Home > Dansk > Matthew Ward - June 2, 2010

Matthew Ward - June 2, 2010

Aktuelle begivenheder i forbindelse med Jordens opstigning

1. Dette er Matthew med kærlige hilsner fra alle sjæle på denne station for at sige, at vi græder med jer over de seneste begivenheder, der vækker sorg, frygt, vrede og alvorlige bekymringer omkring, det der sker i jeres verden. Vi forstår formålet med det hele og kan se den kommende storhed, men i den indbyrdes forbundenhed imellem alle sjæle, da føler vi jeres følelser af dyb sorg, modløshed og pessimisme. Det er derfor, vi er kommet på dette tidspunkt.

2. Det israelske angreb på et skib med personer, hvis formål var humanitært; andre tilfælde af uprovokeret vold; fornyet sabelraslen mellem de to koreanske lande; lidt eller slet ingen fremskridt for at stabilisere Irak eller afslutte kampene i Afghanistan; frygt for hvad der vil opstå, hvis Iran udvikler atomvåben, og hvad der er i gære i Pakistan; tiltagende tilfælde af vejr-anomalier og seismiske begivenheder; den fortsatte udstrømning af olie i Den Mexicanske Golf; økonomisk sammenbrud, der breder sig i hele Europa; regeringer der befinder sig i kaos – det ser så sandelig sørgelig ud og med et frygteligt potentiale fra jeres verdens perspektiv.

3. Det er vanskeligt selv for de mest behjertede lysarbejdere at se disse situationer, samt alle andre, der forårsager udbredte lidelser, som noget andet end de personlige og nationale tragedier, de er for de folk, der er direkte berørt. Medfølelse er en naturlig følelse i oplyste sjæle, og sammen med bønner og fysisk og finansiel bistand, hvor det er muligt, er de høje vibrationer i medfølelse med til at opløfte dem, der lider. At føle harme og at placere skyld for begåede grusomheder og bevidst skabte strabadser, er ligeledes naturlige reaktioner i en foruroliget befolkning, og vi vil tale mere om dette lidt senere.

4. Det ville være en bjørnetjeneste at fortælle jer, at alle spørgsmål, som bringer splittelse, vil blive løst lykkeligt og uden alvorlige konsekvenser, fordi der vil komme nogle, men ikke af den sværhedsgrad, som mange sind forestiller sig. Hvad vi tilbyder i denne korte besked for at lette tunge hjerter i forbindelse med alle flygtige, undertrykkende og hjerteskærende situationer, er, at se deres højere formål i sammenhæng med Jordens opstigning.

5. I vores sidste budskab oplyste vi, at der ikke er meget tid tilbage for at alt, hvad der må blive - og vil blive! – færdiggjort skal færdiggøres, før Jorden når det universelle "vindue" for at afslutte tredje tæthed, og at de mørke sind og hjerters vedholdenhed har ændret den Gyldne Tids mesterplan. Oprindeligt lagde planen op til en gradvis fremkomst af sandhederne og deraf følgende ændringer, men i den aktuelle energistrøm kommer bortfjernelsen af de sidste rester af mørke tykt og hurtigt, og langvarige konflikter mellem individer, grupper og lande er nødt til at toppe inden for et forholdsvis kort tidsinterval. Som den lineære tid "forsvinder" i vibrationsplanerne planeten har nået, accelererer alt i jeres verden, ikke bare dag for dag, men minut for minut.

6. De fremherskende vibrationer, der forstørrer alle positive og negative følelser og adfærdsmønstre, forvandler negativiteten ind i lyset, hvilket giver jeres planet fremdrift ud af mørket og ind i lyset - det er, hvad opstigning [engelsk: ”ascension”] er for enhver sjæl. I en transformation af denne størrelsesorden er død, ødelæggelse og elendighed uundgåelige, alt som energierne af grådighed, hensynsløshed og power-begær, som har hærget Jorden og hendes beboere i årtusinder, udspiller de sidste faser af deres kurs, og mørket rasende langer ud i sin frygt for at miste den smule, det har tilbage af sin tidligere globale kontrol. På grund af vores kærlighed til alle sjæle, ville vi ønske, at overgangsprocessen ikke behøvede at være så tumultagtig; og dog kan det ikke være anderledes i de sidste stadier af en civilisations barske, men beslutsomme kamp for at rejse sig ud af dyb tredje tæthed og udvikle sig ind i fjerde.

7. At opnå dette er præcis grunden til, at I er, hvor I er. Af de mange sjæle, som ønskede at være en del af denne enestående æra ikke kun på planeten, men i hele universet, er I blandt dem, der blev valgt, fordi I har den ældgamle visdom, åndelige styrke og medfødte evner til at skabe gennemgribende ændringer. Tvivl ikke bare et øjeblik på jeres kraftfulde selv!

8. Fat mod ved at vide, at der er langt, langt flere lyse folk i jeres verden end mørke, og på sjæleniveau er de alle ivrige efter at spille deres roller langs med Jordens vej ud af vold, uro, bedrag og korruption. På dagsbevidst plan ved dog kun relativt få af dem, hvad I gør – at I alle er guder og gudinder med ubegrænset potentiale for at manifestere, hvad det end er I fokuserer på med jeres opmærksomhed.

9. Og så underligt dette kan synes, vil manglen på denne viden trods alt være et fint bidrag til at indlede Jordens Gyldne Tidsalder. Uden at kende til deres sande ophav eller noget som helst om en Gylden Tidsalder - eller om årtiers bistand fra andre civilisationer, eller at rumvæsener lever iblandt jer, eller at mange andre vil slutte sig til jer ret snart for at assistere på nye måder – der rejser disse uvidende sjæle sig til udfordringen af at heale Jorden og bevare den for fremtidens generationer. De dirigerer energien af "forargelse og skyld" til at indlede ændringer, som, skønt det ikke realiseres i dette øjeblik er med til at skabe en verden af harmonisk sameksistens mellem hele menneskeheden og naturen på Jorden og med sjæle i hinsides verdener. Man kunne sige, at græsrodsbevægelsen, der har vokset sig større i hele verden, nu også stiger op mod himlen, alt som I forbereder jer på at tage jeres retmæssige plads i vores universelle familie.

10. Ikke alle kan befinde sig i forreste linje med udviklingen af nye eller gennemførelsen af igennem lang tid undertrykte teknologier eller være ledere i andre veje til reform, og der er heller ikke behov for, at alle skal befinde sig i sådanne positioner. Bare ved at VÆRE det lys, I er, vil I derved styrke og hjælpe personer i nærheden genkende deres eget lys, og den stigende udstråling vil blive ved med at flyde ud eksponentielt. Ved at huske, at lys og kærlighed er den samme energi, simpelthen udtrykt på forskellige måder, og som den rene essens af Skaberen er den mest kraftfulde energi i kosmos, kan I se, hvordan KÆRLIGHED er nøglen til at forlade kaos og bevæge sig ind i glæde og jubel.

11. De enorme ændringer i jeres verden, som allerede er fuldført i kontinuum’et, vil komme hurtigt selv ved jeres lineære tids beregninger. Denne periode af overgang ind i den Gyldne Tidsalder for alle, som forbliver stedfaste og centrerede i lyset, bærer sin egen dobbelte belønning i sig, så at sige - glæde i at hjælpe til med at frigøre Jorden fra de dybe mørke tentakler og store spring i sjælevækst for at deltage i dette kolossale, storslåede foretagende.

12. Vores elskede brødre og søstre, bliv ved med at forestille jer den verden, I ønsker, og vid, at I lige nu er med-skabere af denne verden med hver en tanke og handling. Utallige lysvæsener i ånden og i fysiske verdener ledsager jer alle sammen langs jeres triumferende rejse.

13. Med den uendelige kærlighed og velsignelserne af universet, vil vi sige farvel for denne gang.

                             _________________________

KÆRLIGHED og FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Translation: Kim DyrlundWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.