Home > > Mike Quinsey – 25. august 2017

Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 25. august 2017

Mike Quinsey

De vigtigste begivenheder, der venter på at skride fremad, er afhængige af det første skridt, som handler om en revaluering af valutaerne. Det er nøglen til mange vigtige forandringer, der er blevet forberedt på forhånd og som vil se valg hurtigt blive arrangeret for at muliggøre oprettelsen af en ny Republik og indsættelsen af en ny præsident. I mellemtiden vil Paul Ryan, der allerede er taget i ed, blive den designerede præsident, indtil nye valg holdes for at finde en ny leder. Det endelige mål er at sikre velstand for alle. Det vil tage tid, men forsinkelser vil blive holdt på et minimum, fordi hele grundlaget allerede er blevet udarbejdet. NESARA og GESARA er de vigtigste dele af de forandringer, der fuldstændig vil ændre fremtiden, så en Gylden Tidsalder kan begynde. Når det nuværende kaos og problemer er overvundet, vil alle forandringerne realiseres meget hurtigere, end I kan forestille jer. Forberedelserne har længe været klar og de, der er udpeget til at lede det, er helt klar over de opgaver, der venter forude.

Ventetiden bliver nødt til at vare lidt længere, men fortvivl ikke, da I vil være sikker på at nyde godt af alt det, der er blevet lovet. For mange vil det være fuld af behagelige overraskelser, langt ud over alt det, I måske har forestillet jer. Mange af de gamle måder må ændres for at afspejle et samfund, der har udviklet sig, hvad angår dets bevidsthedsniveau. Fred bliver jeres virkelighed, hvilket gør det muligt for folk at samle sig i en fælles bestræbelse for vækst og kærlighed, der kommer fra erkendelsen om, at uanset Race eller farve er I alle Én. I vil se alle lande begynde at arbejde sammen for forbedringer for alle og løse deres uenigheder på en fredelig måde. Revaluering af valutaerne vil snart blive en realitet og det alene vil medføre store forandringer til gavn for alle. Fremtiden er planlagt til at give jer mange behagelige overraskelser og det vil bare være belønning for jeres fantastiske præstation med hensyn til at udvikle jer i Lyset, så Opstigning er sikret.

Hvis I finder forandringerne for svære at forstå, så acceptér venligst, at de vil resultere i permanent fred og et stort fællesskab blandt folk. Det er klart, at mange, som sidder i høje positioner, ikke er af Lyset og må træde tilbage for at gøre fremskridt mulig og modstand mod fremskridtene vil ikke være til nogen nytte. Der er mange sjæle af Lyset, der venter på en chance for at hjælpe Menneskeheden med at opleve en glat overgang ind i den Nye Tidsalder og det inkluderer Væsener fra civilisationer, der i meget lang tid har været knyttet til Jorden. Plejadianerne, som er jeres Forfædre, er fremtrædende blandt dem og vil stå åbent frem, når omstændighederne tillader det. Med det vil Menneskeheden gøre yderligere fremskridt i et endnu hurtigere tempo end tidligere oplevet. Efter i mange år at have forberedt jer på forandringerne, er alt det, I har forestillet jer ville komme til jer, klar og I vil opleve en vidunderlig tid, fordi I nyder godt af forandringerne.

Der er stor glæde i Himlene over, at Menneskeheden endelig er blevet ”moden” og over at prøvelser og modgang næsten har kørt deres løb. I er gradvist blevet klar til at indtage jeres plads i Kosmos som opstegne Væsener og store fejringer venter forude, da sådan en bedrift kun sker lejlighedsvist. Det har krævet store anstrengelser fra de involverede for at overvinde den negativitet, de stod overfor, da det havde potentiale til at trække jer ned i æoner af tid. Dog er I kommet gennem mange, mange inkarnationer og har alligevel været i stand til at højne jeres vibrationer til et acceptabelt niveau, hvilket har sikret Opstigning. I er dem, der har hævet jeres vibrationer og fortjener fuldt ud al den anerkendelse, I vil få. Jo sværere udfordring, jo mere fast besluttet har I været på at sejre og har vundet ved at overvinde hindringerne på jeres vej. Det er jeres styrke og beslutsomhed, der har ført jer igennem og I bliver aldrig mere nødt til at gå denne vej igen.

