Home > > Mike Quinsey – 5. januar 2018

Mike Quinsey – kanaliserer sit Højere Selv - 5. januar 2018

Mike Quinsey

Endnu et år er gået, hurtigere end nogensinde, fuld af begivenheder, der har givet jer et kolossalt skub hen imod det, der kommer. Som årene er fløjet afsted, siden den nuværende Tidsalder begyndte i 2012, således begynder tingene at tage form, hvilket vil signalere virkeliggørelsen af den Nye Tidsalder. Så at sige, har støvet lagt sig og I skulle nu kunne se begyndelsen på de forandringer, der skal bære jer fremad. Som I allerede må være klar over, holdes meget tilbage til det rette tidspunkt for frigivelse, og det betyder virkelig det sikre tidspunkt. Efter al den planlægning og de forberedelser, der er blevet gjort, vil de ikke blive spoleret ved en forhastet virkeliggørelse. Der er sandelig en række problemer involveret, og så længe alt bliver gjort på det rette tidspunkt, vil I glædes over en tid med stor opløftelse. Det sidste, der er brug for, er indgriben fra dem, der hellere ville opretholde de gamle energier. Deres bestræbelser på at gøre det har ikke længere nogen reel styrke og de er bestemt til at fejle. De er arkitekterne for deres egen død og vil blive overladt til at opleve resultatet af deres valgte aktiviteter.

I Kære, tab aldrig den kendsgerning af syne, at I er kommet godt forbi 2012 milepælen, og siden da har mange lysarbejdere været i stand til at udvikle sig og forberede sig på de kommende tider. Meget er allerede forberedt, så når omstændighederne tillader det, vil I kunne nyde udsigten til mange fremskridt, der kan begynde i relativ sikkerhed. Så skal I se, hvad I har ventet på, og Menneskeheden vil være henrykte over resultaterne. Ved at fokusere på fremtiden vil I hjælpe med at fremskynde deres manifestation, fordi I har noget at skulle have sagt mht. at bestemme, hvordan tingene skal være. Naturligvis er der altid større kræfter, der styrer begivenheder og beskytter Menneskeheden, så deres beslutninger respekteres. Det er trods alt jer, der har hjulpet med at bane vejen og passerede milepælen, hvilket gjorde det muligt for Menneskeheden at udvikle sig ind i de højere vibrationer.

Overraskelsen for jer var, idet I havde ladt de gamle vibrationer bag jer, at I også, som I ville sige, fik en ny start med "et blankt ark" uden nogen af de gamle energier. Den mest spændende udsigt er den mulige ankomst af mange ekstraterrestriske, der er stærkt forbundet med den Menneskelige Race. De har fulgt jeres fremskridt i tusinder af år og hjulpet jer uden at krænke jeres frie vilje. I er måske nye sjæle set med den tidsregning, som I kender, men i virkeligheden er I meget gamle sjæle, der har eksisteret i æoner af tid. Som Menneskelige Væsner forøger I jeres eksisterende erfaring, så I eventuelt kan blive mentorer for andre, der kan have nytte af det. Det er normalt for dem, der har udviklet sig, at hjælpe andre, der følger efter og kan drage fordel af deres erfaring. Kan I se, hvordan grupper til sidst bliver større og større, efterhånden som mere udviklede sjæle slutter sig til dem.

I virkeligheden bliver I hjulpet til at udvikle jer ved hvert skridt I tager, der fører jer fremad og opad. Husk, at I på et bestemt punkt i jeres udvikling alle vil blive Lysvæsener og aflægge den fysiske form, I havde tidligere. Men, hvis det skulle blive nødvendigt, kan I ved tankens kraft antage en hvilken som helst krop, I måtte have brug for. Selv nu begynder I at udvikle skabelsens kraft, og det betyder, at mens vibrationerne fortsætter med at øges, vil Menneskeheden have mere at skulle have sagt mht., hvordan den udvikler sig. Det er derfor, vi allerede har bedt jer om at være påpasselige og være positive mht., hvad I ønsker, da I aldrig kan være sikker på, hvad det vil blive til i fremtiden. Det er klart, at når I udvikler jer til det punkt, hvor jeres tanker er centreret om andres behov, har I erkendt, at mange udviklede sjæle også kan forudse jeres behov og om nødvendigt dække dem, forudsat at de er afgørende for jeres fortsatte udvikling.

Det er meget lang tid siden, I nåede til dette punkt i jeres udvikling. Grib det med begge hænder, og mere end nogensinde før, fokusér på det, I ønsker af livet, da I nu har alle chancer for, at det vil lykke for jer. Husk, at meget af det, vi taler om, er jeres potentiale, da jeres tidslinje åbner sig for jer, og præcis, hvilken vej den tager, afhænger af jeres kollektive fokus. Nogle undrer sig måske over, hvordan de mørke holdes i skak, og vi må sige, at, mens de dog stadig er en trussel, indskrænkes deres magt. De vil fortsat blive nægtet de ressourcer, de tidligere har plyndret fra andre, og finansiering af deres operationer vil vise sig at være deres akilleshæl. Der er ingen måde, hvorpå de vil være i stand til uendeligt at finansiere deres aktiviteter, da mange af disse kanaler lukkes.

Menneskeheden får en massiv mulighed for at bane vejen til Opstigning, således at alle sjæle, der er klar til at stige op, kan hævde, at det er lykkedes. Naturligvis taler vi om begivenheder, der skal komme og i nogle tilfælde ganske få år længere fremme. I nogle tilfælde ligger timingen ikke i jeres hænder, da det større billede medfører megen organisering, der omfatter jeres venner i Rummet, som er glade for at hjælpe jer med, at det lykkes. Mange af jer har allerede opnået Opstigning i tidligere liv, men er kommet tilbage for at tilbyde jeres erfaring, hvor det er nødvendigt. Vær forvisset om, at jeres Galaktiske Venner kun er alt for glade for at hjælpe jer på jeres vej til at blive Galaktiske Væsener.

Det er tid for Menneskeheden at blive moden, og så meget hjælp venter på at træde ud af skyggerne. Jeres succes med at overvinde de lavere vibrationer var, som I kunne sige, "på et hængende hår", og de af jer, der allerede er af Lyset, spillede en betydelig rolle i hjælpen med at øge vibrationerne. Da I har nået dette trin, er der absolut ingen grund til, hvorfor I ikke skulle blive stærkere og stærkere, og der er ingen grund til, at I måtte skulle opleve de lavere vibrationer igen. Den umiddelbare plan omfatter reduktion af fjendtligheder mellem nationer, og mange af jeres Indigo-børn er nu unge voksne, der er fuldt udstyret til at håndtere de problemer, der opleves på Jorden. De er gamle sjæle med så mange erfaringer og vil se løsninger på problemer, der i øjeblikket synes uoverstigelige. Jeres fremtid vil være sikker i deres hænder, og de vil komme frem på det rette tidspunkt.

Med hvert nytår loves meget, og langsomt, men sikkert vil folk stå frem, når de ser, at de har svarene på tudsegamle problemer, der hæmmer fremskridt. I behøver ikke at vente længe på at identificere de "nye", der kom til Jorden i stort antal, specifikt for at hjælpe Menneskeheden. Med hjælp fra så udviklede Væsener, der kommer til Jorden i større antal, ser fremtiden meget lys ud. Så notér jer deres meninger, fordi de unge er gamle sjæle, der er kommet specifikt for at hjælpe Menneskeheden gennem de udfordringer, der endnu skal komme. I kan ikke fejle, medmindre mange af jer går "uden for sporet" og med så megen hjælp er det ikke et perspektiv, der vil blive overvejet.

Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser, og må Lyset oplyse jeres dage og vejen mod fuldendelse. Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |