Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 25. september 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 25. september 2015

Kære Alle, sikke en vigtig og spændende tid vi er inde i, hvor mange af jer vil være i stand til at føle opløftelsen som følge af de indkommende energiniveauer. De af jer, der gør, vil uden tvivl vide, at ændringerne er begyndt at skabe velkomne forandringer. I behøver kun at kigge jer omkring for at se, at midt iblandt dem er tegn på ændringer til det bedre. Meget snart vil I have fået endnu flere beviser på dem og det vil blive helt klart, hvad angår den retning, menneskeheden går i. Der vil nødvendigvis komme en udrensning af det gamle, der ikke længere tjener jer, men på samme tid vil de nye energier blive etableret. Illuminati vil gøre et sidste forsøg på at holde sig på deres valgte vej, men det vil ikke være til nogen nytte, da deres magt er blevet alvorligt begrænset af de Galaktiske Styrker, der omgiver Jorden. Så frygt ikke, da alt forløber godt, men vær tålmodige, da alle fordelene vil komme i god tid - I befinder jer i perioden med den Store Opvågnen.

I kan være sikre på, at hver sjæl, der er her på sådan et vigtigt tidspunkt, vil drage nytte af ??deres erfaringer på en eller anden måde. I har ingen grund til at være bekymrede for deres fremtid, da alt vil fortsætte som planlagt og dække alles behov. I bevæger jer fremad som en sjælsgruppe, hvor enhver spiller deres rolle med at afgøre ??jeres fremtidsudsigter. Store ændringer er på nippet til at finde sted og alt vil hurtigt bringe den Nye Tidsalder i eksistens til jeres store glæde. I har allerede fået en idé om, hvad der ligger forude og vi kan forsikre jer om, at I ikke vil blive det mindste skuffede. Vi priser jer alle for den rolle, I har spillet gennem mange inkarnationer og det betyder ikke noget, at I til tider har spillet en negativ rolle som en del af jeres erfaringer. Når I læser Akasha optegnelserne, vil I opdage, at I har haft alle mulige roller, som samlet har gjort det muligt for jer at udvikle jer. Der har altid været en plan for at hjælpe så mange sjæle som muligt i at nå Opstigningsmålet og nu er fordelene ved at blive realiseret.

I lang tid har I været omhyggeligt guidet gennem de mange udfordringer, I har måttet stå overfor og I har haft Ærkeengel Michaels visdom og viden til at hjælpe jer. Der har også været mange andre sjæle til at guide jer, så jeres individuelle behov tilgodeses. Alle dem, der havde potentialet til at stige op, burde nu have gjort det og være godt på vej til Opstigning. Vi fortæller jer igen om ikke at bekymre jer om jeres personlige udvikling, da, hvis I har gjort et ægte forsøg på at stige op, så ville I utvivlsomt have lykkedes. Som vi ser det, er det ikke svært at placere jeres fødder solidt på den sti, der bærer jer til opfyldelse. Hvis I føler jer klar, så er I det helt sikkert og bør ikke have svært ved at finde vejen fremad ind i Lyset.

Med den vejledning, vi har givet jer, føler vi, at I nu skulle være i stand til at gå fremad med tillid og med sikkerhed vide, at fremtiden er gylden. Selv om det endnu ikke er synligt, har I vundet kampen med de mørke, der ikke længere kan forvente at fuldføre deres plan mod verdensherredømme. De står i formation og leder efter en udvej, mens de stadig klamrer sig til håbet om, at de stadig kan finde en vej til succes. Vær forvisset om, at de ikke vil komme sig oven på de tilbageslag, de har oplevet. Men som de har vist i fortiden, har de svært ved at acceptere nederlag. I mellemtiden vokser Lysets Styrker sig stærkere og går videre med deres plan om den fuldstændige tilbagevenden til Lyset. Nogle af jer føler allerede en større bevidsthed og forståelse for, hvad der foregår og det skal vokse yderligere, når de hindringer, der står i vejen for jer, er fjernet.

Forandringerne fortsætter med at ske og i et hurtigere tempo end tidligere og det vil fortsætte hele vejen til Opstigning. I mellemtiden må I være opmærksomme på nyhederne ang. tegn på ændringer, der snart vil blive annonceret, men der vil være forsøg på at forhindre dem, hvilket kan forsinke sagerne. Dog vil enhver forsinkelse kun være kort, da de mørke ikke længere har magt eller forbindelser til at diktere anliggender. De er ofre for deres egen plan med at fængsle andre, hvilket har givet bagslag for dem. Med deres grådighed og arrogance har de aldrig overvejet fiasko, men er nu forvirrede og ude af stand til at styre begivenhederne, som de gjorde før. Så vi kan alle koncentrere os om de kommende ændringer og hjælpe på mange måder for at gøre dem helt vellykkede.

Nogle af jer, der er mere følsomme end andre, vil muligvis føle jer en smule øre (light headed), når de højere energier påvirker jer. Den tilstand vil snart gå over, når I vænner jer til dem, men generelt set vil folk føle sig opløftet på en række forskellige måder og sådan vil det fortsætte. Hvis I ikke har nogen følelse af forandring inden i jer selv, skal I ikke bekymre jer, da de påvirker mennesker på forskellige måder. Bevar blot roen og husk, at I tiltrækker energien til jer selv gennem Loven om Tiltrækning. Så I går ind i en begivenhedsrig periode, hvor mange ting vil ske, ofte i hurtig rækkefølge. I skal dog ikke være forfærdede, hvis noget skjules for jer, da der stadig er dem, der ville holde jer i mørket, hvis de kunne. For vores vedkommende vil vi oplyse jer, når det er hensigtsmæssigt at gøre det. Vi vil så vidt muligt gerne se en glidende overgang fra de gamle måder, men det er måske ikke muligt, før de mørke er af vejen.

Vi vil gerne tilføje et par kommentarer om gruppesjæle og vil ved at bruge fugle som eksempel nævne, at de udvikler sig. Når I stiger op, vil I finde dem begavet med mere skønhed og som blomster vil de reagere mere åbent over for energierne hos det opstegne Menneske. Farver vil være mere levende og tydelige og sangfugle vil have dejlige sange at synge. Hvad der vil være mest mærkbart, er renheden og det nye i alt. Dyr, som I anser som vilde, bliver tamme og ikke længere aggressive eller kødædende. Tamme dyr som heste vil reagere på en mere intelligent måde og være i stand til at tale med Mennesket gennem tankens kraft. Med tiden vil dette også gælde jeres kæledyr, hundene og kattene, der vil blive sammen med jer, da det kun er de vilde arter, der går ind i en gruppesjæl.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og venter, da I vil se og nyde de forandringer, der venter på at ske. Alt sker i god tid og selvfølgelig hvad vi kalder det rigtige tidspunkt. Så fortvivl ikke, hvis noget kært til jeres hjerte ikke sker, da forsinkelsen kun kan skyldes
omstændigheder på det tidspunkt. Vid også, at enhver sjæl vil være på det rette sted for dem, når Opstigning finder sted. Bevar roen, uanset hvad I møder i denne sidste periode af de gamle energier. Det vil være en prøvelsernes tid på nogle måder, men på lang sigt vil alt falde til ro og stor glæde opleves. I har fortjent jeres plads i historien, da I med succes er gået gennem store perioder med mørke. Dog har I overvundet forsøgene på at fange jer og forhindre jeres opstigning og gjort det med ynde og beslutsomhed. Vi siger godt gået og nyd frugterne af det arbejde, der stadig venter.

Tak, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |