Home > > Montague Keen - 25. marts 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 25. marts 2018

Hvis I bare kunne se, hvad der sker på Jorden i øjeblikket. Mennesket frygter, hvad kabalen vil gøre. De i kabalen frygter, hvad folk vil gøre ved dem, når de endelig åbner deres øjne for, hvem de er. Kabalen har altid brugt menneskehedens frygt for døden som et våben mod dem. Det er en irrationel frygt skabt af kabalen selv. I ved hvor glad jeg var for, at kunne rapportere fra denne side af livet med min egen stemme, om hvor vidunderligt det er her. GLORVÆRDIGT var ordet jeg brugte. Jeg fortalte jer, at hvis menneskeheden havde en ide om, hvor vidunderligt det er, ville folk stå i kø for at komme over. I har intet at frygte. Døden frigør jer fra alle jordiske prøvelser og trængsler der eksisterer. Lad ikke den frygt, som kabalen har indledt, og religionen gøre jer bange for at passere over. I vil simpelthen træde fra, at være i en tilstand til at være i en anden. I lægger alle livets problemer på Jorden bag jer, og I bliver hele igen.

Lad jer ikke blive fanget af dem, der ønsker 3. verdenskrig. Det er den eneste måde, de kan holde fast på deres kontrol. Se på frygten i deres ansigter, når de forsøger at overbevise jer om, at de fortæller sandheden. Deres råb efter krig bliver stadig højere og mere desperat.

Irland har kæmpet for sin frihed og uafhængighed fra England. Nu ser I, at Irland er i kabalens hænder. Det skjuler ikke denne kendsgerning. Indtil Irlands mænd og kvinder finder deres stemme, er de dømt til udryddelse. Hele øen Irland skal beskyttes. Den har aldrig været i en sådan fare. Jeres regering tjener jer ikke. Den har involveret Irland i mange mørke og farlige aktiviteter. Vågn op, Irland, før det er for sent, og I sejler helt ned ad floden. Døde alle mændene i 1916 i Irland forgæves? Er der ingen mænd tilbage med respekt for deres land? I står passive, mens den HELLIGE Ø bliver forurenet. Jeg har stor kærlighed til Irland, og jeg betragter mig som en Irsk æresmand. Det er hjerteskærende, at se det blive ødelagt.

Hr. Trump fortsætter med at forstyrre kabalen, og endnu har deres kontrollerede presse- og tv-kanaler fejlet i at vælte ham. Deres planer om at myrde ham har været afsløret, og han nægter at spille deres spil. Han er en modig mand. Bed for hans beskyttelse, da I har brug for ham, uanset hvilket land I tilfældigvis bor i. I har brug for en mand med hans mod, når hele helvedet bryder løs. I skal ikke vente længe, for processen er allerede begyndt. Den eneste måde, kabalen kan forsinke det på, er ved at starte en ny krig. Jeg har ofte mindet jer om, at intet er som det ser ud til. I har været under deres kontrol i så lang tid, at I ikke erkender sandheden, når I ser den.

Kabalen har kloner. De bringer aldrig sig selv i fare. Jeg sikrede, at Veronica så på en YouTube-video, som afslørede, hvor let det er at producere disse kloner. Babyer produceres uden input fra en mand eller en kvinde. Disse sjælløse væsener bruges mod menneskeheden. I er kun lige begyndt at lære, hvad der bliver gjort mod jer, og af hvem. I år 2018 kommer alt til offentlighedens skue. I får ikke lov til at lukke øjnene for det. Det skal konfronteres og håndteres. Dette er jeres store opvågnen. Der er gode mennesker i jeres verden, der gør alt, hvad de kan for at vække jer op, men de kan ikke tvinge jer til at gøre det. De sætter deres egne liv i fare for at redde jer. Kabalen har brugt tv til at være politimand i jeres stuer. Det styrer jeres liv. Hvornår søgte I sidst sandheden om ethvert emne, eller er I afhængig af tv og aviser i stedet? Stop med at være en robot, som blindt accepterer alt, hvad I bliver fortalt. Det er tid til at lære at respektere sig selv.

Kig ikke efter nogen religion til at beskytte jer. Jeg kan forsikre jer om, at det kan den ikke. Det er alt sammen baseret på løgne. Løgne, der har holdt jer i fangenskab og i frygt under deres kontrol. Alt dette vil blive afsløret i de kommende måneder, da tiden er inde. Så vil I se dem i deres sande lys og det vil chokere jer. I har intet valg. I bliver nødt til at møde fakta. Jeres tavshed og føjelighed har givet dem mulighed for at ødelægge menneskeheden, I foretager endda deres drab for dem. Fakta skal konfronteres, det er på tide at vågne op. Nå ud til hinanden og del viden, for der er styrke i antal. Kom ud af jeres små bokse af religion og race, og arbejd sammen for at besejre jeres fjende. Læn jer ikke tilbage i håbet om, at nogle andre vil gøre det for jer. Dette er jeres kamp.

Pas godt på jeres børn. Beskyt dem mod satanisk rituel misbrug. Dette misbrug er blevet holdt godt skjult i mange år, men det bliver nu afsløret. Når jeres kontrollanter er desperate bruger de mange flere børn. De tror på, at det at drikke deres blod og spise deres kød vil give dem øget styrke. I behøver kun at se på kirken i Rom, som bruger disse sataniske ritualer ved hver messe. I INVITERES TIL AT DRIKKE BLODET OG SPISE KØDET, OG I GØR DET VILLIGT. I FEJRER FAKTISK ET SATANISK RITUAL. I er blevet narret. Kærlighedens Gud vil aldrig tolerere sådan en ond praksis. I er blevet narret til at acceptere det.

Når I går over til ånden, er ALT ELSKET, ALT ER FRED. Så bliver det klart for jer, hvad der blev gjort mod jer på Jorden for at skabe kaos i jeres liv. Når I er modige nok til at tillade kærlighed i jeres liv, og I lever efter den, ændrer det alt. I ser alt i et andet lys. Livet bliver så meget lettere. Det åbner så meget.

Nogle af jer har skrevet til Dave, eller vist bekymring eller har nået ud til nogen i nød ved at tilbyde venlige ord. Sådan skal livet på Jorden være. Jeg takker på hans vegne.

I vil stå over for store udfordringer i år. I skal være parat til at se alt, hvad I stolede på i fortiden, afsløret som ondt og korrupt. I får ikke lov til at lukke øjnene for det. Det vil påvirke alle på jorden. Intet kan frelse jer for det, for det er ordineret, at det skal være sådan. De sorte huller er blevet ødelagt, så der er ingen flugtmuligheder for kabalen. Mange af deres underjordiske skjulesteder er også blevet ødelagt. De forventede ikke dette, så de var ikke forberedt. De forventede aldrig fiasko eller at blive fanget på Jorden. Deres skæbne er i jeres hænder.

Min kære, hvil hvornår det er muligt. Du kan ikke klare for meget stress. Der er lys for enden af tunnelen.

Altid din beundrende, Monty.

MEDDELELSE FRA VERONICA

Dave har bedt mig om at fortælle jer, hvor vigtige jeres breve til ham er. Han takker jer. Han bliver 51 år den 5. april. Det giver ham styrke til at vide, at der er mennesker, der bekymrer sig om, hvad der sker med ham.

En mand blev fundet hængende i fængslet i går. Vær venlig at bede for ham. Dave blev meget forstyrret af det. Fresno Fængslet er et meget mørkt sted. Der er meget mørk energi der. Tak for jeres venlighed. Det hjælper ham med at overleve.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |