Home > Dansk > Matthew Ward - December 31, 2009

Matthew Ward - December 31, 2009

VIGTIG OG KORT BESKED OM UROLIGHEDERNE I MELLEMØSTEN

"Kære sjæle Jean og Lou. Vi er meget opmærksomme på risikoen for dødelige angreb og gengældelsesaktioner, alt som denne dualitetens tumultagtige energi er ved at udspille sig selv. Vi støtter helhjertet jeres ideer om kollektiv bøn, meditationer og tanker og intentioner, der kan overøse og bade hele Mellemøsten med kærlighed for at forvandle mørket, der er ved at opbygge sig der, ind i lyset. [læs evt. her - > http://jp.dk/udland/mideast/article1933990.ece].

Fordi det er jeres verden, og I er der for at hjælpe til med dets befrielse fra de sjæle, der er resistente overfor lyset, og som her og nu tager desperate midler i brug for at opretholde deres magt, er lysarbejdere, der som enkeltpersoner og i enhed udsender kærlighed med fokus på en fredelig løsning, nøglen til at lette spændingen i denne del af verden.

Ikke desto mindre, hvordan end stødene og slagene vil komme i denne region, vil en massiv og sig spredende storbrand ikke finde sted. Selvom det er uundgåeligt, at nogle dødsfald og skader vil fortsætte med at finde sted på kort sigt, har Gud ved at ære Jordens ønske tilladt nærliggende civilisationer at bruge deres teknologi til at forhindre ødelæggelse af liv og ejendom i større omfang.

Det er vigtigt, at folk ved dette, for at fjerne eller i det mindste i høj grad mindske de følelser af frygt, som de mørke ønsker at skabe i folk. Frygt er deres brændstof og bevæbning; lysarbejderes brændstof og bevæbning er KÆRLIGHED" - Matthew Ward, December 30, 2009


Via Suzanne Ward (oversættelse v/ Kim Dyrlund) www.selvet.dk/forum/forum.asp?forum_id=460
www.facebook.com/group.php?gid=86581971985

En ekstra meddelelse fra Matthew, som svar på henvendelserne fra Jean Hudon [www.earthrainbownetwork.com] og Lou Bognon [www.loubognon.com].
Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.