Home > > Sheldan Nidle, July 24, 2012

Sheldan Nidle, July 24, 2012

8 Batz, 4 Vayeb, 8 Manik

Здравейте! Ето ни отново тук! Зад фасадата на вашия свят продължават да се случват много неща. Банковата система на тъмните кабали се разпада с все по-бързо темпо и много директори на банки са принудени да си подадат оставките. Интерпол и свързаните с него агенции активизират техните разследвания по скандала с LIBOR, който сега изглежда, че вече няма ясни граници, и в хода на тази операция постепенно се появява опасност от падане на много правителства в Европа и Азия. Докато тази криза нараства, нациите от BRIC (Бразилия, Русия, Индия, Китай) и техните съюзници информират кабалите, че техните опити да реактивират електронните си валути (без покритие), се блокират незабавно. Тази ситуация допълнително се влошава от липсата на наличен капитал.

Политическата ситуация в Европа, а освен това и в Северна Америка, достига точката на кипене. Трябва или да се направи нещо бързо, или сегашната икономическа структура върви към нейния сигурен колапс. Новата икономическа система, която се фаворизира от коалицията на нациите от BRIC, сега е напълно готова да бъде въведена всеки момент и съответно някои нации в Азия наложиха на редица големи западни банки заповеди за запориране на собствеността.

Това развитие допълнително се усложнява от растящата турбулентност в Средния Изток и в части на Азия, и тази увеличаваща се нестабилност е на прага да “изкипи”. В същото време продължават взаимно проникващите финансови кризи в Европа и в останалия свят и те също ще останат неразрешими без обширни реформи на банките и глобално опрощаване на дълговете. Това не е ситуация, която светът може просто да “замете под килима” и тъмният кабал разбира това. Тази група знае, че затова сега нейната власт в този свят приключва.

Сега в ход е серия от събития, които много скоро ще доведат до падането на кабала, като неговите членове първо ще бъдат изолирани, а после ще бъдат отстранени от техните позиции във властта. Това ще доведе до реализиране на кодекса NESARA в Северна Америка и, като вълните в езеро, оттам ще се разпространят вълни по цялото земно кълбо. Новата система за управление ще доведе до глобално освобождение на човечеството и до официално оповестяване на нашето съществуване. Тогава ще можем да започнем с нашите съобщения, които завинаги ще преобразят вашия мироглед и вашата действителност! нашето съществуване. о падането на кабала, като неговите членове първо ще бъдат изолирани, а после

Докато вие се приближавате към тази повратна точка, не забравяйте, че преди разкритията трябва да се случи цяла серия от събития. Нашите съюзници на Земята са напълно наясно какво се случва сега. Конструкцията на реалността, която манипулираше вашия живот и вашия свят, трябва напълно да се разруши, за да може на нейно място да се изгради новата система. Тази нова система сега се “поставя на място” чрез същите обстоятелства, които карат старата система да се разруши. И този процес се извършва с много бързо темпо.

Защото досегашната система не може повече да издържи още една екстремна криза, а такава криза вече е съвсем предстояща. Затова беше решено новата система вече да бъде тайно приготвена и да се изчака подходящият момент, за да се разкрият нейните основни съставни елементи: нови пари, нова банкова система и нова правителствена система. Намерението при това е, да се позволи старата система напълно да загуби репутацията си и да бъде призната за “умряла”, така че обществеността да е готова да приветства новата система. Нашите кораби следят всички глобални горещи точки и ще изпреварят обичайните тактики на тъмните сили, да “разрешават” проблемите с разпалване на нови войни и с тероризъм. Няма да допускаме повече това!

В този ваш свят винаги властваха условия и "обстоятелства", които надеждно водеха към “целесъобразни” войни или дори до глобални големи пожари. В днешните времена ние сме упълномощени да предотвратим това и да водим вашето земно кълбо към мир и благоденствие. Тъмните сили разпалват редица стари конфликтни зони, като се надяват отново да запалят там огън. Трябва да ги информираме, че за съжаление това отново е такъв заговор, който не се допуска!

Вашият свят се променя бързо и това, което е подготвило Небето, не може да се отмени! Нашата мисия се фокусира около вашето завръщане към пълно съзнание и тази цел е пред нас. Предстои следващата серия от разкрития, както и акции, които ще придвижат вашия свят все по-близо до вашата голяма промяна. Небето разпореди, че това сега трябва да бъде придвижено напред и всички пречки трябва да бъдат отстранени от пътя Много лица, които още не са много известни на обществеността, ще направят съобщенията за въвеждането на преходните правителства и за освобождението на човечеството от неговото продължило еони насилствено робство.

Намасте! Ние сме вашите Възнесени Учители! Благословия за всички вас, защото вие ще бъдете свободни! В ход са събития, които ще разтърсят тъмните кабали до мозъка на костите и ще включат обстоятелства, които ще съборят тези хора. Ние благославяме небето и всички онези, които са дошли на Земята да извършат многото чудеса, които са сърцевината на нашите свещени планове! Благородни метали, както се наричат тук при вас, от вечни времена се трупаха от тъмните кабали, които после ги заменяха все повече със средства за обмяна без никаква стойност и въведоха пошли методи за тяхното използване.

Това са факторите, които ще допринесат за техния крах. Големите банки и борси са блокирани в блатото на масивни дефицити, които приближават техния колапс. В същото време нашите съюзници планираха следващата фаза на техните операции за последните два месеца и са готови да пуснат в действие новата финансова система, която ще спаси ситуацията на човечеството!

По разбираеми причини засега все още не можем да разясним в детайли тези планове. Просто знайте, че обстоятелствата бързо избутват тъмните сили по целия свят към ръба на голяма катастрофа. Големите нации, извън G-5, са напълно наясно какво се случва и радостно се подготвят за колапса на големите пазари на стоки и акции.

Това необходимо "измитане с метлата” ще придвижи вашето общество от досегашното блато от грижи напред към внимателно “оркестриран” свят на мира, на благосъстоянието и на откритите перспективи, изпълнен с невероятни възможности! Всички елементи за това трябва само да се придвижат на предвидените за тях места. Така че ви молим да останете изпълнени с доверие и в радостно очакване, защото много невероятни събития ще се проявят съвсем скоро.

Използвайте това време, за да се подготвите за вашата нова действителност. За повечето хора от вашия свят тя за съжаление ще дойде като шок. Бъдете готови да започнете дискусии с близки и приятели за това, което предстои, за бъдат подготвени поне малко за объркващите информации, които скоро ще чуят. И когато събитията започнат, използвайте вашата интуиция и мъдрост, на която ви е научил животът, за да успокоите притесненията на онези, за които всичко в техния свят “ще се обърне с главата надолу”.

Представете си как се чувства човек, когато неговите най-дълбоки убеждения се окажат погрешни, и знайте, че вашето успокояващо присъствие и вашето съчувствие са много важни, за да помогнете на вашите общности да приемат една среда, която с всеки ден изглежда все по-странна. Вашата мисия е да останете спокойни сред объркването около вас. От много животи вие вече сте "тренирали" за това и сега е дошъл моментът за вас. Вие сте благословени същества, чиито способности ще окажат съществено въздействие в тези крайни времена и отвъд тях!

Днес ние ви информирахме за актуалното състояние на важни събития. От съществено значение за вас е да разберете, че това, което се случва сега, е серия от планирани събития, която води до “падането на плочките от доминото”. След това новата епоха за човечеството може да застане по чудесен начин на предвиденото за нея място. Знайте, скъпи души, че безкрайният запас и никога несвършващото благоденствие на Небето в действителност ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Радвайте се!!)

Website: Planetary Activation Organization
Превод: Лусесита
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!