Home > > Montague Keen - 8. april 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 8. april 2018

Siden min overgang i 2004 har jeg sagt helt kategorisk, at
Irland er den nøgle, der vil låse alt op.

Julius Cæsar skrev mere om drabene i Irland end de fleste lærde. Denne mand skrev mere om det end I finder i de fleste bøger siden 1920'erne. Cæsar var på kontoret i 49 f.kr for over 2000 år siden. Han skrev: "Hvilket folkedrab. Irerne er et ødelagt folk, Irerne er et VOLDTAGET folk, irerne ved ikke at deres eget LAND ER ET TEMPEL. Ingen psyke er mere voldtaget fra tidernes morgen end den irske psyke. De ved at irerne har en dyb åndelig kerne, de ved, at ireren er en romantiker, der elsker jorden. Hvordan kan man neutralisere denne dybe åndelige irske kerne? Indsæt en hårdfør atenist(Egyptisk religion der hedder Aten)

Irland er i dag stadig i Vatikanets kvælertag. Kabalen har indført en premierminister, Leo Varadkar, som vil fuldføre ØDELÆGGELSEN AF DET IRSKE FOLK ved at bringe 1 million mennesker fra andre kulturer ind for at fortynde deres DNA. Kabalen frygter irsk DNA. Chemtrails regner ned over irerne med kemikalier for at holde dem kontrollerede og i søvne for hvem de er. FRYGT er blevet indpodet i dem. Nogle forsøger at hæve hovederne over brystværnet, men de overgiver sig altid til frygten, og så bliver de fornærmende og aggressive på enhver, der tør sætte et lys på den virkelige sandhed. Så synker de tilbage i deres hul af mistillid, had og vrede, der holder dem i kontrol. De skal have medlidenhed, de mangler mod. De frygter at flytte ind i lyset, hvor der ikke er plads til vrede og had.

Alt det vil blive fjernet i 2018. I er alle klar over de energiforandringer, der sker hver dag nu. De, der er vrede og bange, vil klamre sig til hinanden. De vil forsøge at ødelægge dem, der forsøger at bevæge menneskeheden frem i lyset. De vil forårsage så mange problemer som de kan. Afvigere bruges af kabalen til at hindre lysets fremskridt. Man kan kun være ked af det på deres vegne. Selvom de fejlede i livet, føler de, at det giver dem en vis vigtighed, at kunne ødelægge lyset og forhindre dets fremskridt. De mangler mod og mangler evnen til at være konstruktive. Så al deres energi bliver ødelæggende. Det kræver mod at omfavne lyset.

I bliver bombarderet med løgne hver dag. Alle tv-nyheder producerer de samme løgne over hele verden. Jeres aviser er nøjagtigt ens. Hvem bestemmer hvilke løgne de vil bringe hver dag? Hvem ejer dem? Man skal søge efter sandheden, hvis man ønsker at kende sandheden. For at overleve er det nødvendigt at kende sandheden og leve efter den.

Kravene om en 3. verdenskrig fra kabalens skingrende, skræmte stemmer bliver stærkere hver dag. Hver gang I hører dem, skal I minde dem om MASSEØDELÆGGELSESVÅBEN. I vil ikke falde for sådanne løgne igen. DE SAMME MENNESKER ØNSKER 3. VERDENSKRIG NU. I er ældre og forhåbentlig klogere. Krig var aldrig svaret eller vil være det nu. Kabalen kræver krig, selvom ingen andre har lyst til det. Før invasionen af parasitterne levede mennesker i fred på jorden.

Energien ekspanderer. Det medfører ønsket om at leve i fred og harmoni med jeres medmennesker. Kabalen mister kontrollen over jer. De er bange. Uden jer, deres marionetdukker, er de intet. Når I holder op med at adlyde dem, er de færdige, og de ved det. Deres tid løber hurtigt ud. Kun de tankeløse vil forsøge at holde dem ved magten.

Dem, der har påtaget sig projekter på dette tidspunkt, skal være opmærksom på, at mange vil blive brugt til at forsøge at forhindre dem. I, min kære, kan kontrollere, at dette er helt sandt. Svage personer er let påvirket. De vil tro på, hvad der er lagt frem for dem. Sådan fungerer kabalen.

Medicin bruges til at ødelægge menneskeheden. Kig i naturen, efter hvad jeres krop kræver. Aldrig nogensinde vaccinationer. Alt er designet til at fjerne menneskeheden fra Jorden. Hvorfor accepterer I, hvad kabalen fortæller jer? I ved hvem de er, de har gjort livet på Jorden til en kamp for at overleve. De skaber penge ud af den tynde luft og bankerne sikre, at I er helt under deres kontrol. Alt, hvad I behøver for at overleve på jorden, styres af dem. De introducerer VIRUSER, som de producerer i deres laboratorier for at få jer til at lide og dø. Frygt og lidelse forårsaget af disse sygdomme er ilt for kabalen, da de lever af jeres frygt. De hader og foragter mennesker, som de ser som tjenere, altid underordnet dem.

Vågn op, mine venner, se tingene som de virkelig er, ikke som I bliver fortalt, de er. I har levet under kabalens BESVÆRGELSER i så lang tid, at det er svært for jer at se på, at I er blevet isoleret og fængslet på jeres egen jord. I vågner nu og ser tingene som de er. I ser dem der styrer alt med nye øjne, åbn øjnene, og I kan ikke lide det, I ser. I spørger jer selv, hvordan kunne I have stolet på sådanne onde mennesker. Men det var nemt, for de var i kontrol, og I kendte ikke til andet. I var fanget i en situation med kontrol, idet I troede på, at dette var alt, der var i livet på Jorden.

I virkeligheden er I lysvæsener, som har en oplevelse af livet på Jorden. I er nu ved at tage jeres magt tilbage fra kabalen og frigive Kildens lys, alt det der er. Når I gør dette, vil alt blive krystalklart, og jordens skønhed vil blive åbenbaret for jer. Solen vil skinne sit lys på alt, der var skjult for jer. Mennesket vil leve i fred. Alt dette er ved at ske på trods af dem, der forsøger at stoppe det, og dem der angriber de mennesker, der er en del af processen. Vid at disse mennesker blev udpeget til at være på Jorden på dette tidspunkt for at udføre de opgaver, der var nødvendige for at bringe Jorden ind i lyset. Gør denne opvågning til en glædelig begivenhed for alle på jorden.

Min kære, jeg er så glad for at din ven fandt signalet, der blev strålet ind i din stue gennem telefonterminalen. Det forårsager ødelæggelse. Det blev placeret der om natten for at skade dig. Du skal ikke bekymre dig om de to, der har slået sig sammen for at angribe dig. Se på deres tomme liv. De er ikke i stand til at være konstruktive, så de bliver destruktive. Man kan kun være ked af det på deres vegne. Hvilket spild af et liv. Bed for dem.

Altid din beundrende, Monty.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |