Home > > Mike Quinsey – 13. oktober 2017

Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 13. oktober 2017

Mike Quinsey

Forord af Mike Quinsey.

For nylig har jeg læst Kryons meddelelser, der utvivlsomt er de mest informative for tiden og dækker de kommende år. De fokuserer ofte på de forandringer, der har fundet sted siden slutningen af den sidste tidsalder - 2012 og de mange flere forandringer, der skal komme, herunder vejen til Opstigning. Meddelelserne udtrykker klart, at vi bogstaveligt talt må glemme det, vi har lært før 2012, da et nyt paradigme er begyndt og afslører mange sandheder, som vi ikke hidtil har fået kendskab til. Det er helt klart for mig, at vi har, hvad I kunne kalde en "en-gangs" mulighed for at forlade den gamle vej og komme ind på den nye, hvis vi ønsker at rykke ind i de højere dimensioner og lade de lavere vibrationer og behovet for reinkarnation bag os. Med det i tankerne har jeg sammensat uddrag fra Kryons seneste meddelelser, der vedrører det "Iboende", hvilket sandsynligvis er nyt for mange af jer. Det er vigtigt, at I forsøger at tilpasse jeres tænkning til det, der kræves for at følge den nye vej til de højere vibrationsniveauer.

Uddrag fra Kryons meddelelserne vedrørende det Iboende er hovedsageligt fra:

"KRYON 2017. Teaches exactly how to instruct your cells to heal (Læren om præcis, hvordan I instruerer jeres celler til at heale sig selv).
Innate – your second brain in quantum synchronicity (Det Iboende - jeres anden hjerne inden for kvante synkronicitet).


Det Iboende er programmeret for åndelig overlevelse. Det Iboende kommer indefra i hver af os. Hver eneste ting kommer fra Guden indeni. Spontan helbredelse sker på grund af det Iboende, men det vil ikke virke, hvor der er et negativt respons. Det Iboende ønsker det, der er godt for jer og gør jer veltilpas. Det Iboende er forbundet med jeres Højere Selv og Menneskets Akashiske Optegnelser. Jeres hjerne holder jer i live.

Sig højt "I dag vil jeg slippe ting, der ikke fungerer for mig eller forhindrer mig i at udvikle mig". Sig også "Sæt alt det fri, der definerer, hvad jeg er, som ikke er majestætisk for min krop" eller fortæl det Iboende højt: "Jeg frigiver alle ting i min Akash, som forhindrer mig i at se min herlighed, i dag". Videnskaben finder ud af, at celler "lytter" og kemien skabes af bevidsthed. I har frit valg og det Iboende ved det og afventer instruktioner. Det Iboende ved alt om jeres tidligere liv og det vil gøre det, I fortæller det, men I må sige det højt.

Det Iboende er ikke en hjernefunktion og er ikke i centrum, det er som et "Smart Iboende Organ". Det Iboende er et felt og organet er, hvor som helst, klar over, at DNA eksisterer og det er tunet ind på det og holder jer i live. Det er regulatoren for det, I har brug for. Det Iboende er forbundet med det Højere Selv. Den Legemliggjorte Krop (af stoflig natur - fysisk) er den, som hjernen kontrollerer og begynder at skabe en bro til det Iboende gennem intuition og der vil til sidst komme en tid, hvor I vil være jeres egen læge, I vil vide ikke kun, hvad der sker i jeres krop, men også i jeres Akash. Det Iboende er programmeret for åndelig overlevelse og er intelligent og ved, hvad I har brug for. Det Iboendes Vigtigste Direktiv er at gøre alt det, det kan for, at det kan gøre det muligt for jer, at opvågning finder sted. Det Vigtigste Direktiv er åndelig overlevelse og alt er udformet omkring det for at skubbe jer fremad på enhver mulig måde, for at muliggøre en opvågning og, for Menneskeheden, at gå over broen og komme ind i en opstegen planetarisk status. Det er åndelig bevidsthed og det er, hvad det Iboende er til for og i processen krydser det Iboende broen med legemliggjort kemi (med den fysiske krop) og på mange, mange forskellige måder er det Iboende ansvarlig for spontan helbredelse.

Hvordan kan I få en sygdom til at forsvinde natten over, hvordan er det muligt, at den Legemliggjorte Krop kan reagere og rense sig selv natten over for så ubalancerede ting. Hvordan kan væv vokse med så hurtig en hastighed, at det sker i løbet af natten? Jeg har lige givet jer ting, som hospitalet kan tjekke igen og igen og som de har taget røntgenbilleder af. I ville sige, at det er et mirakel - Nej! det er det Iboende, der er den kraft, I har. Når det Iboende begynder at bygge bro til det Legemliggjorte Selv, forsvinder det Menneskelige Væsen, som I kender og det, der tager over, vil have et langt liv og endda reparere sig selv - endda få arme og ben til at vokse ud igen. Det var selve den måde, det blev designet på og I Kære, det burde give mening for jer. Det Iboende er jeres anden hjerne og reagerer på akupunktur og alt begynder at forandre sig, undtagen den Store Centrale Sol. I får egenskaber fra jeres tidligere liv gennem det Iboende. Det kan gå ind og trække tingene ud og placere dem i jeres cellulære struktur. Det Iboende kender jer, så byg bro mellem jeres menneskelige bevidsthed og det Iboende. I kan blive jeres egen intuitive læge. Alt vil begynde at forandre sig og I vil vide, at I ikke er fra Jorden, men den Store Centrale Sol. Det Iboende skaber følelser og kan forandre hver celle i jeres krop. Karma trækkes frem gennem sløret, det er en energi af ufærdigt arbejde. I bliver nødt til at omprogrammere det Iboende nu, da det gamle paradigme er færdigt, så spørg det om at slippe jeres karma.

Homøopati – Iboende bevidsthed.

Homøopati er ikke videnskabeligt, det kræver et lille middel, der er designet til hver enkelt person og det, der hjælper jer, og jeres biologi er designet til at "lytte" til det, I siger. Et Homøopatisk middel er designet specielt til jer og jeres krop følger instruktionerne, det er et system, der virker og millioner bruger det. Det iboende ser jeres hensigt og med "Iboende Bevidsthed" sker det. Det er en del af de nye Mennesker og i hvert enkelt Menneskeligt Væsen er der et smukt system af det, som handler på det, I giver det. Det er kemi, når det er bedst og jeres krop står klar til at hjælpe. Det er i DNA'et og er forbundet med det Iboende, jeres Akash og jeres Højere Selv. Det Iboende ønsker det, der er godt for jer. Det er et smukt bevidsthedssystem. Langsomt over tid vil I begynde at føle Skiftet og I vil vide, at det virker.

Genopret jeres krop og bed den om at "Frigive alt upassende for den skønhed, jeg er" og fortæl den også "I dag vil jeg give slip på alle upassende ting" og "Jeg frigiver alt, der hindrer mig i at bevæge mig fremad" og også "Jeg frigiver alt det, der definerer, hvem jeg er" og "Jeg frigiver information, der ikke er magnetisk for min krop" og "Jeg frigiver det eller alle de ting i mine Akashiske optegnelser, der ville afholde mig fra at føle min herlighed i dag". Videnskabelige eksperimenter viser, at alle celler lytter til jeres bevidsthed.

Tak til Kryon gennem Lee Carroll for denne oplysende information.

Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser og må Lyset oplyse jeres dage og vejen mod fuldendelse. Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |