансова система и многото преходни правителства навсякъде по света.

Тези съобщения по медиите много бързо ще доведат навсякъде по света до разкриването на нашето съществуване и нашата доброжелателност. В тази връзка е важно да ви представим и нашите семейства от Вътрешната Земя и от космоса, защото заедно с тях подготвихме подробния сценарий, който ще доведе всички ви до пълното осъзнаване на това, което се случва около вас. Скоро всички въпроси от миналото, настоящето и бъдещето ще получат пълна прозрачност и едно от първите неща, които изискват прозрачност, са многото начини, по които можете да участвате в процеса на почистване на почвата, водите и въздуха на Земята.

Възстановяването на Земята е част от колективното движение, което дава възможност на хората от повърхността на Земята, както и на нас, да се върнем към състоянието на божествената милост, каквото е било оригиналното състояние преди около 900 000 години на Земната колония Лемурия. Когато преиначените “факти” за нашата история бъдат коригирани, можете да започнете да се наслаждавате на това, което ни е подготвило бъдещето, започвайки от връщането на тази чудесна родина към нейното заслужено място в нашите сърца. После можем да вземем голямото благоденствие, което скоро ще ни бъде дадено, и да го използваме, за да се запознаем с това кои сме в действителност: голямо единство от души, които споделят това свещено място една с друга. В миналото обществата не изпълняваха нашите обети и затова ще използваме този момент, за да приемем много по-широк обет, който ще бъде основата за нова звездна нация.
Това е свят момент. Това е божествена прелюдия към нова ера, в която ще покажем нашето свещено служене не само за тази нова звездна нация, но и за цялата физическа реалност. Този преходен период е пред края си и за вас започва време на голяма активност.

Ние, Възнесените Учители, искаме да изпълним тази кавалкада на промените по подходящ начин и затова упражняваме голям натиск върху кабала – да омекне или ще трябва за съжаление да понесе последиците от своето упорство. Ние следим отблизо горещите точки навсякъде из вашия свят, дали няма да достигнат точка на кипене, и напълно съзнаваме, че кабалът смята да продължи да подклажда тези горещи точки дотогава, докато някаква инициатива от наша страна бъде счетена за съществена. Не е много умно от страна на тъмните сили да вярват, че с тази стара хитрост биха могли да "отнесат победата". Защото в действителност за всички започна нов ден! Днес ви предадохме още едно съобщение за това, което се случва. Подготвя се нова инициатива, която ще донесе мир и Светлина в този свят. Нашата флота засилва въздействието си върху тъмните сили и този период на удължено спокойствие свърши!

Знаете ли, скъпи души, че безбройните запаси и несвършващото благоденствие на Небето в действителност ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Радвайте се!)


Website: Planetary Activation Organization
Превод: Лусесита

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!