Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - March 25, 2012

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
March 25, 2012


Поздрави от Федерацията,

Нека да започнем с думите, че вашият свят скоро ще бъде подложен на промените, които ще го приведат в съответствие с процеса на Издигането. Гая изпрати посланието си на Създателя, че е готова. Тя и всички ние с вълнение очакваме отговора. Това не е малък въпрос. Отговорът от Създателя би могъл да е „зелена светлина”, която ни позволява да се придвижим напред с разкриването. Следователно, сърцата ни са обърнати към Създателя в този момент, когато ние очакваме дума за това как и кога да продължим.

Това послание от Гая е нейната увереност, че е готова за следващата стъпка и е решена да продължи. Това също е нейната „преценка”, че всички живи същества, които се хранят от нея са достатъчно подготвени за следващата фаза. Тази преценка е много важна, защото без нея Създателят не би разгледал такава позиция като приложима. Следователно, ние колективно се придвижихме в много важна фаза от процеса и в такава, която ни носи безкрайни вълнения от перспективите пред нас.

Налице е отвръщане на много хора, които виждат този процес да се проточва и използват това като доказателство, че никога не е било планирано това да е на първо място. Това ще се промени при отговора на Създателя и ние с основание сме развълнувани да вярваме, че времето настъпи. Призивът излезе от Федерацията до всички системи в космоса и още по-голям брой посетители сега се насочват по този път, за да наблюдават следващата фаза в дейностите. В това отношение, вие можете да очаквате, че ще се появи друга „Норвежка спирала”, тъй като повече същества от измеренията пристигат през следващите няколко седмици.

Много вълнуващи неща сега се планират за дни и седмици напред. Тъй като промените в световните правителства и медии продължават, с акцент върху финансовите ви институции, вие ще видите повече и повече желание открито да се дискутира какво е сторено от големите финансови организации, пренебрегнали правата ви. Ще чуете изказвания, тъй като политици и медийни личности започват открито да говорят за Илюминатите и ролята им във вашия свят и какво трябва да се направи, за да се върне света на народите ви.

Ново „откритие „на път да се разкрие на масите, свързано с най-дълбоката подземна пещера, открита досега, е изтичане на информация за една от вратите към свят, съдържащ същества, които вие сте нарекли Агартиани. Това ще постави сцената, ако е необходимо, за бъдещи разкрития за тези същества и за ролята им тук.

Имайте предвид, че тъй като тези въпроси се развиват, те са направени така в специален ред по специална причина, която е свързана с много по-величествен план, който не можем сега да ви разкрием. Но когато тези парчета си дойдат на местата, те ще заработят сами. И когато пада доминото, те ще падат бързо и без никакво съмнение от ваша страна. Няма да има никаква неясна работа по това време.

Успокойте ума си, така че ние да можем да ви говорим. Отворете сърцата си, за да можете да се чувате взаимно. Останете в момента и бъдете смели в призванието си. Ние сме с вас и ние сме вас.

Останете с мир.


Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!