Tiden, som I kender den, er en illusion, men den tjener sit formål som et middel til at udvikle sig langsomt, men på en vis måde presser det ikke nogen sjæl. Også, da tiden er uendelig, er der ingen, der skynder på jer for, at det skal lykkes for jer og på alle trin er der altid hjælp at få, hvis I skulle få brug for det. Faktisk er jeres behov ofte erkendt, før I gør det og de, der følger jer på jeres vej, er der for at hjælpe. Hver sjæl er højt respekteret og elsket og har lille forståelse for, hvor vigtig deres præstationer betragtes. Sjæle føler sig ofte isolerede og alene med deres problemer, men de kan være forvisset om, at der altid er Væsener af Lys ved deres side, der hjælper og opmuntrer.

Nogle gange tager I jeres problemer med jer i seng og når I går ud af kroppen og ind i de højere riger, diskuterer I tingene med dem, der kan give jer gode og hjælpsomme råd. I mødes måske også med de sjæle, der har relationer til jer, og de kan enten være inkarnerede eller diskarnerede. Af gode grunde husker I normalt ikke sådanne møder og det er ikke usædvanligt, at svaret på jeres problemer kommer i tankerne, lige efter at I er vågnet af jeres søvn. Det er også muligt for jeres Guider at arrangere et møde med en person, der kan hjælpe jer med at løse jeres problemer, hvilket I måske føler er tilfældigt. Men sikkert er det, at "tilfældige" møder er omhyggeligt arrangeret, så der ikke opstår fejl, der kan føre til fiasko, men betingelserne for mødet kan dog arrangeres igen, hvis det skulle være nødvendigt. Når folk går i seng, tænker de fleste over dagens begivenheder og uløste problemer og det er nyttigt, da I har et klart billede af jeres behov.

Efterhånden som I udvikler jer, ændres jeres vej, da I fokuserer på nye projekter, således udskiftes jeres Guider måske i overensstemmelse hermed. Så uanset hvilke udfordringer I accepterer, vil I få den bedste hjælp til jeres rådighed. Når I føler jer tilskyndet til at gå i en bestemt retning, er det lige så sandsynligt, at jeres Guider er ansvarlige for det, da de har et bedre overblik over, hvad der ligger forude for jer. Nogle gange sker der ting, der er gavnlige for jer og I kalder det "held", når det i virkeligheden er arrangeret for jeres skyld. Så meget hjælp gives jer, som I slet ikke er klar over overhovedet, så I kan være forvisset om, at ikke ét problem må I klare alene. Vær bare opmærksom på, at hvis I får ideer eller tilskyndes til at gøre noget specifikt, vil det være for jeres eget bedste. Når alt kommer til alt, er jeres hjælperes vigtigste funktion at holde jer til jeres livsplan og sikre, at I opfylder jeres karmiske ansvar.

Denne måned har alle forudsætningerne for at blive en speciel måned og kunne indvarsle nogle overraskende begivenheder. Sikkert er det, at ting kommer til et afgørende punkt og politisk er tingene meget ustabile og bogstavelig talt kan alt ske. Som det er blevet foreslået tidligere, er der kun brug for at, én stor begivenhed indtræder for, at tingene sættes i gang. Så hold godt fast, da en rutsjebanetur meget vel kan være ved at begynde. Det hele bygger sig op og mere end en mulighed er sandsynlig, men uanset resultatet vil det være gode varsler for jer alle i det lange løb.

Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser og må Lyset oplyse jeres dage og vejen mod fuldendelse. Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |