Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - August 31, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - August 31, 2011


С поздрави от Федерацията

Мина доста време от последната ни комуникация, понеже бяхме много заети напоследък. Има огромно количество дейности, от наша страна, тъй като всеки се подготвя за необикновено голямо събитие. Ние продължаваме да се вълнуваме и да сме в очакване на събитията да се случат във вашия свят. Сега имаме възможност да ви дадем актуализации в това отношение.

Последните събития в Америка са без съмнение за тези, които се чудят това, което са подозирали. Ние разкрихме употреба на кемтрейлс и други способи да се вземе това, което първоначално е било природно явление, ураган, да се разшири и да се отклони пътят му. Ние предприехме собствени стъпки да смекчим свирепостта на това събитие, но признаваме и вашите усилия, които бяха доста ефективни, в намаляването на въздействието му чрез силата на вашите мисли. Доколкото имаше големи разрушения, основната част от тях бяха част от естествения свят и необходими за трансформацията на Гея (Земята).

Ние имаме големи „дебати”относно какво точно трябва и не трябва да ви бъде разкривано чрез нашите дискусии. Ние признавме вашето желание да не ви бъдат казвани определени дати, свързани с Разкриването, понеже това има за цел повече да събуди, отколкото да засили човешкия дух, особено след като ние не можем да бъдем абсолютно сигурни за себе си какви ще бъдат резултатите от тези събития. Нашите дискусии също засегнаха дали да предскажем направените от чавека и природните събития, които се появяват по вашия свят. За сега сме решили да не разгласяваме тези събития преди тяхната поява, докато те по някакъв начин не се пригодят за обяснение, необходимо за вас.

Вие без съмнение сте забелязали значително повишаване на появите на нашите кораби в небето ви по всички краища на света понякога в много голям брой наистита. Това ще продължи и ще се увеличи още повече по сила и честота. Ние приспособяваме колкото може повече хора относно нашето съществуване, за да ги подготвим за неизбежното. Ключова фракция на нелоялните елементи от Илюминатите е „видяла Светлината” напоследък и е направила тайна сделка с онези, които вече посредничат за промяната на силата, която е в ход в много от техните елементарни функции. Това ще помогне за изглаждането на пътя към Разкриването.

Бъдете готови за неизбежното. Фокусирайте се върху настоящата задача, тъй като въпросите ви се разкриват. Едва доловимото Разкриване, дискутирано преди, сега ще си проправи път към много по-очевидна и мощна форма на Разкриване, която предстои.Бъдете мили един към друг в тези времена на изпитания.

Останете с мир


Превод: Tauno
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.