Home > > Mike Quinsey – 15. december 2017

Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 15. december 2017

Mike Quinsey

Det ser ud til, at tiden går endnu hurtigere, nu hvor de sidste dage i 2017 nærmer sig. Som forudsagt går årstiderne gradvist over i hinanden, men i det lange løb vil tingene udjævne sig og vil helt sikkert være efter jeres smag. I mellemtiden kan tingene blive udfordrende og dyrenes verden bliver påvirket, men der er ingen reel fare, da de kan flytte til nye områder. Deres føde er en anden sag og hvor den slipper op, kan det tvinge dem til at finde alternative kilder. Menneskeheden er i stand til at klare forandringer, men øverst af de problemer mellem nationer, der stadig mangler at blive løst, er der problemer, det vil tage noget tid at blive enige om. Forstå, at I for størstedelen er ansvarlige for de forhold, der har ført til nogle af vanskelighederne. Mennesket er ikke klar over, i hvilket omfang dets handlinger påvirker alt. Alt det, det skaber og er af de negative energier, skaber uvægerligt frygt og det er tilbøjeligt til at trække de højere vibrationer nedad.

Men langsomt, men sikkert mister de, der genererer så meget negativitet, deres magt, da flere og flere mennesker vender sig til Lyset. I en forstand er slaget allerede vundet og de mørke vil fortsætte med at blive isoleret. Men det tager tid at genoprette et samfund baseret på kærlighed, men det begynder at ske over hele verden og Lyset breder sig hurtigt. Ideen om at starte krige af en eller anden grund begynder at blive uacceptabelt og Menneskeheden vil have meget at sige som modstandere af det, uagtet at de højere kræfter har erklæret, at de ikke vil tillade en ny atomkrig på Jorden. Tilmed bliver de, der søger verdensfred, flere end et mindretal og deres stærke stemme bliver hørt. Som følge heraf er de stædige krigsmagere og våbenindustrien bekymrede, da deres lukrative forretning og profit på krig er truet. Deres dage er talte, da enhver mulig krig vil blive forhindret og større kræfter end vores vil sikre, at det bliver sådan.

Uanset af hvilken grund I fejrer julen i slutningen af denne måned, er det også slutningen af året og det kommende Nytår, der fejres verden over. Mennesket er opløftet og mange religioner er en del af de højtidelige gudstjenester i forventning og erindring af anledningen. Lyset, der sendes ud, har en stor healende virkning og i dette vil den Nye Tidsalder forankre sig på Jorden. Vibrationerne løftes også af de af jer, der har en tradition for at lave nytårsforsæt og der er meget at vinde som følge af fejringerne verden over. Der er altid en grund til at takke de Væsener, der bor i de højere dimensioner, da de følger jeres fremskridt og guider Menneskeheden, fordi de kender til planen for jeres fremtidige opløftelse. Der er også endnu større Væsener, som har en forståelse for jeres kommende evolution som Galaktiske Væsener og overvåger jeres udvikling. Som tiden går, bliver deres tilstedeværelse endnu vigtigere, da de har en større rolle at spille i jeres evolution.

Ligesom den Menneskelige Race ser Moder Jord også frem til opløftelsen af vibrationerne og til at have mulighed for at rense planeten for det, der har ødelagt den på mange måder. Hun renser under alle omstændigheder regelmæssigt oceanerne, som ellers ville blive stillestående og det vil gøre det muligt for alt naturligt liv i havet at vende tilbage til normal. I fremtiden vil Mennesket respektere alle livsformer og gøre sin del for at forbedre det og hjælpe med at bevare områderne, som fx koralrevene, som understøtter så meget liv i havet. Mennesket vil begynde at forstå dets ansvar for at respektere og leve i harmoni med alt liv, om det er på land eller i havet. Jeres Jord er en af de smukkeste planeter i kosmos og blev tilsået med liv for at være en juvel i firmamentet. Den vil genvinde sin herlighed og skønhed og Mennesket vil give tilbage til Moder Jord ved at hjælpe med at genoprette det, der er blevet ødelagt. Efterhånden som vibrationerne øges, vil I gradvist se fordelene ved at bruge naturlige ressourcer og vil igen se Jorden som Edens Have i al sin pragt og skønhed. På grund af de stigende vibrationer vil I begynde at opdage, at jeres tanker har større kraft end tidligere og I vil erkende, at I må holde dem rene og positive.

Der er så meget i vente for jer og vi siger jer, det vil løfte jer op, da den foregående cyklus var fyldt med negativitet og udsigten til verdensfred syntes at være uden for rækkevidde. Med den kommende Nye Tidsalder har det forandret alt og I kan nu skabe jeres egen fremtid og nyde total fred. Men for at gøre det, må I ignorere det, der sker omkring jer, da meget stadig hænger sammen med den seneste cyklus og kan ikke opretholdes meget længere i disse tider. Problemet er der, så længe nogle mennesker klamrer sig til de gamle måder, men med tiden vil de indse, at det er nyttesløst at gøre det. Jo før de affinder sig med, at de mange gavnlige forandringer indføres, jo hurtigere vil de nyde dem. Den gode nyhed er, at selv om det er sådan, er I nødt til at skabe jeres egen vej frem og I bliver stadig guidet, så ingen tid spildes med at skabe et nyt samfund. Vi har tidligere nævnt, at vejene skilles og det er muligt, fordi der er mere end en Jord. Adskillelsen kommer, fordi der med Opstigning er skabt en anden tidslinje.

Nogle spørger måske, hvorfor der gives så meget information, når de faktiske begivenheder på en eller anden måde er langt ude. Det skyldes simpelthen, at I allerede skulle have været længere fremme med hensyn til at være klar til Opstigning, men da en ny cyklus er blevet skabt, må I have kendskab til det, så I kan begynde at forberede jer selv på den tid. Hvad I gør nu, vil på længere sigt påvirke jeres fremtid og I må vide, hvad der er i vente, så I kan planlægge efter det. I har ret til at nyde jeres succes efter at have gået gennem mange Tidsaldre uden at opnå det og hvor I har arbejdet meget alene, vil hjælp blive givet ved hvert skridt. I har før fået at vide, at i den sidste tid forud for Opstigning vil det være en ideel tid for jer at blive præsenteret for jeres Galaktiske venner, der er ivrige efter at møde jer. Hidtil har de været nødt til at holde lav profil for ikke at påvirke jer, da I selv må træffe de beslutninger, der bestemmer, hvordan jeres evolution sker. Den hindrer jer imidlertid ikke i at bede om hjælp, når I har brug for det.

Vi forholder os ikke til tiden, som I gør, da alt er i nuet og i vores "evolverede krop" kan vi, hvis vi ønsker det, rejse til en hvilken som helst tidsperiode, det betyder, at tiden som sådan bliver irrelevant og uden betydning. Vi kan også gå ind i den fremtidige tidslinje og se potentialet for den periode. Så det er lidt svært for os at forholde os til tiden, som I gør og hvorfor vi generelt er tilbageholdende med at nævne datoer med hensyn til en vigtig begivenhed. Vi gør dog vores bedste, men det er også godt at huske, at tiden er meget flydende og den er altid underlagt forandringer, der er afhængige af kraften i de tanker, der kommer fra jer. Så begynd at blive bevidst om, hvad I ønsker og at det ikke er negativt, da det kan falde tilbage på jer.

Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser og må Lyset oplyse jeres dage og vejen mod fuldendelse. Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |