Home > > Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 15. juli 2016

Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 15. juli 2016

Mike Quinsey

Begivenhederne tager fart og efterhånden som vibrationerne øges, vil I hurtigt være på vej mod de sidste dage i den gamle Tidsalder. Alle sjæle, om de er klar over det eller ej, bliver påvirket, men få forstår, hvad der foregår. Forandringerne synes ikke at have noget tydeligt mål og efterlader nogle mennesker i frygt uden en forestilling om, hvad fremtiden bringer. Uden de flestes vidende er det alt sammen en del af den udrensning, der er nødvendig for at sætte scenen, så den Nye Tidsalder kan manifestere sig og gør det på et tidspunkt, hvor der ikke er mulighed for indblanding. De fleste lande er allerede klar over, at store forandringer nærmer sig, som vil være til alles bedste og folk finder sammen i samarbejde. Imens dør de gamle energier ud og ikke uden kamp, men det vil være til ingen nytte, da intet kan forhindre forandringerne i at finde sted. Historien vil vise, at Brexit var begyndelsen til enden for Illuminati og deres ambitioner, da ønsket om at være i stand til at styre jeres egen skæbne vil brede sig til mange andre lande. Nogle er allerede indstillet på at følge det britiske eksempel og EU’s opløsning ser ud til ikke at kunne stoppes.

Bag kulisserne er der en bevægelse i retning af valgfrihed og kravet om at få jeres ret tilbage til at bestemme jeres egen fremtid. Det vil stille mange mennesker i en vanskelig finansiel position og hårde tider vil opleves af mange. Men Lysets Kræfter har forberedt sig godt til sådant et tidspunkt og vil være i stand til at sikre, at alle mennesker bliver hjulpet. For at kunne starte distribueringen af NESARA midlerne kræves sikre omstændigheder, som ikke eksisterer på nuværende tidspunkt. Det kan selvfølgelig begynde i det små, da midlerne er trygt og sikkert der, men for at stille den almindelige befolkning tilfreds kræves fuld kontrol på alle områder. Når tiden er inde, så vær forvisset om, at St. Germain vil lede operationerne og fordelingen af midlerne.

Som et resultat af, hvad der sker omkring jer, nærmer de sidste dage i den gamle Tidsalder sig. Det vil give mere tid til at komme på nye ideer og fremskridt, der vil føre jer ind i den Nye Tidsalder. Som I er begyndt at opleve, har rigtig mange acceptable forandringer allerede vist sig og store forandringer vil følge forholdsvis hurtigt. Når de begynder, vil der ikke være nogen forsinkelse med at give dem videre til folket, da der med Stjernefolkets hjælp alene er et stort potentiale, der kan bidrage til, at operationerne foregår hurtigt. Sammen med de personlige fordele er der intentioner om at hjælpe på andre områder som transport og sundhed. Det er alt sammen en del af det at føre jer hurtigt ind i den Nye Tidsalder, så I kan begynde at modtage nogle af fordelene. Mens det hele finder sted, vil I fortsætte med at stige op og i en ikke alt for fjern fremtid lader I de lavere niveauer bag jer.

Lysarbejdere skal hjælpe andre, når de er bedrøvede, da fremtiden er vidunderlig og næsten ubeskrivelig. Det synes at være en umulig drøm i betragtning af det kaos, der i øjeblikket plager Jorden. Men med teknologier, der er langt forud for jeres nuværende evner, vil ting hurtigt ordnes. I vil hurtigt se orden genoprettet og fred etableret. Så husk, at meget er blevet lovet og vil blive givet til jer, men først når tiden er inde og det er sikkert at gøre det.

Nogle mennesker er fortvivlede, fordi de er uvidende om årsagen til de omstændigheder, der i øjeblikket hersker. Lysvæsner bør forsikre dem om, at alt er godt og at større forandringer ventes inden ret længe. Når det bliver tydeligt, at velkomne forandringer har fundet sted, vil de være i stand til selv at se fremskridtet. Regeringer vil også blive påvirket, da I i en Ny Tidsalder har brug for regeringsfolk, der også er af Lyset. Folk vil også have mere sige og være mere engageret i spørgsmål om, hvordan de bliver behandlet og gamle love, der ikke er baseret på Loven om En, vil blive fjernet.

De oplyste børn er allerede klar til at tage ansvar for at hjælpe jer alle til at indtage jeres plads i den Nye Tidsalder. De er gamle sjæle med den nødvendige erfaring til at oplyse jer, så I også kan stige op. I den kommende tid skal I fortsætte med hurtigt at udvikle jer, indtil I er helt klar til Opstigning. Det er jeres endelige mål i denne tid og mange sjæle hjælper jer alle til at blive klar. Det er den vigtigste opgave mht. jeres udvikling i denne tid og der er altid en hånd klar til at hjælpe. Faktisk har den været der hele tiden, men førhen har vibrationerne været så lave, at mange har været uvidende om andre sjæles tilstedeværelse.

For mange er det prøvelsernes tid, som skal afgøre, om I er helt klar til Opstigning. Hvis I endnu ikke er klar, er der stadig rigelig tid til at komme videre, når I er klar. Mange sjæle arbejder sammen med jer og de vejleder jer på jeres valgte vej. Når I ser tilbage på jeres rejse i de lavere vibrationer, vil I undre jer over den måde, hvorpå I med succes er kommet gennem jeres udfordringer. Aldrig igen skulle det være nødvendigt for jer at rejse den samme vej. I vil have forløst jer selv fra de lavere vibrationers tæthed og mørke, alene ved beslutsomhed og udholdenhed. Der er dog altid nogle af jer, der ønsker at vende tilbage og hjælpe andre, der stadig kæmper.

Mens I har været på Jorden, vil I næsten uden undtagelse have udviklet stærke forbindelser med andre. Disse vil ikke nødvendigvis sikre, at de pågældende sjæle vil stige op samtidig med jer, men I kan finde ud af, hvor de er. Nogle sjæle vil vælge at forlade planeten, men I vil stadig være i stand til at kontakte dem. Et stærkt bånd vil helt sikkert altid forbinde jer med dem igen og I vil være i stand til at få kontakt med dem igen. Nogle sjæle kommer fra grupper, der er dannet, fordi de har de samme interesser og ønsker. I virkeligheden bliver de som én sjæl og alle udvikler sig sammen.

I det store intet kan I bogstaveligt talt finde, hvad I end kan forestille jer og som et Lysvæsen kan I rejse til steder ved tankens kraft. Som I begynder at forstå, er livet helt anderledes, end hvad I har været vant til tidligere. Alligevel kan I stadig antage en krop for at opleve den højere form for manifestation. Til sammenligning er livet på Jorden så langsomt og I bruger en masse tid på at bevæge jer fra et sted til et andet. Som et Lysvæsen kan I blot tænke på, hvor I ønsker at være og rejser derhen øjeblikkeligt. Så mange ting er anderledes, end hvad I er vant til, så I gør klogt i at have et åbent sind.

Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser og må Lyset oplyse jeres dage og vejen mod fuldendelse. Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen

BEMÆRK Den næste besked vil komme fredag den 5. august, da jeg nu tager en to ugers pause og foretager mit sædvanlige årlige besøg i Devon for at se mine to sønner og deres familier. Da begivenheder tager fart, kan ganske meget ske i mellemtiden. Tak til jer alle for jeres fortsatte støtte, den er meget værdsat.
I Kærlighed og Lys. Mike Quinsey.
Share |