Home > > Montague Keen - 1. april 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 1. april 2018

Ingen er mere håbløst fanget i slaveri
end de, der tror, at de er frie.
Goethe.

De, der tror at de er frie, er lige så farlige for menneskeheden som den mørke kabale. 2018 vil vise, at det er sandt. 2018 vil skabe meget vanskelige tider, da det store skifte for at fjerne 90% af jer vil blive intensiveret. Kabalen bruger genmodificerede fødevarer, vaccinationer, medicinske lægemidler, chemtrails og fluoriseret vand mv. For at gøre jer mere modtagelig for kræft og andre dødelige sygdomme for smertefuldt at fjerne jer fra jorden. Selvom I gentagne gange blev advaret om disse farer mod livet, adlød I Kabalen og gjorde som I blev fortalt. Nu skal I stå over for konsekvenserne af jeres handlinger.

For at forberede jeres kroppe til at bevæge sig ud af den mørke kontrol, skal I først gøre dem ALKALISKE. For at gøre dette skal I tilføje CITRONSAFT til det vand I drikker. Hver dag skal jeres første handling være at tage en teskefuld natron (farmaceutisk kvalitet), tilsæt citronsaft og varmt vand og drik det før maden. Gennem hele dagen, fortsæt med at tilføje citronsaft til det vand I drikker. Dette vil forberede jer til overgangen til lyset. Jeres krop skal være alkalisk for at bevæge sig fremad. DET ER IKKE MULIGT AT FÅ KRÆFT MED ET ALKALISK LEGEME.

De af jer, der er fulde af vrede og had, vil ophøre med at eksistere. Der er ikke plads til vrede og had i fremtiden. Det vil ikke være tilladt at eksistere. Giv dette nogle meget alvorlige tanker. Forbered jer, for tiden er klar, og der er ingen tid at spilde. Alt går hurtigt fremad.

3. Verdenskrig vil ikke få lov til at finde sted. Hvad skal kabalen da gøre? I næsten 2000 år har kabalen haft det hele på sin egen måde. Beslutningen om at tage jorden for sig selv alene blev lavet i Nicea-rådet i 352 e.Kr. Alt, hvad I har lært siden da er en LØGN. Menneskekroppen er blevet systematisk nedbrudt siden dengang. De har været kloge, I må indrømme det, for de har narret jer til at stole på dem, mens de hele tiden udryddede jeres eksistens. De ejer alt, hvad der er nødvendigt for at menneskelivet kan eksistere, og de har ændret det for at ødelægge jer. Mange af jer, selv efter at have åbnet øjnene for meget, er stadig bange for at følge sandheden. Selv om I har fået fortalt fordelene ved en alkalisk krop, fri for kræft, er I stadig bange for at tage ansvar for jeres kroppe. I vælger at tro, hvad Kabalen fortæller jer. Omstændigheder vil tvinge jer til at træffe et valg snart. Har I viden om at træffe så store beslutninger? Mennesket kan ikke forblive på KLIPPEKANTEN meget længere. Snart vil I se de alkaliske legemes overlevelse, klar til at tage jorden frem i lyset, til fred og velstand for alle, som overlever.

Lys bruges også af kabalen. MØRKT LYS bruges mod menneskeheden. De ved, hvordan man kan manipulere det, i alle dets dødelige former. Det bliver brugt til at holde jer alle under deres kontrol. I er kun skygger af de mennesker, I engang var. I har værktøjer og magt til at tage jeres magt tilbage, og jorden, der er jeres sande hjem.

PARASITTERNE er i vanskeligheder. De mister kontrollen. Der er kun ét handlingsforløb åbent for dem, og det er krig. Vil I læne jer tilbage og lade dette ske, eller vil I sige NEJ, jeg vil ikke dræbe mine medmennesker for jer. Jeg vil ikke hjælpe jer med at overtage vores verden. Der er mere end nok af jer nu til at stå sammen i styrke og at nægte at acceptere krig. Lig ikke under for kabalens afpresning. LÆR AF FORTIDENS FEJL.

Der vil være dem blandt jer, som ikke har modet til at træde ind i lyset. Dette er deres valg. Tillad dem at omkomme. I kan ikke bære hele ryggen på grund af frygten fra de få. De har truffet et bevidst valg. Det er deres ret at gøre det. I vil gå videre og genoprette forbindelse til alt, hvad der er. I bliver endnu engang lysvæsener, der vil bebo jorden. Alt der er negativt vil blive fjernet. Denne kamp er pågået siden 352 e.Kr., da jeres historie blev omskrevet i Nicea-Rådet, og I blev fortalt deres løgne. Det har taget lang tid og meget lidelse endelig at komme til sandheden. Nu skal denne sandhed konfronteres og håndteres. I har ikke noget valg.

Kabalen vil forsøge at skræmme jer med ”Project Bluebeam”. I må ikke falde for det. Selvfølgelig kan de projicere film på himlen for at skræmme de uvidende. Husk, flyene der ramte tvillingetårnene. DE BLEV OGSÅ PROJICERET. De vil bruge hvert et beskidt trick fra bogen for at forsøge, at holde fast på kontrollen. De vil ikke acceptere nederlag. De vil kæmpe til den bitre ende.

Deres flugtveje er blevet ødelagt. Mange fra kabalen er i skjul, for de ved, at de har tabt kampen, og de er desperate for at overleve. De er ikke modige. De har haft det så nemt i så lang tid. Nu kigger I på dem og ser hvad de har gjort mod jer. De er bange for jer, og de er klar over, hvor mange af jer der er! Det er DEN VÅGNE MENNESKEHED, der har magten.

Forbind med jeres åndelige side. Bliv den som I virkelig er, bliv hel. De vil fortsætte med at angribe, uanset hvilke ondskabsfulde redskaber, de kan opfinde. Lad dem ikke fjerne jer fra jeres sande vej.

Vær venlig at bede for dem overalt i jeres verden, som har en rolle at spille i frigivelsen af menneskeheden fra kabalens dødbringende greb. De har brug for styrken til at opfylde deres roller. Sammen vil I gøre det.

Min kære, de kaster alt på dig. De bruger hvad som helst og hvem de kan for at forsinke deres tab af magt. Ignorer dem, for de er marionetdukker i kabalens hænder.

For evigt, din beundrende, Monty.

BEMÆRKNING FRA VERONICA

Dave har bedt mig om at takke jer for jeres venlige tanker, breve og kort. Han vil have jer til at vide, at han virkelig værdsætter dem. Husk at sende kærlighed og lys til ham på hans fødselsdag den 5. april.

Tak skal I have.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |