Home > > Adele Arini - Empatikere, det er tid til at elske jeres gaver - 23. oktober 2019

Adeles Højere Selv - Empatikere, det er tid til at elske jeres gaver (Empaths, It’s Time to Love Your Gifts) via Adele Arini - 23. oktober 2019Hej elskede venner

I dagens budskab vil jeg endnu engang kanalisere mit Højere Selv for at få Hans hjælp til, hvordan man får et godt liv som empatiker. Selvom jeg er kommet langt i forståelse, håndtering og respekt af min sensitivitet, har der været tidspunkter i den senere tid, hvor jeg virkelig følte, at det at være empatisk var en stor byrde (i stedet for den gave, det var meningen, det skulle være). Alt i alt udgjorde følelsen af at være virkelig lykkelig over at have og bruge disse empatiske gaver kun omkring 40% af min tid. Resten af tiden har jeg haft travlt med at bruge så meget energi og anstrengelser på at forsøge at 'forsvare' mig selv over for verden eller folk omkring mig.

Det er tid til at ændre på det for mig og for alle jer her, der er stærkt sensitive over for energi og vibrationer. Sikkert er det, at der er:

a) nemmere, idiotsikre måder af håndtere vores gave/sensitivitet effektivt på, og

b) ægte fordele ved at have denne gave.

For vi er alle kraftfulde skabere i vores egen ret, og derfor er der dybt inde denne ihærdige indre stemme, som bliver ved med at fortælle mig, at der aldrig er behov for at 'lide' under vores gave. Siden Gud elsker os så meget, ønsker Han med garanti også, at vi trives på enhver måde og er glade. Nøglen her er at finde ud af, hvordan det gøres især nu, hvor vi befinder os lige midt i den største transformerende tid, som Jorden nogen sinde har befundet sig i.

Så her kommer min daglige positive bekræftelse, som kan hjælpe jer også:

Tak, elskede Højere Selv, for at hjælpe mig til dybt at erkende, at min sensitivitet er en velsignelse og en meget dyrebar gave. Jeg er nu i stand til at: håndtere min sensitivitet effektivt og trives i brugen af denne gave for at hjælpe de mange mennesker, som kommer min vej forbi. Det er gjort, det er gjort, det er gjort. Og sådan er det.

(Thank you, beloved Higher Self, for helping me to deeply realise that my sensitivity is a blessing and a very precious gift. I am now able to: manage my sensitivity effectively and, thrive by utilising these gifts to assist the many people who are sent my way. It is done, it is done, it is done. And so it is.)

Og selvom jeg i den senere tid har følt, at jeg har delt for mange informationer om mig selv, min livshistorie, mine kampe/succeser med alle her, der har fulgt mine kanaliserede budskaber i et godt stykke tid, så forstå venligst, at det altid er gjort med de reneste intentioner. Jeg håber virkelig, at deling af de ting, jeg personligt har lært/oplevet i mit liv, kan hjælpe jer alle her yderligere med at forstå jer selv, jeres liv eller jeres udfordringer bedre - med det hellige mål at styrke jer til at komme videre med større glæde, tilfredsstillelse og formål. I er trods alt medrejsende på Mestrings- og Opstigningsvejen sammen med mig.

Som energetiske væsner, dvs. som fysiske inkarnationer af Gud, kan vi alle have adgang til nogle eller alle energetiske informationer, der udsendes/projiceres af menneskene og verden omkring os. Nogle mennesker (fx. synske, empatikere eller sensitive) blev født med fuld eller stor adgang til disse energetiske informationer, mens andre måske går gennem livet med begrænset eller delvis adgang. Og der er også dem, der har valgt at 'lukke af for' al adgang og at lukke dørene for de fleste/alle energetiske informationer på grund af enten: deres bevidste/underbevidste frie viljes valg eller ikke-healede tidligere livs traumer, som disse personer stadig kan bære rundt på i deres bevidsthed.

I kan bruge nedenstående spørgsmål til at vurdere jeres egen sensitivitet. Det eneste, I behøver at gøre, er at give jer selv et ærligt ja eller nej på spørgsmålene.

1) Kan du nemt mærke folks følelser?

2) Kan du, når du går ind i et rum, en forretning, et hus, en bygning, en ny by, mærke energierne det pågældende sted? Ved du ofte intuitivt, om det er et sted, hvor du skulle tilbringe meget tid eller om du skal forlade stedet så hurtigt som muligt?

3) Kan du nemt spotte sandhederne og løgnene - i nyhederne, verden eller folkene omkring dig?

4) Kan du ofte mærke eksistensen af skjulte hemmeligheder eller uafdækkede informationer, som kan være nøglen til løsning af nogens dilemma?

5) Undgår du ofte overfyldte steder? Måske foretrækker du at gå i supermarkedet/indkøbscentret, når der ikke er mange kunder i forretningerne?

6) Oftere end ikke foretrækker du at nyde dit eget selskab snarere end at bruge meget tid med familie/venner/kolleger/fremmede?

7) Har du bemærket, at folk undertiden/ofte føler sig ilde til mode omkring dig? Det kommer sædvanligvis af, at de føler sig usikre over at være så transparente eller sårbare over for dig - som en åben bog, som nemt kan læses.

8) Sker det, at du rutinemæssigt afbryder folk, selv om det ikke er meningen fra din side? Hvis ja, så vid, at det ikke sker for at være uhøflig, men snarere fordi du konstant modtager så mange informationer, ideer, tanker, som kan hjælpe personen/folkene, du taler med, og derfor bekymrer du dig over, at du måske glemmer den ene vigtige tanke/information. Derfor har du en tendens til at udtrykke det i samtalen så hurtigt som muligt.

9) Føler du dig og handler ofte som et spejl for personen/folkene omkring dig? For eksempel hvis nogen behandler dig venligt/uvenligt, følte du i det øjeblik denne persons følelser (som om de var dine), og instinktivt projicerer du ofte den positivitet/negativitet tilbage til dem. Alternativt, hvis du er blevet en stærk empatiker, bruger du måske allerede i stedet din rolle som et følelsesmæssigt spejl for Højere formål - som en guide for at afspejle over for folkene, at du hjælper med det, der vil hjælpe dem bedst på deres rejse (dvs. proaktivt, snarere end reaktivt, med kærlighed som din underliggende grund til din valgte handling).

10) Er du god til at bedømme mennesker? Har du en tendens til øjeblikkeligt at vide, om du kan lide en eller ikke, eller om du kan stole på dem eller ej?

11) Synes du, det er nemmere at: slappe af, koncentrere dig eller at arbejde på tidspunkter, hvor der ikke er travlt? fx. om natten, når folk/verden omkring dig sover/er stille.

12) Afslutter du nemt folks sætninger? Eller ved, hvad de skulle til at sige, endda før de har sagt det/sagt det færdigt?

13) Er du i stand til nemt at vide, hvad andre folk tænker, især de 'høje' udsendelser, som folkene omkring dig måtte tænke, når de er vrede eller ude af den?

14) Føler du dig ofte drænet eller udmattet ved dagens slutning, selv om du egentlig ikke har lavet noget fysisk, mentalt eller emotionelt udmattende?

15) Ønsker du (oftere end ikke) at: behage folkene omkring dig; gøre dem glade; eller spille rollen som fredsmægler i din familie/omgangskreds? Det er et iboende karakteristikum hos alle empatikere - du ønsker virkelig, at menneskene omkring dig er glade og fredsommelige. For når de er det, vil du også være glad og fredsommelig selv. Nøglen at huske her er, at vi aldrig er ansvarlig for disse menneskers emotionelle tilstand.

At være fredsommelig og glad er et personligt valg - det kan være så nemt eller så svært som den enkelte beslutter sig for, at det skal være på enhver given dag. Det er ikke empatikerens opgave at 'fixe' verden/disse mennesker ved at absorbere en masse af deres negativitet/ulykkelighed. Faktisk umyndiggør vi dem eller gør dem en bjørnetjeneste ved at tro, at det er sådan eller ofte ved at gøre det. Hvis vi skulle 'rydde op' i mange af de "uønskede" energier skabt og udstrålet af menneskene omkring os, hvornår vil de nogensinde lære, at deres daglige sindstilstand betyder noget? Vores tanker og følelser skaber altid de virkeligheder, vi oplever, for de er to af vores kraftfuldeste redskaber til Skabelse.

16) Afbryder du ofte brat møder/samtaler? For at få folk til at se ting i et andet lys eller for at ændre situationens/samtalens energi, for at skabe forandring & healing og højne vibrationerne hos alle, der deltager i disse møder.

17) Ved du umiddelbart, om en genstand har gode eller dårlige vibes? Eller når du møder en person, kan du (ud fra navnet) sige, om denne person er en, som du med glæde ville møde eller undgå?

18) Undgår du ofte: at se TV (eller action/voldsomme film), at lytte til radioen eller at lytte til sange med lavt vibrerende tekster? Idet du i stedet foretrækker at være i fredelige og stille omgivelser eller kun at lytte til: beroligende instrumentalmusik/højt vibrerende sange, som er lavet for at højne folks humør/sindstilstand?

19) Føler du dig fysisk syg, når du konstant bombarderes med høj larm fra menneskene/omgivelserne omkring dig? Med andre ord, bliver du nemt stresset af larm og får det dig undertiden til at 'lange ud' efter de ansvarlige?

20) Når du er udenfor, kan du så nemt fornemme tankerne og/eller følelserne hos dyrene/dyrelivet omkring dig? Har du ofte været det rigtige sted på det rigtige tidspunkt for at redde omstrejfende/sårede dyr (hvis ja, har du muligvis fornemmet deres emotionelle/fysiske lidelser) eller ved du ofte, hvad dine elskede kæledyr måske tænker eller føler?

21) Føler du ofte, at du ikke kan le ad en joke, selv når alle andre ler eller selv hvis personen selv begynder at forklare, at 'det kun var en joke og der er ingen grund til at tage det så alvorligt'? Det skyldes, at du instinktivt kendte den virkelige grund til, hvorfor vedkommende havde sagt en joke/selvudslettende kommentarer. Derfor vidste du muligvis, at ved at grine af disse jokes ville du faktisk ende med at såre hendes følelser eller at du ville støtte hende yderligere i hendes lavt vibrerende vaner/programmering/trossystem om hende selv eller om noget i hendes liv.

22) Er det nogen dage virkelig en udfordring for dig at komme ud af sengen? Du føler dig fysisk dårlig, 'tung' eller drænet uden nogen grund? Det skyldes højst sandsynligt hele planetens kollektive energier den dag. Hvad end der sker, må vi lære, i stedet for at bukke under for disse lave vibrationer, hvordan vi effektivt hjælper med at forvandle meget af verdens negativitet til Højere Lys - fx. ved at bruge den Violette Flammes rensende kræfter. For når hele planeten har det bedre, vil empatikere til gengæld også føle sig meget gladere, roligere og fredelig. Med andre ord så lad os ofte være proaktive snarere end reaktive ved regelmæssigt at forvandle meget af den tunghed, der kommer fra vores omgivelser.

23) Er det en udfordring for dig at fastholde en sund kropsvægt? Når du ikke har det godt, forsøger du så ofte at få det bedre ved at spise/drikke for det meste usunde ting for at give dig selv et 'hurtigt fix'? Vores maveregion er, hvor alle negative følelser lagres.

Hvis du har gået rundt og automatisk har absorberet andre folks smerter og/eller begravet din egen smerte (i stedet for at rense dig selv hver dag og frigive dem), vil al denne negativitet for det meste lagre sig i din maveregion. Det er tid til at begynde at rense din nedre del af kroppen med den Violette Flamme hver nat, lige inden du går i seng. Påkald din JEG ER tilstedeværelse & Saint Germain, så de kan hjælpe dig med at udvikle denne positive vane.

Og jo mere sensitiv du er, jo vigtigere er det for dig kun at indtage de sundeste eller højest vibrerende fødevarer/drikke af økologisk kvalitet, når som helst det er muligt. De fødevarer/drikke, som ikke indeholder giftige pesticider eller energetisk smerte/lidelse, der kommer fra slagtede/mishandlede dyr. I sandhed afhænger dit helbred og overordnede velbefindende som empatiker af den type næring, du nærer din fysiske krop med dagligt.

24) Føler du, at du det meste af dit liv har gået rundt på æggeskaller? Været bange eller ængstelig for at udtrykke din sandhed; ved altid at have været så forsigtig med, hvad du siger og gør - for du forstod virkelig, at hvis mennesker omkring dig ikke kunne lide (eller følte sig såret over) noget, du sagde/gjorde, ville du øjeblikkeligt lide under eftervirkningerne (ved øjeblikkeligt at kunne fornemme deres tanker/følelser - som om de var dine - som reaktion på din sandhed).

Denne følelse er beslægtet med at være ramt af den samme boomerang, som du selv har kastet mod en anden. Hvis alle i verden havde den samme høje sensitivitet over for energier, ville vores planet være et meget kærligt, gladere og fredeligt sted at være end hvad den er lige nu. Da alle så selv vil opleve den ultimative virkelighed, at ALLE er En og at vi altid er personligt ansvarlige/holdes ansvarlig for at balancere den karma, der er skabt gennem vores discordante eller uharmoniske tanker, ord, følelser og handlinger over for Alt i eksistens.

Med andre ord er empatikere allerede naturligt bevidste om, hvordan Loven om Cirklen/Karma virker, og derfor går de ofte gennem livet og er meget forsigtige med, hvilken effekt deres ord/handlinger har på: andre eller verden omkring dem.Hvis du har svaret 'Ja' til alle 24 spørgsmål, er din sensitivitet over for energi allerede meget høj. Du er måske endda en Heyoka empatiker - en kraftfuld empatiker, hvis livsmission/formål er at tilvejebringe permanent, positiv transformation i mange folks liv, herunder sit eget liv. Til de af jer her, der føler sig klar til og er interesseret i at hæve jeres energetiske sensitivitet til højere niveauer, fortsæt bare læsningen. Senere vil jeg også tage fat på spørgsmålet om, 'hvordan man hæver sit sensitivitetsniveau' i dette budskab.

Som nævnt i det tidligere budskab 'JEG ER tilstedeværelsen i jeres indre', er det tid for os til at kende os selv meget bedre end nogensinde før, fx. med hensyn til hvorfor vi er, som vi er. Jeg vil endnu engang skrive dette kanaliserede budskab i et Q og A format, da jeg har mange ubesvarede spørgsmål, som har ligget begravet i så mange år.

Nu er det tid for os til at få større klarhed over, hvordan vi kan blomstre i vores liv som empatikere. Så uden videre, lad os begynde!

Sender jer alle masser af kærlighed, lys og taknemmelighed. Namaste.

=======================================================================

Adele:

'Elskede JEG ER, dette er en samtale, jeg længe har længtes efter at have med dig. Jeg har så mange spørgsmål at stille dig, at det tog mig lidt tid at beslutte, hvor det er bedst at starte. Lad mig først begynde med at spørge dig, hvad jeg kan forestille mig, at de fleste empatikere gerne vil vide. Kommer der nogensinde en dag i fremtiden, hvor vi vil føle os 'normale' igen? At vide og føle så meget om så mange ting kan være en afskrækkende ting i forhold til at have eller bevare glade relationer med menneskene omkring os. Har du noget imod at forklare, hvorfor det at være sensitiv er en gave eller velsignelse, snarere end det modsatte?'

Højere Selv:

'Kæreste Adele, Vi føler os begejstrede og glade over, at du endelig er klar til permanent at slippe og heale et aspekt af din bevidsthed, som selv nu længes efter at være fri af det meget anstrengende pres, som det at være en empatiker har øvet på dine fysiske, mentale og emotionelle legemer. Der er en del af dig, som har længtes efter at være fri af alle byrder, der kommer af denne gave, og dog ved du samtidig intuitivt, at din iboende sensitivitet er adgangen til: Mig, det indre Gude-Selv.

Med andre ord, elskede empatikere, er tiden kommet for jer alle, hvor I skal lære at sætte pris på og være taknemmelig for jeres evne til at: sanse energier og føle verden/folkene omkring jer så intenst. Efterhånden som I bliver yderligere spirituelt vågne, vil flere af jeres Højere Selvs evner blive returneret til jer - for at blive brugt for alles højere bedste.

Til de af jer her, som har læst og forhåbningsfuldt er begyndt at praktisere det, som er indeholdt i Sanandas tidligere budskab med titlen 'Hvordan I skaber mirakler - del 1', husker måske, at den anden regel om, hvordan man skabet et liv fyldt med mange 5D-niveau mirakler, er: at være og at handle i komplet Samhørighed og Enhed med ALT i eksistens.

Det betyder, elskede empatikere, at jeres stærke sensitivitet allerede gør jer til en naturlig ekspert i: Samhørighed & Enhed. For at I en skønne dag med succes kan skabe 5D mirakler, behøver I ganske enkelt blot at fokusere jeres bestræbelser & opmærksomhed på mestring af de andre 6 regler, som Sananda har delt med jer tidligere.

Jeres evner til at: modtage, tyde, fortolke, analysere og føle de subtile energetiske bevægelser og informationer, der kommer fra verden/folkene omkring jer; fra både fysiske og ikke-fysiske genstande/væsner (fx. sansning af energetisk 'forstyrrelse' i luften forårsaget af bevægelsen af et enkelt blad, der falder eller sansning af en engels tilstedeværelse omkring jer), har faktisk betydet, at I har 'fået foden indenfor' eller en afgjort fordel for jeres mål om endelig at mestre Kildens Energi.

Elskede, hvordan kan I nogensinde fuldt ud blive en Mester af Elektronisk Lyssubstans - som kommer fra Kildens hjerte; designet til at adlyde menneskets vilje - hvis I ikke nemt eller efter behag kan se, sanse, styre, håndtere, forme, kommandere eller bevæge disse Elektroniske Lysenergier?

Sananda som Yeshua ben Yosef var i stand til at skabe mange 5D Mesterniveau mirakler i hans gerninger. Ved en lejlighed var Han i stand til at kommandere stormen til at lægge sig på grund af Hans Samhørighed med alle Elementer. I det øjeblik, hvor han udstedte kommandoen til vejret om at ændre sig til hans fordel, handlede han med andre ord fuldstændig som Et med energierne i: Vand, Luft, Æter, Ild og Jord.

Han 'overtog ledelsen' af elektronerne i disse elementer (som udgjorde stormen) og styrede/håndterede/formede dem så til at adlyde Hans Guddommelige Vilje. Yeshua handlede i det øjeblik som Mester af Elementerne, da Han kommanderede al elemental aktivitet (som skabte stormen) til at stoppe.Triquetra - et symbol på evig spirituel enhed

At blive Et med Elektronerne i ALT-Der-Er i eksistens er det samme som faktisk at være disse elektroner i enhver betydning af ordet. Man kan kun skabe og manifestere noget, som er blevet en fuldstændig del af ens Opnåede Tro & Bevidsthed.

Hvis Yeshua i det øjeblik var i tvivl om, at Han og Elementerne var Et; hvis Han ikke fuldt ud forstod, at de var gjort af det samme 'stof' (den samme Elektroniske Lysenergi, som er Kilden), ville Han ikke have været i stand til at kommandere stormen til at lægge sig. Yeshua forstod uden skyggen af tvivl, at Elementerne, der udgjorde stormen, var de selvsamme Elementer, som udgjorde hans fysiske, mentale, emotionelle & æteriske legemer. Han var faktisk personifikationen og den fysiske legemliggørelse af disse Elementer.

Og derfor er Empirisk Enhed med alt synligt og usynligt, fx. enhver person, dyr, Moder Jord, træ, klippe osv. en nøgleforudsætning, før I med succes kan stige op til spirituel udviklings højere niveauer.

Elskede, er I nu blevet mere overbeviste om, at jeres sensitivitet sandelig er en gave og en superkraft? Empatikere, I har gået rundt på planeten i en evig tilstand af Samhørighed og Enhed med ALT-Der-Er. I har lært af mange situationer i det virkelig liv, at der ingen Adskillelse er mellem jer og en anden person, dyr, træ osv. I har ofte oplevet på første hånd, hvad en anden person følte, når han/hun blev udsat for en lavere vibrerende tanke, ord, følelse eller handling, der kom fra jer.

Disse oplevelser vil en dag hjælpe jer med at blive kraftfulde Skabere, som også altid overholder de Guddommelige Kosmiske Love om: Harmoni, Kærlighed, Tilgivelse, Medfølelse og Karma.

At være en 5D Mesterniveau Skaber er at leve hvert minut i perfekt overensstemmelse med og overholdelse af ALLE Guds Hellige Love.

Du spurgte, Adele, om den dag nogensinde ville komme, hvor du ville føle dig 'normal' igen. Vi forstod virkelig, hvad du mente med dette spørgsmål, og det følgende er Vores svar.

Det er lige nu tid til at beslutte, at alle jer med jeres fantastiske gave med sensitivitet er det 'nye' normale. Hellere end at fortsætte med at gå rundt med denne mindre offer-mentalitet => tro, at I aldrig kan blive normale, ej heller have gode relationer med normale venner - det er afgørende for jer straks at udskifte jeres perspektiv. Det må ske nu, for alle jer her har en vigtig rolle at spille for at hjælpe med at skabe Himlen-på-Jorden, som I har længtes inderligt efter. I har alle kraften til at tiltrække lige så sensitive mennesker i jeres liv eller gode og tilfredsstillende forhold til dem, som respekterer og ærer jeres sensitivitet (selv hvis de ikke helt forstår det endnu, fordi de ikke har haft første hånds oplevelser).

I øjeblikket tilhører en sensitiv/empatiker måske en minoritetsgruppe på denne planet. Snart, kære, vil alle, efterhånden som flere og flere mennesker vågner spirituelt i de kommende år, blive ekstremt sensitive over for energier. I vil alle blive kraftfulde empatikere, som er i stand til virkelig at legemliggøre Medfølelse, Kærlighed, Enhed/Samhørighed med verden omkring jer. Hele den opstigende menneskehed vil en dag være i stand til: empirisk at forstå, hvad det virkelig betyder at være et med alle levende væsner på denne planet.

Og når den dag kommer, vil det være tid til at glædes, kære, for den permanente, evige Fred, som mange af jer har bedt for, vil være her til evig glæde for jer.

Når alle medlemmer af det opstigende menneskelige kollektive bliver stærkt sensitive over for energier, vil der ikke længere være forbrydelser. Alle voldshandlinger, grusomhed, ligegyldighed, uretfærdighed mod ALT og ALLE i eksistens vil ophøre, da I alle til den tid virkelig vil have lært at skade en anden, er at skade jer selv. I vil uden skyggen af tvivl forstå, at Guds Guddommelige Love altid er operationelle med perfekt, matematisk nøjagtighed. Hvad end I har tænkt, sagt, følt og gjort eller når end I direkte/indirekte tog del i en kærlig/ikke-kærlig aktivitet, vil det altid vende tilbage til udgangspunktet, så I selv kan opleve det samme.

Egne erfaringer er den eneste og den største lærer af alle.

Elskede empatikere, når I fortsætter med at opføre jer eller handle, som om jeres sensitivitet er perfekt normal, åbner I faktisk energetisk op for vejen for, at flere og flere mennesker på denne planet kan blive lige så sensitive, som I er. Jeres evner vil tænde en gnist i mange folks hjerter, så de vil begynde at tro mere på sig selv eller tro på Storheden af, hvem de virkelig er.For eksempel har Vi bemærket, at du, Adele, handlede, som om din evne til at kommunikere med dyrene og træerne er fuldstændig normalt - mens du var blandt venner og familie. Da du først begyndte at vise dette åbent, tvivlede de voksne måske meget på dig, men igen og igen har du vist at være nøjagtig. Selvom der altid vil være dem omkring dig, som vil være hurtige til at benægte eller direkte afvise noget som helst 'overnaturligt', selv når de ser rigeligt med beviser.

Den yngre generation vil imidlertid være mere modtagelig over for din 'magi'. Disse børn (på grund af deres unge alder husker de instinktivt mere om deres forbindelse med Kilden) vil blive stærkt påvirket af din nye, 'normale' adfærd med at tale til dyr/træer og være meget interesseret i at lære, hvordan de også kan glæde sig over og elske deres spirituelle gaver.

Du vil være i stand til at lære og være en rollemodel for disse børn, at deres sensitivitet er en naturlig, iboende gave fra deres Gude-Selv, som bør trænes ofte. Det er afgjort ikke noget, de bør skamme sig over, ej heller er det noget, som aldrig bør demonstreres offentligt af frygt for at blive latterliggjort eller for ikke at blive accepteret/ikke at passe ind. Det er specielt vigtigt for mange folk, der læser dette, at vide det, for mange af jer her er allerede/vil snart blive begavet med den ære at opfostre stærkt sensitive indigo-, krystal-, eller stjernebørn.

I skaber den Nye Jord, ikke ved at prædike, presse eller prøve hårdt på at omvende andre til at antage jeres spirituelle tro.

I skaber den Nye Jord ved: permanent at give slip på jeres egne begrænsende 3D perspektiver om hvad som helst i livet, som ikke længere tjener jer og så bagefter ved at stå stærkt med jeres nyfundne 5D tro om alt, hvad I har lært indtil videre på jeres Opstigningsrejse.

I behøver end ikke at sige et eneste ord til nogen. Jeres energier; selve jeres DNA vil automatisk, hvert øjeblik, gøre arbejdet med at ændre folkene/verden omkring jer. Niveauet af jeres opnåede højere tro om: Gud, Samhørighed, Kærlighed, Medfølelse, Frihed, Overflod-til-Alle sendes altid ud i verden og vil til stadighed påvirke mange, hvor som helst I går. At udløse en interesse i inkarnerede sjæle til at: vide, lære & forstå mere og til sidst at blive legemliggørelsen af deres Almægtige, Alvidende, Allestedsnærværende Gude-Selv.

Det er måden, hvorpå I med succes kan skabe positive forandringer for en hel planet. Dominoeffekten af jeres opnåede højere bevidsthed vil (med tiden) skabe en ny verden - en, som er baseret på Kærlighed, Fred og Enhed.'

Adele:

'Tak, elskede, for hele den værdifulde forklaring. Her kommer million dollar spørgsmålene. Hvordan kan vi effektivt håndtere vores sensitivitet og nyde et givende, gladere liv som empatiker? Jeg stiller dette spørgsmål, fordi næsten hver gang jeg troede, at jeg mestrede min sensitivitet, skete der noget i mit liv, der viste mig noget andet.

Nylige eksempler fra det virkelige liv kan være:

1) Et møde med en hjemløs mand, som kvalte en vild due ved højlys dag - til fuldt skue for mange forbipasserende, som ikke gjorde noget for at stoppe ham. Jeg følte nødsignalerne fra fuglen, der led, på flere meters afstand, og da jeg nåede frem til manden, var det for sent; fuglen var allerede død. I har selv set de eftervirkninger, denne emotionelle oplevelse gav mig.

2) Et møde med en lille genstand, som havde virkelig giftige energier - som fik mig til at føle mig fysisk syg i et kort stykke tid.

Er der en måde, hvorpå vi kan forblive stærkt sensitive og dog være fuldstændig upåvirkede af de potentielle bivirkninger ved at vide og føle for meget?'

Højere Selv:

'Elskede Adele, dette andet sæt af spørgsmål er hele formålet med dagens budskab. Vi står altid klar til at hjælpe jer alle, Vores sensitive, så I kan fungere 'normalt' på en planet, hvor mange af dets indbyggere fuldstændig har glemt det at skade andre, er at skade sig selv effektivt. Fuldstændig overholdelse af alle inkarnerede sjæle på Jorden af Loven om En eller snarere Loven om at leve-som-en vil snart blive en manifesteret, fysisk virkelighed på den højere dimensionelle 5D Jord.

Men før denne ideelle virkelighed kommer, er målet her i dag at hjælpe jer alle, elskede Lysarbejdere - ved at dele mange nødvendige informationer om, hvordan man har et glad, givende liv som sensitiv/empatiker.

Her kommer vores 10 tips/retningslinier for, hvordan I effektivt håndterer jeres sensitivitet:

1) I må opbygge en vane med at passe virkelig godt på jeres fysiske, emotionelle og mentale legemer. Når som helst I føler jer syge, udmattede, ikke får nok søvn eller går igennem udfordrende situationer (fx. brud i forhold, syge kære, økonomiske problemer osv.), vil jeres sensitivitets tolerancetærskel blive mindre, indtil den til sidst falder helt i bund - til nultolerance niveau.

Når som helst I 'løber tør', vil jeres sensitivitet blive en stressende faktor/en tung byrde snarere end den gave, det altid var meningen, den skulle være.

I kender allerede de grundlæggende måder at passe på jeres lavere legemer på med masser af TLC - Tender Loving Care (blid kærlig pleje):

* Det fysiske legeme => Få nok søvn hver dag. Spis & drik kun højt vibrerende næring. Motionér regelmæssigt - at bevæge jeres krop ofte, gør det sværere for negativitet/lavere vibrerende energier at knytte sig til jer. Få massage eller tag jer en svømmetur osv.

* Det emotionelle legeme => Udsæt ikke jeres emotionelle legeme for noget, der kan få jer til at føle jer dårlig. Fx. omgiv jer for det meste med glade mennesker; se ikke sørgelige/deprimerende/voldelige film eller tv-udsendelser; og gør ikke noget, som du hader at gøre.

* Det mentale legeme => Hav kun tanker, der er positive, kærlige, glade eller fredfyldte af natur. Nær jeres sind ved at læse bøger/andet skrevet materiale, som udvider (snarere end sammentrækker) jeres energier.

2) På mere udfordrende dage, når som helst hele planeten føles 'ekstra tung' eller når som helst det menneskelige kollektives energier befinder sig på det lave niveau på den vibrationsmæssige skala, er det tidspunktet, hvor I har brug for ekstra hjælp. Påkald Os, jeres altid trofaste hjælpere, for at omgive jer med Vores kraftfulde Energiskjold eller en beskyttende Lysboble, så I ikke vil blive for påvirket i negativ retning.

Alternativt kan I vælge ganske enkelt at tage en dag fri og blive hjemme for at ære jeres sensitivitet; jeres helbred - vidende, at ved ikke at være blandt folk/menneskemasser på disse dage faktisk vil tjene jeres højeste bedste, og det højeste bedste hos alle omkring jer. Og tilbring masser af rolig tid alene i Moder Naturs favn for at genoplade jeres energetiske batterier.3) Brug disse stærkt anbefalede, kraftfulde Bekræftelser/Mantraer dagligt eller så ofte som muligt. Husk, at Bekræftelser & Mantraer kun vil virke, hvis I mener hvert eneste ord, I siger, og hvis I siger ordene med total tillid. Gentagelse er nøglen her.

Jo oftere I bruger en kraftfuld bekræftelse/mantra, jo hurtigere bliver I det, I dagligt erklærer, I er.

* 'JEG ER Lys' bekræftelsen - er meget anvendeligt for at styrke & beskytte jeres aura og bygge et kraftfuldt kraftfelt, som kan afvise alt, der ikke er af de Reneste, Højeste Lysvibrationer.

https://www.summitlighthouse.org/kuthumi-aura-light-mantra/

* Gayatri Mantraet: https://www.facebook.com/raphaelshealingspace/posts/1723977371251941:0

* Kadosh Kadosh Adonai Tz’vaot Mantraet (fra 'Tiden er NU inde' - et kanaliseret budskab fra Fader Moder Gud skrevet af Adele tilbage i marts 2019:

http://www.galacticchannelings.com/dansk/adele12-03-19 )

4) Brug den Violette Flammes rensende kræfter flere gange om dagen. Påkald Saint Germain og Englene af den Violette Flamme for at rense jer, når som helst der er brug for det (til en hurtig, øjeblikkelig rensning).

Om aftenen lige før I går i seng, anbefaler vi jer alle stærkt at foretage en mere intensiv rensning af jeres lavere legemer ved at praktisere denne øvelse og gøre det hver dag med disciplin. Så I om morgenen vågner friskere og forynget. Over tid vil I føle jer lettere, blive sundere og mere som jeres Højere Selv, som kun kender guddommelig perfektion.

a) Begynd med 3x højt at sige:

JEG ER Loven om Tilgivelse for mig selv og for hele menneskeheden. For alle fejl, uønskede energier og for at forvilde mig bort fra Lyset.

(I AM the Law of Forgiveness for myself and for all mankind. For all mistakes, misqualified energies, and for straying from the Light.)

(Bemærk venligst: I skal faktisk udstråle/udsende følelsen af tilgivelse for jer selv og for hele menneskeheden, mens I siger denne bekræftelse).

b) Sig derefter den følgende invokation:

Elskede Mægtige JEG ER tilstedeværelse og Saint Germain, tak for at tænde den Violette Ild i en cirkel omkring mig. (Visualisér det ske nu).

(Beloved Mighty I AM Presence and St Germain, thank you for setting ablaze the Violet Fire in a circle around me.)

c) Derefter breder I armene ud og vender jeres hænder opad og siger:

Tak, elskede JEG ER & Saint Germain for at fylde mine hænder med jeres kraftfulde Violette Flammer. (Visualisér jeres hænder brænde klart med violette ildkugler).

(Thank you beloved I AM & St Germain for filling my hands with your powerful Violet Flames.)

d) Derefter starter I med at lægge jeres hænder på toppen af jeres hoved; og stryger systematisk nedad helt ned til jeres fødder, så I rører de fleste dele af jeres fysiske krop. Erklær intentionen om, at I, mens I bevæger jeres brændende Violet Ild hænder, brænder al giftighed/negativitet væk i jeres lavere legemer. Og når jeres hænder når ned til fødderne, ryster I hænderne for at overlade negativiteten, I har samlet, til den Violette ild, der omgiver jer. Gentag hele processen (fra top til tå), så I i alt laver den 7 gange.

5) Bær en krystal halskæde/armbånd og læg mange kraftfulde, beskyttende og meget højt vibrerende krystaller rundt om i jeres hjem. Disse krystaller vil skærme jeres energifelt ved at afvise eller forhindre lavere energier i at komme ind i jeres rum. Skab enkle, men kraftfulde krystalgitre derhjemme ved brug af krystaller som: selenit, sort turmalin, ametyst, hæmatit, røgkvarts, magnetit, nuummit, sort onyks, sort obsidian.Selenite & Black Tourmaline are a powerful protective pair for your home.

Selenit og sort turmalin er et kraftfuldt beskyttende par til jeres hjem.

6) Til de af jer her, som er healere; som dagligt arbejder med mange mennesker for at hjælpe dem med at højne deres vibrationer, er det meget vigtigt, at I bibeholder jeres energetiske grænser. Skab et helligt rum på jeres arbejdsplads ved at bruge jeres visualiseringskraft og ved at bede om ekstra hjælp fra ærkeenglene Michael, Rafael & Opstegen Mester Saint Germain. Bed skaren af engle og opstegne om hjælp og gør jer en kraftfuld intention, så hvad end der sker den dag (fx. under jeres klients session), vil det ikke have en negativ virkning på jer. Sig en invokation i lighed med nedennævnte, før jeres klient ankommer og rens jeres behandlerrum efter hver session med en klient.

'Tak, elskede JEG ER tilstedeværelse og medlemmer af skaren af engle og opstegne, for at aktivere en kraftfuld Søjle af Lys omkring mig, så kun de højeste vibrationer kan komme ind. Jeg er for altid taknemmelig for jeres kraftfulde beskyttelse, klare guidning og healende lys.

Det er sket, det er sket, det er sket. Og således er det.'

(‘Thank you beloved I AM Presence, and members of the Angelic & Ascended Host, for activating a powerful Pillar of Light around me so that only the highest of vibrations can enter. I am forever grateful for your powerful protection, clear guidance and healing light.

It is done, it is done, it is done. And so it is.’)

7) Brug aromaterapiolier så ofte som guidet til - både derhjemme og på jeres arbejdsplads. Vi anbefaler stærkt essentielle olier lavet af følgende: salvie, lavendel, frankincense, geranium, cedertræ, citron, enebær, sandeltræ, myrra, sort peber og basilikum. Disse olier kan hæve jeres humør, få jer til at føle jer mere afslappet eller rense jeres energier/jeres hellige rum.

8) Husk altid, at I er en kraftfuld Skaber af jeres oplevelser i livet. I kan gøre jer en kraftfuld intention hver morgen og beslutte, hvordan I ønsker, at jeres dag skal være. Hvis I vil, kan I, før I går ud, visualisere en TÆND/SLUK knap meget tydeligt i jeres sind. På denne måde kan I tænde eller slukke for jeres sensitivitet, og tro så, at det allerede er sket.

Eller hvis I ønsker at have den delvist tændt (i stedet for at slukke helt for den), kan I visualisere en volumenskive som den, der er vist herunder - og indstille den på det niveau, I ønsker den pågældende dag. For eksempel på dage, hvor det kollektives vibrationer føles tunge, ønsker I måske at stille den på 'Lav' eller at slukke helt for den. Samtidig med at I er bevidst om, at I kan ændre indstillingerne til hver en tid til Høj/Max, når det er nødvendigt, når som helst I har brug for det i jeres job (fx. som energetisk healer).

Begynd ganske enkelt processen med at befale højt, som jeres JEG ER tilstedeværelse, og gør jer en stærk intention om, at jeres sensitivitet er på et behageligt niveau den dag. Alternativt foretrækker I måske at bede jeres JEG ER om at beslutte niveauet for jer - i fuld tillid og tro.9) Vær altid årvågen over for, hvad der udvider og hvad der sammentrækker jeres energier. De af jer her, som er sensitive over for energier, kan føle, hvilken indre/ydre aktivitet der føles udvidende for jer og hvilken der føles sammentrækkende for jer.

Med andre ord, når som helst I møder en person, går ind i en forretning, et rum, møder en genstand og når som helst I er midt i en aktivitet, og føler, at det udvider jer (fx. er I glade, fredsommelige, rolige, frie, afslappede, kærlige), så bliv endelig/fortsæt aktiviteten så længe, som I har lyst til.

På den anden side, hvis I på nogen måde føler, at den er sammentrækkende (fx. er I ikke glade, ikke passer sammen, i forsvarsposition, vrede, urolige, ængstelige osv.), så ved I, at det er tid til enten at: ændre situationen, forlade rummet, komme væk fra personen/personerne eller holde op med at lave den indre/ydre aktivitet, som får jer til at føle på den måde. Hvis I ved, at noget/nogen ikke er godt for jer/jeres sensitivitet, hvorfor bliver I ved med at gøre det eller hvorfor bliver I ved med at omgive jer med dem?

Naturligvis, hvis denne person er tæt på jer, er det måske tid for jer at tage en beslutning?

Ønsker I at fortsætte med at tolerere hans/hendes lavere vibrationer ved at blive hængende og altid holde et beskyttende skjold omkring jer, så I ikke påvirkes for kraftigt af dem? Eller er det tid for jer at komme videre med jeres liv og holde dem på sikker afstand?

Alt er et valg, kære. I, til trods for hvad I for tiden tror, vil altid have et valg med hensyn til de omgivelser, I bruger så meget af jeres tid i. Foretrækker I at være i et sundt eller usundt miljø? Hvis I lever, arbejder eller bor I et usundt miljø for tiden, er der så noget, I kan gøre personligt for at ændre det til det bedre? Eller er det en tabt og tidsrøvende kamp, som kan betyde, at den bedste løsning er at forlade miljøet midlertidigt (måske for at lade op) eller permanent?

Som altid vil jeres hjerte være jeres kraftfuldeste Sandhedsbarometer som hjælp for jer til at tage den klogeste beslutning i enhver situation i jeres liv.

10) Endelig vil vi gerne give jer en vigtig påmindelse om det, vi har sagt i det nylige budskab her med titlen 'Himlen er et sted, jeg kalder mit hjem'. I må højne kvaliteten af jeres tanke- og følelsesverdener. Når jeres tanker og følelser altid/det meste af tiden er højt vibrerende, vil jeres Søjle af Lys være jeres stærkeste beskyttelse.

Med andre ord, når først I alle har lært kun at udtrykke højere vibrerende tanker, ord, følelser og handlinger, vil jeres egne højere vibrationer fungere som et stærkt kraftfelt, som perfekt kan skærme jer mod alle lavere vibrationer af enhver slags.

Når I er blevet en, der udstråler og kun udtrykker Guddommelig Perfektion i jeres daglige vibrationer, behøver I ikke længere at følge de fleste af de tips, Vi har givet jer herover.

Husk, elskede, at selvom vi har brugt ordene 'beskyttelse' og 'skjold' flere gange i dette budskab, er det meget vigtigt for os at hjælpe jer med at løfte jeres forståelse til højere niveauer her. I må alle erkende, at når alt kommer til alt, er der absolut intet, I behøver at beskytte jer mod.

ALT er Gud; der udtrykker sig selv som Gud.

Når som helst I føler behov for beskyttelse mod noget, nogen eller mod negative energier, der hvirvler rundt på planeten, er det, I i virkeligheden gør, er at: sætte jer selv i en defensiv, bange, offermentalitets modus operandi.

Og ved at gøre det, har I faktisk glemt, hvem I er og hvor kraftfulde I er.

Hvis I virkelig tror, at I er Gud, må I, når som helst I støder på noget/nogen, som I ikke bryder jer om energetisk, centrere jer selv i jeres indre JEG ER, i stedet for at føle jer enten: bange/nervøse/ængstelige/defensive. Og så som jeres JEG ER enten tale eller handle - idet I følger jeres højere guidning i forhold til, hvad der er passende i den situation, I står i.

Når I føler behovet for at beskytte jer selv, skaber I også en tilstand af modstand mod jeres spirituelle gaver. Og hvad I har modstand mod, består. Husk, hvad Vi for nylig har sagt, kære:

Modstand handler om en tro på, at I er sårbare og påvirkelige af noget uønsket, og derfor indtager I en beskyttende holdning - hvilket kun holder jer på et sted, hvor I ikke lader Velbefindendet indfinde sig, som ellers ville have været der.

Nu er det sandelig tid for Vores lysarbejdere at slippe al modstand og behov for beskyttelse og ganske enkelt overgive jer selv, jeres liv til jeres al-mægtige Højere Selv.I de to eksempler fra dit virkelige liv, som du har bragt på bane, Adele, havde du altid et valg. Men (fordi du havde en begrænset tro om, at din sensitivitet er en byrde) havde du underbevidst valgt at blive påvirket negativt af, at den hjemløse mand dræbte en fugl og af den lille genstand, som havde giftige energier. Der var masse af andre, højere vibrerende valg, som du kunne have taget på disse tidspunkter.

For eksempel i stedet for at fokusere/dvæle ved fuglens smerte (og ja, Vi ved, det ikke er nemt at ignorere nogens smerte) kunne du have talt med Mig, dit Højere Selv, og bedt om guidning med hensyn til, hvad der var den mest passende ting at gøre, som ville være for alles højeste bedste. Måske kunne jeg have guidet dig til at udøve, skabe og manifestere et lille healende mirakel for fuglen eller jeg kunne have talt (gennem dig) med Guds vægt og kraft og stoppet manden i at dræbe fuglen. Da du ankom til stedet, var der i modsætning til, hvad du troede, stadig lidt tid, hvor du/Vi kunne have reddet fuglen. Med hensyn til den lille genstand kunne jeg have rådet dig om, hvad du skulle gøre eller sige i det øjeblik for at lindre symptomerne eller fjerne alle dens negative virkninger på dine lavere legemer, så du ikke endte med at blive fysisk syg.

Øvelse gør mester. Disse to situationer blev orkestreret af Os for at hjælpe dig med at mestre din mestring og favne din kraftfulde JEG ER tilstedeværelse meget mere, så du vil vide, hvad du skal gøre (og hvordan du skal være) næste gang, du skulle møde folk/genstande/væsner, hvis vibrationer er det stik modsatte af dine.

Det er Vores måde at fortælle dig på, Adele, at du faktisk er kommet langt i mestring/håndtering af din sensitivitet. Du tænkte, at dine nylige oplevelser var bevis på, at du stadig havde langt igen, men faktisk var de blot oplevelser i livet, som blev orkestreret bag kulisserne i samarbejde med flere sjæle for at hjælpe dig med at vokse endnu mere på din opstigningsrejse.

Det er tid for jer alle, kære, at blive styrkede empatikere. Jeres liv vil begynde at blomstre meget mere, så snart I permanent slipper behovet/vanen med 'at lide' under byrden af jeres sensitivitet. Favn til fulde jeres Gude-Selvs kræfter og vid, at alt sker som besluttet af jer selv.

Husk, at I ikke kan se, leve eller opleve ud over jeres egne individuelle overbevisninger, dvs. ud over de vibrationsmæssige begrænsninger I for tiden har - begrænsninger, som I selv har sat.

Beslut lige nu, at jeres sensitivitet er en super kraft, og forvent så, at den vil løfte jer til fantastiske højder i jeres liv, og det vil den helt sikkert!

Adele:

'Tak, skat - du har besvaret mine spørgsmål med så fantastiske detaljer. Jeg går videre til mit sidste spørgsmål nu. Hvad kan vi gøre for at hæve vores sensitivitet til (endnu) højere niveauer? Det er især vigtigt for alle her, som har længtes efter at have større empati og højere sensitivitets niveauer, men de føler måske, at denne spirituelle gave synes at være vanskelig at opnå for tiden.'

Højere Selv:

'Svaret på dette spørgsmål er enkelt, elskede Adele. I alle behøver ganske enkelt blot at gøre jer intentionen og vise jeres parathed til at opleve større sensitivitet over for energier. Skab jeres egen, men stærke bekræftelse eller invokation og påkald jeres JEG ER til at åbne adgangen til jeres spirituelle kræfter.

Sig denne bekræftelse så ofte, som I føler behov for (idet I følger jeres indre guidning). For nogle mennesker er det nok at sige det med stærk overbevisning én gang, hvis de helhjertet tror, at det er blevet deres virkelighed. For andre kan gentagelse være en vigtig nøgle til at nedbryde al indbygget modstand, især hvis der er indre blokeringer/forhindringer, som stadig ikke er ryddet (som måske stammer fra traumer i tidligere liv).

Hav tillid til og tro på, at jeres kræfter nu er fuldstændig tilbage på 'TÆNDT' og vil vende tilbage til jer gradvist - aldrig alle på en gang; da vi ikke ønsker at overvælde nogen med for meget, for hurtigt. Og så har I brug for masser af muligheder for at øve jer!For eksempel, hvis I har et kæledyr, ønsker I måske at visualisere jeres 'sensitivitets volumenskive' blive stillet på højeste niveau og så ganske enkelt tune ind på jeres elskede kæledyrs energetiske frekvenser. Gør jer intentionen om dybt at forstå, hvad det tænker og føler i det øjeblik, og derefter ønsker I måske at foretage en helkrops scanning for at være sikre på, at jeres dyre-baby er helt rask!

Elskede, det er for ALLES højeste bedste, at I altid må huske direkte eller indirekte at bede om lov, før I bruger jeres sensitivitet/før I øver jer på et medmenneske. At respektere alle inkarnerede sjæles højere vilje og privatliv er et must.

Med andre ord, forsøg ikke bevidst at læse nogens tanker eller føle nogens følelser uden deres direkte eller indirekte tilladelse (givet af deres Højere Selv).

Forsøg ikke at få fat i private informationer, som I ikke skulle være indviet i, især når det fuldstændig er uden relation til jer/jeres rolle. Den eneste undtagelse til denne regel kan dukke op i situationer, hvor I ikke kan undgå at opsnappe disse menneskers tanker/følelser, fordi de bliver sendt ud højt i jeres nærhed.

Adele havde gjort sig en stærk intention for længe siden om, at hun ikke ønskede at høre, se, føle eller vide noget, medmindre det ville skade hendes liv, hendes Opstigningsrejse eller hendes Lysarbejder rolle, hvis hun ikke vidste/hørte/så/følte det. Og på grund af kraften i hendes intentioner og forventninger har hun faktisk gjort det til hendes faktiske virkelighed.

Hvis jeres sensitivitet ikke vender tilbage til jer i et hurtigere tempo, som I har ønsket, så tun ind på jeres Højere Selv for at finde grundene til det. Måske må der først ske en dybere healing, rensning og forvandling af dybt forankrede 3D overbevisninger, programmeringer eller traumer, før jeres gaver kan gives tilbage til jer.

Hvis det er tilfældet, så vær tålmodige og vid, at alt vil ske på det perfekte, guddommelige tidspunkt. Tro på, at Vi vil gøre alt, hvad der er muligt for at hjælpe jer med at opfylde jeres ønske, og derfor er der måske brug for større tro fra jeres side. Bliv aldrig vrede eller desperate, kære, fordi I tænker, at jeres anmodning (om returnering af jeres spirituelle gaver) er gået ubesvaret hen.

I sidste ende er det jeres JEG ER tilstedeværelse, som leder jeres udvikling med at blive et 5D menneske. Hav tillid til, at alt er godt og vil blive ved med at være godt for jer, altid.

Vi elsker jer så meget, og Vi ønsker altid det, der er bedst for jer, på ethvert givet tidspunkt.

Med al Vores kærlighed og hengivelse

Adeles Højere Selv.


Kanaliseret af Adele Arini. Copyright 2019.

Webside: https://www.raphaelshealingspace.com.au

Hvis I deler det, så bevar venligst artiklen i dens helhed og angiv altid linket herover. Tak for at respektere dette ønske. Namaste.


Oversættelse: Margit VillumsenWorldwide visualization for a Breakthrough - Please Join Us!
Share |